Dalacint írt fel az orvos, de nem merem beszedni, tapasztalatok róla? (tudásbázis)
Azt nem tudjuk, hány éves vagy. Felnőtt korban akkor mozog egy fog, ha komoly gyulladás van a gyökérnél/gyökereknél. Sorvad a csont a gyökér mellett, ezért mozdul meg. A fogad elhalt, gócos ! Még gócbetegségeid is lehetnek emiatt!
Előírás szerint szedd a Dalacint !!!
Én sem szedek be feleslegesen semmit, mert súlyos gyógyszerallergiám van, de ha igazán kell, akkor addig gondolkodnak az orvosok még ki nem találják mi legyen.
A Dalacint rendesen kell szedni, másképp nem használ.
Remélem hamar megszabadulsz a fájós fogadtól, de ahhoz rendesen kell szedni a gyógyszert.
Te nem akarod érteni. Nem a csontdarabkád gyulladt, hanem az ínyed, állkapcsod, a szövetek, amiből komolyabb bajod is lehet.
Ahhoz, hogy egy fog magától lötyögjön, eleve elhanyagolás kellett.
Kezdd el a gyűjtést protkóra.
Figyelj, engem nem izgat hogy szenvedsz vagy nem.
A baktériumok majd szépen elszaporodnak.
Akkorára nől a fejed mint egy lufi.
Lüktetni fog az egész a gyulladás miatt.
De ne szedd be nehogy ki lehessen húzni a fogad.
Ja, és az érzéstelenítő a gyulladás miatt nem hat.
Részemről ennyi, ha nem érted .
Akkor is annyi, ha a háziorvos írja fel.
De szeretsz szenvedni, tedd azt.
Remélem, az eddigi hozzászólások meggyőztek, hogy szedd be!
A betegtájékoztatót célszerű elolvasni, de értően kell tenni! [link] Két példa, hogy mire lehet jó.
Beszedtem a felírt tablettát, majd 1-2 óra múlva szédülés, álmosság tört rám (vezetni se tudtam volna). A tájékoztatót elolvasva láttam, hogy ez gyakori mellékhatás. A megoldás nem a gyógyszer abbahagyása, hanem az volt, hogy elalvás elől vettem be. Baj nélkül eltelt az az 1 hónap, ameddig szednem kellett.
A háziorvos egy házaspárnak ugyanazt a gyógyszert írta fel, ami a nőnek használt, a férfi viszont rosszul lett tőle. A feleség azt olvasta a tájékoztatóban, hogy a szer ellenjavalt afrikai származású emberekre, ezért másik gyógyszert kellett keresni a tanzán származású férfi részére. (Más kérdés, hogy az orvos miért követett el ilyen hibát.)
A Dalacin nem kerül ennyibe.
1437-ft, receptre 1047,
De nehogy beszedd, mert még lemegy a gyulladás a fogadról és nem lesz mért rinyálni.
Pontosan így van. A Dalacin megöli a baktériumokat, amelyek a gyulladást okozzák.
Ha nem szedi be valaki az összes felírtat, azzal esetleg maradhatnak baktériumok életben, amekyek már immunisak lesznek az antibiotikumra!
Ezért kell beszedni a felírt antibiotikumot még akkor is, ha látszólag már jól van az ember. Mert ha nem, hát úgy jönnek létre a " szuperbaktériumok", amelyek ellenállók az antibiotikumokkal szemben!
Ó, pedig elég csak ellátogatni a Hoxa-ra.
Az itteni hozzászólók egy része csipőből hazudtol meg orvosokat, írja a diagnózisokat.
További ajánlott fórumok:
- Hány db Algopyrint szabad egy nap beszedni?
- Ha a gócos fogamat kihúzták, és kitatóan szedem a Dalacint, akkor mikor múlnak el a másodlagos szövődményeim? (ekcéma, ízületi panasz stb )
- Hétfőn hólyagtükrözésem lesz! Begyulladt a fogam, szedhetek rá Dalacint? Nem fogja befolyásolni a tükrözés eredményét?
- Colitis ulcerosa esetén lehet szedni Dalacint?
- Milyen gyógyszertári készítmény (Aknesol, DalacinT, Isotrexin) vált be pattik ellen? 22F
- Tejszaporítás céljából napi hány szem görögszénamag kapszulat lehet beszedni?