Depiüző só rom (beszélgetés)
nekem köszi nem! :D
miiéért emeljem? már éppen elkezdtem matatniii! :D
neked meg dupla adag hogy rábeszéltél:))
éljen malyom
:))
Szia!
de jó , hogy maradtál!
(jutalompuszi)
szia én kérek:)
és megy a visszapuszi
sziasztok jól mindenkik!
pusza aki kéri!
:( de szemetek a pasik!
:(
igy valahogy.
sajna
ismerősnél igy volt. ott a nő nem akart váálni pedig ő volt a hunyó. és mindent el is követett. több mint egy évig húzódott az ügy . szegény pasi egy csomó pénzt fizetett ki.
azóta nem beszéltünk de elválasztották végül igy nem tudom a költségeket hogy osztották meg. de a végén a haját tépte
Mi ez az egész?
Ha valaki válni akar de a másik fél nem, akkor nincs válás?
Ezt eddig nem is tudtam.
És ha még közben akadályozzák is a felperest, akár hosszú évekig is húzódhat az ügy? Rémes!
Mai világban csak az menjen férjhez, aki tutti biztos abban hogy örökre szól, különben se ház se semmi.
Király mondhatom!
Sziasztok, hahó! vAN ITT VALAKI?
Szancsesz, eszedbe ne jusson kilépni! Még szerencse hogy már lebeszéltek róla.
Ki nem alszik?
megyek a banyákért, kb. egy óra múlva vagyok
jajj, csak ki ne csukjam magam megint, mint tegnap
Én is így tudom, illetve a saját példám is mutatta.
Mindenképpen érdemes lépni.
ezeket mind el kell mondani az ügyvédnek, bírónak és nyert ügyed van, elválasztanak - reklamálhat az ember, ha egyszer képtelen valamit is letenni az asztalra
kérdezz utána!!
óó, drágám, elég egyértelmű - a lakás a te neveden van? (ja, ha nincs házassági szerződés van vagyonmegosztás, mivel házasságban minden közös, le kellene mondania róla)
szóval, ha esetleg van egy jó ügyvéd ismerősöd biztosan elmeséli a jogi dolgokat - nálunk még elég kicsik voltunk 8 és 10 évesek, anyu dolgozott, apám agresszív volt és alkoholista, anyu nyerte a pert és bár nem sok tartásdíjat állapítottak meg apám még arra is azt mondta, hogy sok arra, hogy anyámnak adja, nem nekünk, anyunak - azóta is egyedül van, mint egy kivert acsarkodó kutya, de csak magának köszönheti, mivel nem is törekszek rá, hogy az emberek esetleg kedveljék, epésen gonosz
érdeklődj utána és ne félj tőle, ha helyesnek érzed a döntésedet, nem olyan bonyolult, csak be kell bizonyítani, hogy nem szereted és nem érzed jól magad vele - a nehezebb a vagyonmegosztási része lesz
5 éve én tartom el, ő sajnálja magát folyamatosan!jó munkám van, szakmai karrierem, és 3 éve külön szobában élünk!! 3 éve nem volt semmi köztünk!
Bocsi, este tudok jönni!!! Kérlek gondolkodjatok velem hangosan!!!!!!KÖSZI!!!!!
Bár nem tudom a dolgaid hátterét, én elváltam.
És az én férjem sem akart.
az kész lelki terror lenne
egyébként a válást is - mint minden jogi pert - a vesztes fizeti, tehát ha te beadod a válást és megnyered a pert, akkor a férjed állja a költségeket
mi a gond nálatok? a vagyonmegosztás? gyerekek? van munkahelyed? agresszív? alkoholista? és te? (bocsi, de ilyen esetekben mindent előrángatnak - egyébként én úgy tudtam 2 év bizonyított különélés elég a váláshoz)
folyt.köv:
ne válaszd a jogi utat sokba fog kerülni és elég gyilkos dolog ugy ha a másik nem akar.
húú, ehhez nem értek, apám sem akart, aztán mégis elég gyorsan elváltak - hála égnek
miért nem akar válni??