Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Mai DominÓrák: 1, 2, 4, 8,9,11,12
Ez így igaz ahogy leírtad Dóra! :-)
Mai DominÓrák: 1, 2, 4, 8,9,11,
Sziasztok!
Felén már megint túl vagyunk, az első 3-at átaludtam, n majd a többinél résen leszek:)
Dóra itt is esik és elég hűvös van, de azért szép napot mindenkinek:))))))
Szia / Sziasztok!
Nem hiszem, hogy ha kiírja valaki, hogy mennyit nem tudott felvenni, akkor azt "véresen komolyan" gondolja. Nagyon sokan nem tudnak aludni éjszaka, és így fel tudják venni a dominót. Ez azért fórum, hogy ide irjanak valamit. Hogy nézne ki a fórum, hacsak az órákat írnánk le. Így, írni kell a dominóval kapcsolatban valamit. Mindamellett vannak olyanok, akik valóban felkelnek minden óránál.
Szép napot kívánok, sok-sok jó dominóval. Nálunk az idő kedvez most a játékhoz, mert esik az eső.
Sziasztok!
Jó reggelt mindenkinek!
Ez egy játék! Én nem értelek benneteket, miért kell ilyen véresen komolyan venni. Én soha nem kelnék fel éjszaka, de ha nappal gép közelben vagyok, akkor figyelem a dominÓrákat. Ha úgy van kedvem, veszek aukciós domit is, nem foglalkoztat, hogy hányadik vagyok (egyébként ötszáz valahányadik). Nem múlik azon semmi, hogy visszacsúszol pár helyet, próbáld meg élvezni a játékot. Szép napot!
♣♣Nekem csak a 2órási maradt ki.♣♣
Stziasztok!
3 dominót megint sikerűlt átaludnom.
Mai DominÓrák: 1, 2, 4, 8
Mai DominÓrák: 1, 2, 4
Jó éjszakát! :)
bestlni = beszélni!
mérgemben már az ujjaim is összekeverednek!
én meg azt hiszem, mostantól hagyom abba! Az összes létező lábbelim tele van a hajnali /éjszakai/ dominókkal, amit meg napközben kapok, arról jobb nem is bestlni. Megint visszacsúsztam 8 pontot a toplistán...
Gratulálok! Remélem máskor is lesz ilyen szerencséd:-)
Ilyenem sem volt még, mondom sorrendben: egy sárga, egy Jokeres, egy fehér és egy ajándék dominóm van. És éjjel is kaptam ajándékot. :)
Mai DominÓrák: 4, 6, 11, 12, 13, 15, 22, 23,
Fel tudok rakni egy 5/7-et, ha netán. :)
Akkor én is reklamálok, mert még az aukción sincs olyan dominó, ami jó lenne nekem, így oda a +1 pont. Remélem bejön a reklamáció!
Mai DominÓrák: 4, 6, 11, 12, 13, 15
Csak reklamálni kellett. :)))
Játékostáraim!
Gyertek a domino tipp topikba is, tippeljünk együtt a másnapi dominÓrákra! Még nem vagyunk sokan, de élvezzük a játékot.
Hosszú hetek óta ma kaptam egy ajándékot, jól jártam, mert azonnali 3 pontot jelentett.
Na látod,eljött az ideje.
Hurrá! Megkaptam az első ajándékot! Az aukcióról vásároltakért 1 pontal kevesebbet kel fizetni, 12 órán keresztül.
További ajánlott fórumok: