Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Ismeri valaki Dr.Hajnáczky Károly szülész-és endokrinológust? fórum

Ismeri valaki Dr.Hajnáczky Károly szülész-és endokrinológust? (tudásbázis kérdés)


1 2
39. Vacak
2018. júl. 25. 07:14
Amit még elfelejtettem megemlíteni Dr Hajnaczky Károllyal kapcsolatban, az hogy amikor kiderült a pajzsmirigy betegségem , az ATPO m 900 volt ami 30 ig elfogadott. Ő elmondása szerint , kedves asszonyom mi a működést próbáljuk beállítani , az ATPO val nem foglalkozunk. Azt nem gyógyítjuk. / Jó Endokrinologus/ nem az a fontos. Ok gondoltam magamban , utána járok én ennek. Gyogynovenybolt, és közönséges galaj tea , ma az ATPO m 280. Direkt nem mondtam a Hajnaczkynak. De jó úton halad ez az Endokrinologia . Hajrá
38. Vacak
2018. júl. 24. 20:51
2 évig jártam hozza a Hercegprimas utcai rendelőbe, Endokrinologiara. Igazából csak annyit tett hogy vervetelre küldött, 3 havontaTSH, és kiírta a pajzsmirigy gyógyszert. Az utóbbi időkben elég volt csak félévente. Nyár elején történt , hogy a hónaljamban találtam egy kis csomót . Nagyon megijedtem , és ehhez tudni kell hogy nekem a nőgyógyászom is ebben a rendelőben volt. /De más , nem ő/A csomó tapintasakor azonnal időpontot kertem az én nogyogyaszomhoz, hogy esetleg egy sürgős Mammografiara adjon beutalót. Odamentem, sorra kerültem , behívtak. Sajnálattal vettem tudomásul , hogy nem az én eddigi orvosomhoz kerültem , hanem az Endokrinologus Hajnaczky Károlyhoz. Ennek egyáltalán nem örültem abban az ideg állapotban, ezt ő is észrevette, és ennek hangot is adott. Szinte szemrehányást tett hogy én más kerületből ide járok hozza a pajzsmirigyemmel , és egyébként is mit képzelek . Ez volt a lényeg. Mindegy a kezembe nyomott egy mammo beutalót, és el köszöntem. De sajnos következett a fel éves Endokrinologia kontroll, ami a mai nappal meg is történt. Szinte látszodott rajta hogy alig várja a lehetőséget, hogy vissza tudjon vágni a múltkori malőr miatt. /Az intelligens emberek nem is emlékeznek ezekre a dolgokra/ Ezt ma az orrom alá döngölte, hogy a hölgynek itt egy TSH beutaló, és az eredménnyel ezek után ne őhozzá jojjek vissza, hanem menjek a keruletileg illetékes háziorvoshoz , és ő a gyógyszert is fel tudja írni . Egyszóval kirúgott! Igazából sosem volt szimpatikus, mindig is egy Misz volt, egy magának való. Örülök hogy nem kell hozza járni többet de bunkonak tartom , mert egy orvos dacból nem tehet ilyet.
37. KovácsMariann (válaszként erre: 36. - KovácsMariann)
2018. júl. 13. 12:52
A kérdéseimre nem válaszolt, nem segített megérteni a betegséget. Türelmetlen.
2018. júl. 13. 12:51

Senkinek nem ajánlom. Ameddig nincsen betegsége az embernek, addig rendes (pl.sima rákszűrésen), utána ha valami probléma merül fel, azonnal megváltozik. Borzalmas élményem van vele. Mogorva, nemtörődöm, és nulla empátia szorult belé. Valóban vesszőparipája a szőrtelenítés és a tanga bugyi.

Ha bármilyen betegség jelentkezik, már lekezelő és kioktató.

Nekem egy rossz rákszűrés eredmény után teljes tájékoztatás és empátia nélkül halálfélelmet okozott. Nem segít a betegen, nem tájékoztatja, csak kioktatja. Én is sírva jöttem ki a rendelőből.

Aki csak tudja kerülje el.


Lehet, hogy orvosként diplomázott, de emberségből megbukott.


KERÜLJÉTEK!!

2018. jún. 29. 13:32
Kiváló ORVOS, többször kigyógyított nőgyógyászati, és endokrinológiai betegségeimből is. Kedves, mindenre odafigyelő, ami másnak körülményesnek tűnhet, miközben csak arról van szó, hogy az ember egészét nézi. Az életem is rábíznám.
2018. jún. 14. 11:43
Rettenetes, egyáltalán nem érdekli, hogy mik a panaszaim, végig sem hallgat. Azért járok hozzá, mert ingyen van, magán dokira sajnos nincs pénzem. Egy éve vagyok beteg, de nem tudja, hogy mi a bajom. Azt mondja, hogy egészséges vagyok, de szemmel látható és érezhető, hogy nem. A szőrtelenítés és a tangabugyi hordás a vesszőparipája, holott több, mint fél éve nem szőrtelenítek és nem hordok tangát, és nem gyógyultam meg...nagyon gáz orvos, többször megesett, hogy nem vizsgált meg, csak felírt valamit, de olyan is volt, hogy nem akart laborra kuldeni, majd mikor meg ketszer visszamentem hozza, elkuldott, es kiderult, hogy tenyleg baj van...nem tudom, hogy fogok igy meggyogyulni, nagyon ketsegbe vagyok esve...:(
2018. jún. 7. 14:07
Soha senkinek nem ajánlom, aki teheti, meneküljön előle! A problémám nem érdekelte, de ez volt a legkisebb baj. Mikor egy másik orvost említve a doktor helyett a doki szót használtam, rámrivallt, hogy én mit képzelek, doki nem létezik és ezt a stílust nem engedhetem meg magamnak, hiszen Ő egy DOKTOR, emeljem piedesztálra! A problémámra felírt valamit konkrét magyarázat nélkül, majd mikor megkérdeztem, ez mitől alakul ki, flegma stílusban odavetette, hogy "talán nem kéne tangát hordani meg borotválni", majd ezt ismételgette egy darabig. Semmivel se lettem okosabb, és egy fiatal lányként egy ilyen kellemetlen szituációban (egy idegen idős férfi nyúlkál bennem) nagyon sértve éreztem magam. Sírva jöttem ki a rendelőből, amilyen semmibe véve kezelt végig. Kértem időpontot máshova.
2017. szept. 4. 19:03
Kiváló orvos! Mindkét gyermekem életét Neki köszönhetem. Szakmailag és emberileg is 100%os. Csak ajánlani tudom!
2016. nov. 23. 20:24
Számomra ő nem orvos. Elcseszte a kezelésemet, mert a mikrobiológiai leletről rossz sor értékét olvasta le, ebből kifolyólag nem azt az antibiotikumot írta fel, amely tartalmazta a hatóanyagot, ami meggyógyít!!!!!! Mindezt azért, mert elnézett egy sort!!!!! Mikor a rossz gyógyszer beszedése után (milyen érdekes, nem hatott...) visszamentem hozzá, hogy a tüneteim nem enyhültek, meglepetten állapította meg, hogy jééé ezt nem érti, hiszen ő a megfelelő szert írta fel... Lehet, csak nem nekem... Soha többé nem szeretném látni, nemhogy fizetni neki... Senkinek nem ajánlom!
30. goze
2014. febr. 20. 16:35

ÁÁÁÁÁÁ soha többet!!!csak a pénzt szedi 0,2 AMH ra clostylt irogat és azt mondja minden rendben!

Volt olyan hónapom mikor a tüszőrepesztőért mentem volna hozzá a magánrendelőjébe megbeszélt időpontra,én hormonokkal felpumpálva ő meg sehol!!hiába kopogtattam,csengettem telefonáltam,vagyis csak próbáltam mert nem vette fel!!Péterfyt is hívtam gondoltam hátha közbe jött neki egy szülés,műtét vmi mert természetesen akkor megértem h nincs a rendelőjébe,de nem!!Szabadnapos volt és rólam elfeledkezett!!Szóval ugrott az havi gyerek projektem!!:(közbe jött a 7vége..doki még sehol!hétfő du.nagy nehezen felhívott és elnézést kért h a telehonját a kocsiba hagyta és ezért nem hallotta..de arra nem kaptam választ h mért nem volt ott adott helyen és időben és a legfontosabb én milyen esélytől estem el!!Nagy vonalúan azt mondta h a következő ciklusomnál nem kér pénzt a bakija miatt!!Mondanom sen kell h elúszott a bizalom!

És valóban zavaró h nem modernizálja a rendelőjét h minden találkozáskor előlről kell kzdened h ki vagy és mit akarsz!Szóval dr.Hajnáczky soha többé!

2013. máj. 30. 14:00
Hajnáczky főorvos úr kicsit szigorú, de kiváló orvos. Be kell tartani amit javasol. Különben az orvos az idejét vesztegeti.
28. briu
2013. ápr. 4. 13:51
Én is voltam betege Hajnáczkynak, nem mint szülész-nőgyógyászt hanem mint endokrinológust kerestem fel. Nem ajánlom senkinek, ritka egy unszimpatikus, anyagias férfi. A Bartók Béla úti magánrendelőjébe mentem, ahol 15 ezer forint az, hogy "rád néz". A vállalkozásába semmi pénzt nem forgat vissza, özönvíz előtti bútorok és olyan vérnyomásmérő amilyet általános iskolás koromban láttam utoljára (35 vagyok).Ellenben az összes vizsgálatra beküld az állami intézményekbe. Ha nem adogatod neki zsebbe az 5-10 ezer forintokat, akkor visszairányít a magánrendelőjébe, mert ott ugye muszáj leszel fizetni. Miután felvetettem neki, hogy úgy is itt vagyok mindig a Péterfyben, itt készítik el az összes vizsgálatot a saját társadalom biztosításom terhére, nem szeretnék a magán rendelésére járni havi 30 ezer forintért, mert sajnos ezt nem engedhetem meg magamnak, szemrebbenés nélkül azt mondta, hogy akkor keressek magamnak másik orvost. Örömmel megtettem. :)
27. Lamat
2011. okt. 25. 22:00
Sziasztok! Elkülditek nekem is az elérhetőségeit? Nagyon fontos lenne. Köszönöm!
26. Julcsika69 (válaszként erre: 25. - Ginagina)
2011. aug. 6. 23:20
Nagyon jó doktor!Ajánlom mindenkinek.A gyermekem életét köszönhetem neki.A kicsi koraszülöttként jött világra,de a lehető legjobb kezekbe került.Minden forintot megért a szaktudása Hajnáczky úr!Úgy tudom most a Móricz Zsigmond körtérnél rendel.Akit érdekel itt a száma hátha fogad új pácienseket is:06-30-991-7993
2011. ápr. 22. 10:12
Hajnáczky doktornál 10 éve szültem, csak jót tudok mondani róla és a Gabi nevű szülésznőről is, pedig ő nem volt "fogadott". A mostani árakról sajnos nem tudok, mert régen voltam nála...de mint orvost és embert csak ajánlani tudom mindenkinek...
2010. jún. 28. 14:42

Sziasztok!

Én is kíváncsi lennék a Hajnáczky doki magánrendelői árlistájára. Pajzsmirigy vizsgálat és nőgyógy. rákszűrés érdekelne. Köszönöm.

2010. jún. 27. 07:53
Írtam privit!
22. Emma*
2010. jún. 27. 04:51
Maya, eredmény?
2010. jún. 22. 06:33
Köszönöm, még a héten felhívom a dokit:)
20. manul (válaszként erre: 1. - F952b8e896)
2010. jún. 21. 16:45
A sógornőm évekig járt hozzá,én is voltam nála.Jó doki!
19. Emma* (válaszként erre: 18. - F952b8e896)
2010. jún. 21. 16:14
:-D
18. f952b8e896 (válaszként erre: 17. - Emma*)
2010. jún. 21. 16:13
Jaaaa,tényleg ez hülye kérdés volt:)))
17. Emma*
2010. jún. 21. 16:08
Maya, a magánrendelőbe nem kell beutalót vinni. Nekem sem kellett, csak felhívtam előtte.
2010. jún. 21. 16:05

Emma!

Kell hozzá beutalót vinni?

15. skia86
2010. jún. 21. 15:50
Rendben. köszönöm szépen!:)
14. Emma* (válaszként erre: 13. - Skia86)
2010. jún. 21. 15:48
Írok privit és abban megadom az elérhetőségeit.
13. skia86 (válaszként erre: 12. - Emma*)
2010. jún. 21. 15:47
Hogyan tudnék hozzá eljutni? Időpontkérés, tel. szám? Mennyire hosszú a várakozási idő???
12. Emma* (válaszként erre: 11. - Skia86)
2010. jún. 21. 15:46
Igen, a Péterfyben van.
11. skia86
2010. jún. 21. 15:45

Sziasztok! Erről a doktorról, én is szeretnék valami részletes információt megtudni!

Ha jól tudom, ő a Péterfy kórházban praktizál????

10. Emma* (válaszként erre: 9. - F952b8e896)
2010. jún. 21. 15:40
Ment a válasz!:-)))
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook