Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Szép napot mindenkinek és jó dominózást.
Most lesz időnk este 6-ig bármire.
Jó reggelt és szép napot Mindenkinek!
Mostanában elég érdekesen adogatja a domikat a rendszer:-)
Sziasztok!
A szabadnap az oké, de ha óránként van dominó az nem jó. Aukciózni csak akkor tudsz, ha megveszik a feltett dominódat. Ez több órát is jelenthet. Kénytelen leszel eldobni, hogy legyen helyed a következő dominónak. Ha vásárolsz, akkor azt csak 2 óránként teheted. Úgyhogy, ez megint egy kiszúrás:-((((
Szép napot Mindenkinek!
Sziasztok!!!
Legalább ma szabadnapot kaptunk ! Nem leszünk időfüggőek!!!!
Szép napot a kedves játékostársaknak!
Nekem már egyet sikerült begyűjtenem. (véletlenül) :)))
Na, 5 dominó 18 órától lesz, várhatóan óránként.:))
Amúgy látszik, hogy kevesen vagyunk játékosok, mert alig van az aukción dominó. Vásárolni nem nagyon tudok, hogy le tudjak pakolni.
Sziasztok!
Ma csak 1 dominóról maradtam le.
Tegnap 2 ajándék dominót kaptam egymás útán, még nem néztem meg.
Örülök, hogy bejelentkeztél a fórumra!
További jó játékot neked! :-)
Nemtudom helyére tenni a dominót!
A sorba nem illőknél kiírja, hogy nem illik oda, az odaillőnél meg nem csinál semmit!
Tökéletesen igazad van.
A dominó óra rugóját kellene emberi időkre átállítani!:))
A legelején kezdtem,ebben igazad van. Nagyon fárasztó,hidd el,már a munkahelyen is kinéznek,mert ugye a domiórában fel kell venni a domit. Ez már sajnos mániának tünik inkább.
Ugy vagyok vele,ha nem birok már fennt lenni, én is beállitom a telefont,de mostmár lassan olyan vagyok napközben,mint az igásló ( állva is el tudok aludni :(
Az elején elég aktiv voltam a fórumban is,csak aztán ez is elmaradt,mert mint férfinek,kevés közös témánk volt. A domiról meg mit beszéljen az ember? Ha meg akarom venni egy vagy két pontosban,biztos, hogy mielőtt meg tudnám venni,megveszik inkább több pontért :(
Rengeteg szerencse kell,de ez egyre kevesebb van,mint látod a pontjaimból,egyre jobban utolér a Kata serege. Nah,ha meg akarod tudni,hogy kell dominózni,akkor őt kérdezd :)
Ő sokkal jobban ért hozzá,mint én :)
Bocs a hosszú szövegért,de 4-5 havonta egyszer talán belefér :)
Ildiko tudom,hogy en sem irok a forumra :-(((,de Veletek vagyok,olvasgatlak Titeket,ha segitseg kell en itt vagyok. En is unom mar az ejszakai dominokat. Van,hogy kinyomjuk a telefont,mert nem birunk felkelni,masnap meg sajnaljuk.
Puszillak!
Marcsikám!
A Te dominód a legöregebb az aukción! :-)
Szerintem ez a dominózás az elején érdekes, amikor még sokan vannak. Igaz én még csak a 177. helyen vagyok, de hol 2 ponttal megelőznek, hol én előzöm meg az illetőt. Ide-oda járogatunk. Az elején meg akkorák már a különbségek, hogy ott soha nem lehet még előbbre jutni.
Poccak vezet ez a lényeg! Ő biztos a dominózás elején kezdte és ráér mindig dominózni. Egyáltalán írt már be a fórumra? Mert én még nem találkoztam vele.
Már én is kész hülye vagyok. Már éjszaka mindig a dominón jár az agyam (olyan ez mint a kábítószer, gondolom). A férjem meg is jegyezte, hogy aludjak a számítógéppel. Igaza van, mert állandóan ezen lógok. Pedig az elején még én kritizáltam azokat, akik képesek miatta éjszaka is felkelni. És tessék, már én is!
Szerintem a látogatottság miatt vannak leginkább holtidőben a dominók,hogy akkor is legyen forgalom.Csúcsidőben amúgy is vannak az oldalon.
Aki a lerakottakat gyűjti,annak kétóránként jönni kell,ha van óra,ha nincs.Már ha előrébb akar jutni.Nem hiszem,hogy megéri,mert aki éjjel rendszeresen nem alszik,az kockáztatja az egészségét.Nem véletlenül fizetnek éjjeli pótlékot annak,aki éjszaka dolgozik.