Dohányboltot nyitni jó befektetésnek tűnik-e? (beszélgetés)
Nem az alkalomszerűvel van a gond. Az csak simán felesleges. :)
ok, nem győztél meg, ez így ebben a formában nem igaz. más indok?
Nem hinném h a dohányzás meghatározza az emberi értéket...Nekem pl:elfogadta bárki,és egy jó beszélgetéshez hozzátartozik ez is...mint pl.a szivarozás..na,meg a whiskey,hmmm,jó kis páros:)) na,akkor én máris szar ember vagyok ha ezt imádom???
Pl. egy nemdohányos jobb munkaerő. Ritkábban teszi le a villáskulcsot, vagy a töltőtollat a kezéből.
Jobb családfenntartó, mert azt a pár tízezer forintot amit megspórol inkább a gyerekeire költi.
Soroljam még? :)
Szerintem meg nem, semmilyen szempontból.
Na, mesélj, mik azok a szempontok?
Ez is hozzájárul egy ember értékéhez, több szempontól is.
Ja, csak úgy érzi :D
Ta attól érzed magad többnek, hogy nem cigizel?
..nem szar cigit szoktam akkor szivni...:)) éscsak pár szálat..:)) pl:ha pasizok vezetia feszkót;)
Tényleg nem, de az meg felesleges, szerintem. Csak a ruhád lesz büdös tőle. És csak HISZED hogy jól esik. :)
..akkor pont jól esik,ha olyan a társaság:)) bulizunk,megiszunk 1-2 pohárral,és közben...ez nem függőség..
Mi esik jól abban a bűzrúdban, ha amúgy nem vagy függő?
A cigit gyerekek szívják vagányságból, mert azt hiszik ettől felnőttnek látszanak, később felnőttkorukban meg már nikotinfüggésből szívják.
...én csak pl:bulik alkalmával dohányzom,akkor jólesik 1-2 szál jó minőségű cigi,1ébként meg nem is érdekel a 7 köznapokban:))) mekkora 1 bűnös vagyok:))) hajjjaj...:))
Ezt nem ismerem. De szerintem a fő cél hogy a rászokást kéne valahogy megelőzni. Azt lehet mondani, hogy szinte mindenki kamaszkorban szokik rá, amikor elvileg még nem is juthatna cigihez.
Nem a tiltás a legjobb a dohányzás ellen. Inkább a DOHKAP lenne a megoldás. DOHKAP=Dohányos Karrier Program. Itt lehetősége van eldönteni szív-e vagy se. Ha igen, számol a következményekkel, mind a családban, munkahelyen, egészségügyi elleátásnál. Nem kényszer, hanem , hoz egy döntést. Ez nem ismert módszer még.
Kicsit eltértünk az eredeti témától,igen.
Szia!Már épp gondoltam rád,mert egy kissé,elcsúszott az eredeti téma:)
Sajnos csak a feketegazdaságot fogják fellendíteni, ezt még a nagyokosok is megmondták.
Ismerek egy "körzeti asszisztenst", Ő sem a rendelőben gazdagodott meg, hanem a dohányföldjükön. Nagy üzlet ez, akármilyen formában is! És ahogy a kocsmák, úgy a dohánygyárak és a hozzájuk tartozó iparágak sem mennek igazán csődbe.
Kérlek benneteket a politikát hagyjátok a portálon kívül!
Nem mindegy, milyen mértékben szólnak bele az életedbe. Te azt szereted, ha nagyon, én azt ha minél kevésbé. De ez messzire vezet, és a hoxán nem politizálok.
Hmm... Hozzuk vissza a Taigetos gyógymódot? Csak kiterjesztjük a feelnött beteg emberekre is, ne kelljen költani rájuk az egészségpénztárból :DDDD
:)))))))))Nem vágyom rá,de ha mégis bekövetkezik,akkor értesítelek:)
Valamilyen szinten mindenhol megszabják(juk) hogy mit szabad és mit nem. Épp az emberek, a társadalom érdekében.
Igen? Majd szólj ha Nobel-díjat kaptál! :)
Magyarul leszarják az egészségünket, a pénz a lényeg. Köszi, hogy elismerted.
Most szólok: cigizni fogok, ha a fejük tetejére állnak is. Amúgy lassan a marihuána is legális lesz több helyen, erre mit lépsz?
A legendák nem az én asztalom,viszont a magatartás zavarok ok-okozati összefüggéseinek vizsgálata igen:)
Én nem azt írtam hogy olcsó, hanem azt, hogy támogatott. Továbbá azt, hogy az Eü rendszerben, nem a gyógyszer a legdrágább, mert egy 4 napos kórházi fekvés kis műtéttel is kb. 700.000 Ft, vagy több.
Az alkoholt azért nem tiltják, mert az idült alkoholisták nem élnek még addig sem mint a dohányosok, másrészt gyógykezelésük költségeit bőven kifizetik az alkalmi alkoholfogyasztók, melyek száma sokszorosa az alkoholistáknak.
Dohányosoknál nincs ilyen, hiszen valaki vagy dohányzik, vagy nem.
Akkor költözz Kínába, ha élvezed, hogy megmondják mit tehetsz.
Itt állítólag demokráciaféle van...
Azért kábítószert még nem használ minden második 15 éves gyerek. A tiltás jó, és kell.
További ajánlott fórumok: