Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Van olyan ajándék is, ami semmi pluszt nem ad. Pl. „a következő lerakott dominó helyett kapsz egy másikat”.
A játék menetén tényleg nem érdemes bosszankodni, meg éjnek évadján felkelni egy nyavalyás dominóért, ahogy teszik nem kevesen.
Én nem bosszankodom, és minden ajándéknak örülök, bármit is tartalmaz, csak tényként írtam, hogy van olyan "bónusz" is, ami mégsem bónusz.
Végül is ez csak JÁTÉK, bár vannak, akik véresen komolyan veszik. Más játékoknál is van, hogy nincs szerencsénk, mégis játszunk tovább. És addig jó, míg játszani tudunk, akár bosszankodunk miatta, akár örülünk neki.
Csak nehogy az legyen benne, hogy 4 órán keresztül csak neked van dominóra, és olyankor nyitod ki, amikor van egyébként is dominóra, netán nem is egyszer.
Az ilyesmiken igazán kár bosszankodni.
Ezt most nem igazán értem...
Ha 8 és 9 között léptél be, mivel akkor DÓ volt, valóban nem volt bónusz az a bónusz, mert a normál DÓ helyén, helyette volt a bónusz. Egyszerűen nem volt szerencséd. Ha viszont 9 után léptél be, akkor bónuszod volt, mert 9kor nem volt DÓ.
"Ha 24 órán át nem kattintasz DominÓrára, akkor kapsz egy bónusz DominÓrát."
Tehát végülis belépéskor adja.
Sziasztok, szép vasárnapot!
Csak tanulságképpen írom, hátha van olyan játékos, aki még nem tudja: Ha "BÓNUSZ" DominÓrát kap, és abban az időben egyébként is van DÓra, akkor elvész a Bónusz, mert az aktuálist veszi fel.
Ilyen még nem fordult elő velem, mióta regisztráltam. Tegnap nem voltam fent a HOXA-n,(több, mint 50 helyet estem vissza a 4 hetesben) ma reggel a "BÓNUSZ" fogadott. Felvettem a domit, aztán benéztem ide, és elolvastam a beírásokat.
Akkor láttam, hogy a következő Dóra (nekem is) 11-kor lesz. Vagyis kaptam is, meg nem is, mint a mesében.
Szép napot Mindenkinek.
Neked is szépet :)
Dehogy a domi miatt :) Kreatívkodtam,aztán elhúzódott :))
Talán kérjük meg Hoxát,csináljon még többféle dominót. Aztán mindenki olyat játszik,amilyet akar :)
Lehetne olyan,amit Viktor mondott:"minden do órában 2 dot lökne a gép,egy feketét egy színeset"
De mondjuk,a fekete,az mínuszos lenne :)))
Lehetne olyan a másik játék,hogy egyszerre felvehető a nyolc dominó,de amit nem tudsz lerakni egy napon belül,az elveszett :D
Lehetne olyan,hogy négyóránként van domi,és csak az ajándékos dominók lennének véletlenszerűen.de az ne függjön az egész órától:)))
Lehetne olyan,ahol tíz férőhelyes asztal van,hogy jobban tudj variálni,és pl. tudsz eladni belőle,mint a farmos játékoknál,vagy licitre teheted. :) Na ez jó ötlet :))
Talán az is jó lenne,ha egy gépről,csak egyféle játékot lehetne játszani a sokféle nehézségi fokú dominóból :))
De ezt biztos nem lehet megvalósítani :(
De azt meglehetne,:ha ugyanarról a gépről veszik meg az aukcióra feltett domit,az fizessen érte duplán :))) Na,ez is jó ötlet :D
Talán észrevettétek,hogy jobbára csak domiórák körül pörögnek a fórumok. :( Ha nincs dÓra,csend van.Mindenki csinálja a dolgát,vagy kalandozik másfelé :(
Úgyhogy jól van ez így,ahogy van :))
Ej...de ha többféle dominó lenne,........ :))
Bocsi, nem felugró ablaknak hívják!!! Kicsit korán volt még, rossz kifejezést használtam. :)
Szóval beváltod az ajándékot, és megjelenik egy kis ablakocska. Nem jut eszembe a neve. :D A mostani oprendszereknél már szürke, de állító a színe, a régi, asszem 98-as előttieknél szürke volt és a felső csíkja kék volt.
Olyan ablakocska mindig "jön", ha ajándékot váltunk be, sorba illesztünk, aukciózunk, eldobunk, vagy épp felvesszük a DÓban a dominót.
Sose fog eszembe jutni a neve, valaki mondja meg!!! :D
Szóval ha azonnali 3 pontot kap valaki, akkor abban a kis "rendszerablakban" írja, hogy azonnali ajándékként 3 pontot írt jóvá. Ott írja ki azt is, ha duplajoker az ajándék, minden más esetben azt írja, hogy a dominóink felett nézhetjük meg az ajándékot.
Még a tesztjátékban én is résztvettem.(boldog kezdetek)
Akkor és ott ugyebár a tagok felvetették az ötleteiket a játékkal kapcsolatban és amit a többség elfogadott,annak nagy részét a tulajok be is tették a játéba.
Tehát,a tagok véleményét is figyelembe véve lett ilyen,amilyen a játék.
Az új tagoknak is lehet véleményük,hisz azóta eltelt egy-két év.
Viszont annak idején is a fő szempont a játékon volt.
Szeretném,ha most is az lenne,nem pedig az az ujsütetü szemléletmód,hogy mindent ide nekem,de azonnal,mert csak....
Nem mellékesen, a meglepetés dominó jobb megfelelő lenne tényleg,ezekre az ajándék dominókra(
Az emberek is jók,de a dominó is jó)))
Valószinüleg én még nálad is naivabb vagyok.
Viszont nagyon szeretek dominózni(meg aludni is :)