Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Sziasztok!
Végül is kaptam sárgát, aminek nagyon örültem!
Jó éjszakát mindenkinek! Jó lenne, ha éjszaka nem lenne domi!
Jó ééééééééjt!holnap 2.uncsi tesómnak(unokatestvéremnek)ballagása lesz és korán kelünk háááááááááááááááááám JÓ ÉJT!:))))))))))))))))
DominÓrák: 0, 2, 6, 9, 15, 18, 20, 23.
DominÓrák: 0, 2, 6, 9, 15, 18, 20,
Köszönöm Sylvikém!
Sajnos eddig nem teljesült a kérésem. De még van hátra dominóóra, még minden lehetséges!
Megerősítettem a kérésed egy ajándék-jellel, hogy a dominós tudja, merre kell menni. ;)
DominÓrák: 0, 2, 6, 9, 15, 18,
Gratulálok, ügyes vagy!
Akkor megvan a várt fehéred! Úgy látszik tényleg van benne valami!
Akkor én is beírom, hogy nagyon szeretnék egy ajándékot, egy "jó" ajándékot, vagy egy fehéret, no jó egy sárga is jó lenne. Nekem igazán ritkán jön sárga! Kérek szépen!!!
DominÓrák: 0, 2, 6, 9, 15,
Na tessék, csak be kellett írni, és már kaptam is. Legközelebb is így teszek. :P
Megyek aludni.Jó éjt annak aki még a fórumban van és készül találkozni a párnájával :)))))))))))))))
valaki még ébren van :)
:D
DominÓrák: 0, 1, 2, 3, 7, 13, 18, 20,
DominÓrák: 0, 1, 2, 3, 7, 13, 18,
Huu de jó nem is néztem jok vagyunk:)
Szia Bettike!Egymás mellett vagyunk a 4-hetes toplistán!/ 175-pont/
Na ja, ha lenne fehérem, nem panaszkodnék. Majd beírom ide a fórumra, mikor kapok. Kb 9 napja van az asztalomon a duplázós ajándék, azóta nem kaptam se fehéret, se sárgát, se ajándékot, még csak jokert se. Olyanom sose volt, hogy a duplázós más adott volna, pedig immár 5. éve játszom.
Szia !
Elég régóta játszom, de talán ez a harmadik ilyen ajándékom.
A duplázós sem rosszabb, amikor ilyen volt nekem: fehér dominót kaptam.A duplázás nem mindig olyant ad, amire rákattintasz.
Pedig ez az egyik legjobb ajándék. Bár én kapnék ilyet. Ellenben van egy duplázósom már több mint egy hete az asztalomon, na azt tényleg nem tudom mire használni.
Szia !
Remek ajándékot kaptam ""A következő dominóért, amit megveszel az aukcióról, nem kell fizetned"".
Ezzel csak az a baj, hogy nem tudom kihasználni. Ilyenkor lenne jó mondjuk még egy 5 pontosoknál előforduló fehér dominó, vagy ajándék csomag.
Éjjel lement a DominÓrák fele, lehet hogy sokan lemaradtak a dominókról.Sajnos kiszámithatatlan, hogy mikor kell ébernek lenni.
További szép napot, jó dominókat mindenkinek.♥♥♥
Szia! Szerinted mit kellene csinálni a sorba nem illő dupla dominókkal? Én bizony örülök nekik, amikor olyan ajándékom van, amikor +l pontot kapok a lerakottak után, vagy -1 vásárláskor.
DominÓrák: 0, 1, 2, 3, 7, 13,
További ajánlott fórumok: