Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Darázsfészek megszüntetése fórum

Darázsfészek megszüntetése (beszélgetés)

1 2
15. Sz123
2023. szept. 14. 16:30

A purhabbal befújás hatalmas butaság volt, így befelé, a ház felé fogják befúrni magukat.

Ahogy írták is: hajnalban célszerű lefújni a fészket darázsírtóval. Ha ez nem válik be, akkor szakembert hívni. Nem dolgoznak olyan drágán, és ők tudják is, hogy mit csinálnak.

14. Napsugár8 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. szept. 14. 16:27
Nem mennek el! Majd rágják maguknak az utat a meleg = fűtött oldal felé.
13. Titkoskert (válaszként erre: 10. - Fórumnyitó (anonim))
2023. szept. 14. 16:24

Ezek csodákra képesek, a 60 centis falat is át tudják rágni.

Ismerősnek régi társasházban már a belsővakolat alatt voltak, ha csend volt hallott valami furcsa hangot, azt hitte egér.

12. ,zumba
2023. szept. 14. 16:21
Protect irtja és igen, ledermedt állapotban -kora reggel késő este- kell megfújni őket.
11. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. szept. 14. 16:20

Ha valóban allergiások vagytok, tarts otthon Epipent.

Biztosan ki lehet irtani őket, de inkább bízd olyan valakire, aki nem allergiás. Méhek, darazsak nem szeretik a bolygatást.

10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 8. - Titkoskert)
2023. szept. 14. 16:20
Igen,ma reggel 4 bejött igaz a konyha ablakon át.nagyon vastag a falam 60cm régi kulák ház,azon nem hiszem hogy át tud jönni. szakembert fogok hívni,most itt zsonganak mert nem tudnak bemenni a lyukba a terasz alatt.
9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Birebora)
2023. szept. 14. 16:16
Kis faluban lakunk,de megpróbálok keríteni. Nem tudom hogy a tűzoltóság esetleg foglalkozik ezzel? Valamit hallottam erről.
2023. szept. 14. 16:16

Hajnalban kell befújni őket, akkor még dermedtek.

De jobb lenne, ha szakembert hívnál, ezek akár a szobátokba is be tudnak menni, és meg is támadhatnak.

2023. szept. 14. 16:15
Protect Extra darázsirtó hab,,a kisebb fészekre is jó.
2023. szept. 14. 16:14

Vannak erre szakosodott személyek, akik megoldják. Azért nem jó ezzel játszani, mert, ha esetleg kirágják magukat a falon át, a szoba felé, és éjszaka meglepnek benneteket, nem lenne őszinte a mosolyotok.

Vagy robbantsátok fel a házat a g.be. :))

5. libikóka (válaszként erre: 3. - Libikóka)
2023. szept. 14. 16:13
Bár lehet hogy használ az eltömés,,csak figyeljétek,hallgassátok folyamatosan.
2023. szept. 14. 16:13
Csak van olyan szer amitől elmennek vagy elpusztulnak. Ha nem sikerülne én szakembert hivnék. Főleg, hogy allergiásak vagytok rájuk.
3. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. szept. 14. 16:11

Hívj embert:)

De van olyan spray ami elviszi,,lehet hogy másikat kell próbálni,,Óvatosan.

2. Titkoskert (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. szept. 14. 16:09
A habot átrágják.
2023. szept. 14. 16:07
A bejárati ajtóm felett van egy 15 cm átmérőjű lyuk,ahova befészkeltek a darazsak.Én is meg a lányom is allergiásak vagyunk a csípésre.Próbáltam a darázsírtó spryt de semmit nem ért. Most purhabbal fújtam be a lyukat de rengetegen vannak. Télire elmennek ezek vagy mit csináljak? Ha nem tudnak visszamenni a fészekbe akkor elmennek innen szerintetek?
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook