Darázsfészek megszüntetése (beszélgetés)
A purhabbal befújás hatalmas butaság volt, így befelé, a ház felé fogják befúrni magukat.
Ahogy írták is: hajnalban célszerű lefújni a fészket darázsírtóval. Ha ez nem válik be, akkor szakembert hívni. Nem dolgoznak olyan drágán, és ők tudják is, hogy mit csinálnak.
Ezek csodákra képesek, a 60 centis falat is át tudják rágni.
Ismerősnek régi társasházban már a belsővakolat alatt voltak, ha csend volt hallott valami furcsa hangot, azt hitte egér.
Ha valóban allergiások vagytok, tarts otthon Epipent.
Biztosan ki lehet irtani őket, de inkább bízd olyan valakire, aki nem allergiás. Méhek, darazsak nem szeretik a bolygatást.
Hajnalban kell befújni őket, akkor még dermedtek.
De jobb lenne, ha szakembert hívnál, ezek akár a szobátokba is be tudnak menni, és meg is támadhatnak.
Vannak erre szakosodott személyek, akik megoldják. Azért nem jó ezzel játszani, mert, ha esetleg kirágják magukat a falon át, a szoba felé, és éjszaka meglepnek benneteket, nem lenne őszinte a mosolyotok.
Vagy robbantsátok fel a házat a g.be. :))
Hívj embert:)
De van olyan spray ami elviszi,,lehet hogy másikat kell próbálni,,Óvatosan.
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek Helga lányom hisztijét megszüntetnem!Én már mindent bevetettem!Mit csinálok rosszul?
- Miért penészesednek sűrűn a falak? Van valami tipp a megszüntetésre?
- Önkéntes nyugdíjpénztár megszüntetése, a 10 éves várakozási idő után, de hogyan?
- Van köztetek olyan akinek nagyon csúnya narancsbőrös volt a lába és sikerült megszüntetnie?
- Mivel lehet a hütőszekrényben lévő kellemetlen szagot megszüntetni?
- Válthatok lakásbiztosításnál biztosítót az évforduló lejárta előtt? Megszüntethetem a biztosításom úgy, hogy nem fizetem a díjat?