Depiüző só rom (beszélgetés)
Én sem szerettem soha a soványat, az volt az érzésem, hogy összeroppantom, pedig én sem voltam soha vastag. De akkor is jobb, ha az az ölelés betakar és biztonságot ad. Inkább a "ruhásszekrény"-tipusú pasikra szavazok, de legyen agyuk is.
Te, schimmia, tudod, hogy az exem neve a tiéd is? Ezt is most fedeztem fel. Pozitív, naon.
az a fö drága, hogy ti meg a többi barátlány igy is imád! a többi luvnya meg magasról le van tojlizva! :D
egy csaj sem ér meg annyit, hogy egy jó kaját kihagyjak miatta!
most is csak a nadrágom meg a hátam miatt fogyózom!
álmaim munkahelye lenne valami kajáskocsivezetö :D
vagy kenyérdiszpécser!
:) ha girnyó lennék akkor szerintem morgó medve módban üzemelnék!
A Brigi is mondta, hogy jót lehet pihengélni a hasikámon a tornagyakorlatok után! :D
mi amúgy is megmondtuk az Osrival, hogy nem tetszenek a girnyók
egy mackós pasihoz legalább oda lehet bújni:)))
Egyébként pedig így legalább dől a humor és a hülyeség. Ha vékonyabb lennél, hol termelődnek meg mindez a rengeteg lépfakasztó humor???
:D
rájöttem, hogy mire ment ki az egész:))
direkt provokáltál minket, hogy utána bezsebeld a sok bókot:))
ügyes:DDD
mondjuk ebben igazad van amikor volt állandó párom sokkal karcsúbb meg tevékenyebb emberállatból álltam.
ez a 22 es csapdája!
de jóóó ez iiiiggy!
Nem randa ő, csak kicsit elhanyagolt, meg sokat ül a gép előtt azt nagy a feneke.
Mindettől eltekintve így még jobban kedvellek. :P
na látod!
mondtam!
látod, ezt nem tagadom, hogy elfogult vagyok.
De.
Mikor annak idején társkeresőn voltam, kaptam olyan képeket, hogy majdnem elájultam.
Úgyhogy tudom, milyen a randa.:)))
HA-HA-HA megnéztelek!!
Ennyire lentre még nem merészkedtem, sőt az enyémet még meg sem csináltam.
Na mindegy, majd egyszer talán azt is.
A gizi meg a rácsok a legjobbak.
Akkor ez itt neked a rejtőzőoldalad? Itt senki nem lát, így nem kell tartanod a visszautasítástól?
Ejnye-bejnye, tudod, hogy ez így még izgatóbb!!
;)