Csúcsforma 3 hónap alatt - sorstársak kerestetnek (beszélgetés)
Én is nagyon szeretem a leveseket, bár mostanában ritkábban fogyasztom. Ha nálunk leves van, akkor én nem eszem mellé másodikfélét általában, inkabb megrakom a tányéromat sok zöldséggel, hussal.
Tegnap pont minestrone levest főztem oltári sok zöldséggel, reszelt sajttal és sonkával ettem másodikféle nélkül, mert nagyon telit. A rizses étel menjen 3 ora mulva ;)
Szerintem 2-3 óra múlva edd a rizst.
Bocs hogy újra beleszóltam ,de engem is érint a téma,ezérthát nembírom ki hogy ne szóljak bele,és én is csúcsformába fogom magam hozni,kb 3-4 hónap múlva mivel most a változatosság kedvéért,nem csak erőemelésben akarok versenyezni,hanem elkezdtem egy testépítő felkészülést is.
A zabkása egy tényleg fantasztikus kajcsi. Eheted bármikor amikor valami édesre vágysz, de a legjobb reggelire. Ha cukormentesen eszed ( édesitővel édesitve) nagyon sokáig szinten tartja a vércukrodat es nem leszel éhes. ;)
Az izesitéseknek csak a képzeleted szab határt!
Lehet reszelt almával, mazsolával, aszalt gyümikkel, fehérjeporral, vagy csak megszorod a tetejét kakaoporral vagy fahéjjal stb..
Én szeretem a nagyobb szemü zabpehelybőlvis és szeretem a darált zabkorpábol is elkésziteni! ;)
Nem is volt ez olyan jó megoldás, mert az egyik szemem mindig rajta volt a babakocsin, mivel másfél éves már nem olyan könnyű vele, de elmagyaráztam neki, hogy anya körbeszalad és viccesnek találta, na de azért féltem...
Péntekre egy ismerős néni eligérkezett, hogy jön velünk, úgy hogy már nagyon várom, ez már igazi futás lesz! Akkor felmérem, hogy mennyit bírok. Aztán jöhet valami lightos torna itthonra, ha van valami tanácsotok szívesen veszem.
Ella a zabkása nagyon finom, ki kell próbálni, hogy hogyan szereted. Én először vízzel készítettem, az nem jött be, ma reggel tejjel főztem s joghurttal öntöttem fel. Vannak itt igazi zabkása szakértők, tőlük tanulhatunk.
fúha, köszi! szerintem majd holnap veszek, ha bolt körül járok, mert jókat olvasok róla, és nekem ez a reggeli rántotta egyszerűen túl sok :) :) Meg azért kicsit uncsi is :)Szerintem amúgy is kevés rostot fogyasztok.
Köszike, kipróbálom, és majd tudósítok :)
Húú én imádom a zabkását, mióta kipróbáltam először, azóta minden reggel azt eszem :)
Én úgy szoktam, hogy reggel mikor rohanok suliba összekeverek egy kis csésze zabpelyhet vízforralóban felforralt vízzel egy tálban és lefedem egy kistányérral(én 2x annyi vizet használok, mint zabot, de úgy elég folyós és sokat kell várni (10 perc), mindenki más állagúan szereti. Majd mikor kész beleszórok fahéjat, belevágok körtét vagy almát, vagy beleszórok fagyasztott pirosgyümölcsöt, vagy esetleg beleszórok egy kevés kókuszreszeléket. Emellett szoktam beleönteni egy deci natúr ivójoghurtot is, úgy is nagyon fincsi (sőt ebből is lehet gyümölcsöset). Próbáld ki, nagyon finom reggeli és cukor nélkül is édes :)
Ja amúgy lehet tejjel is főzni, de nekem vízzel is teljesen ízlik, és így egyszerűbb.
Remélem segítettem! :)
keresgélek valami laktató alternatívát reggelire a neten. A zabkásáról a mi a véleményetek? És hogy kell csinálni egyáltalán? :)
Nekem kicsit ilyen Twist Olivér érzésem van a zabkása szó hallatán. Még sosem ettem :)
Lehet máshogy nem tudta elaltatni :D én is volt, hogy fél órákat tologattam, hogy végre óvatosan becsempészhessem az ágyába... Meg hogy kínomban éjjel a szobában tologattam :-)
Elvileg vannak külön futóbabakocsik, nem tudom, a normál babakocsik hogy bírnák a futást, lehet persze h csak lehúzás ez is, mint olyan sok minden a babázás körül ;)
de a sportmelltartót jó, hogy írtátok, nekem is kell venni
De kár, nem valami anyukabarát futópálya :-( ügyes vagy, hogy elmentél, de akkor máskor nem is tudsz majd menni?
itt sem jönne be a futóbabakocsi, Legalábbis a réten, ahol futok :-) dolgozol szeptembertől? Én csak oviba adom majd a kicsit, több, mint egy év. De addig is dolgozom itthonról, meg utána is otthon leszek
Itt Dániában is baromi népszerű a babakocsival futás :D Rengetegen futnak így, és a baba is élvezi, nézelődik, elvan...Múltkor pl reggel 5kor láttam anyukát futni a babakocsiban alvó babával....na az már tényleg nagyon elszánt dolog.
Majd ha babám lesz egyszer kipróbálom én is :D
de szuper vagy!!! :) csak szépen, fokozatosan, és jó cipővel! :)
erről eszembe jutott, hogy amikor külföldön éltem, akkor mindig egy folyó partján futottam, gyönyörű futóút volt kiépítve, és mindig láttam egy anyukát, aki úgy futott, hogy tolta maga előtt a babócáját. Nem mellesleg szuper alakja volt :) :) Arra gondoltam közben, hogy ez igen!! neked is ezt kéne csinálni :D
Kár, hogy nincs itt like gomb. :)
Képzeljétek ma voltam FUTNI, így csupa nagybetűvel. Kicsit rövidre sikerült, mert a pályaőr el akart kergetni - kerítésen belülre toltam a babakocsit ami tilos. Mea culpa, csaknem hagyom a babócámat kint....
25 percre van gyalog a pálya, két kört haladtam (100 m futás-100 m séta), a hazafelé vezető út egy kicsit megnyúlt, igaz már felfelé kellett tolni a kocsit.
Jaj de jólesett, visszajött minden emlékem a futásaimról, s azon csodálkoztam, hogy egész jól bírtam. Persze ez még csak egy bemelegítő...
U.i. Az új sportmelltartóm tökéletes. :)
Jó tanácsokat adtál, az tuti, engem a stílus picit bántott, de lehet, hogy rosszul érzékeltem.
Már az elején mondtam neked, hogy a csúcsforma szubjektív, mindenki a saját céljait éri el, ez csak egy hangzatos cím, mindenkinek mást jelent :) Nem tudom végig olvastad-e a fórumot, de itt aztán senki nem sajnálja magát. Én személy szerint keményen dolgozom a projekten :) gyere vissza 3 hónap múlva, majd tudósítunk :) Szia!
azt hiszem, fejlődök. Most jöttem meg a futásból. Ugyanazt a távot most 35 perc alatt futottam le, eddig 40-45 között ingadozott. Érdekes, pedig nem éreztem, hogy gyorsabban futok, meg az időt sem érzékeltem rövidebbnek :D céklafej vagyok, már megint.
Azt hiszem, valami elindult háj-ügyben :)
Ella csatlakozom a kéréshez :-)gondoltam bepötyögök egy hosszabb hsz-t a témában, de asszem felesleges, egyszerűen mindenki fogadja el, h más-más szinten vagyunk, más célokkal, élethelyzetben, mindenki magához képest fejlődjön, és ebben támogassuk egymást;-)
ja és térdedre vigyázz ;)
Szia! Fú, azt egyszer én is megcsináltam, halál brutál. Lehet, hogy megint megpróbálkozom majd vele :)
Mindjárt megyek futni, csak még várom, hogy leüllepedjen a reggeli :) Tegnap pihenő nap volt sport szempontjából, mondjuk kényszerből, mert reggeltől estig pörögtem, nem értem rá. Nem baj, mert picit fáj a térdem. Ma futás és délután elmegyek egy alakformáló órára.
Ja igen: megint ráálltam a mérlegre, most meg azt mutatja, hogy másfél kilóval könnyebb vagyok. Már nem tudom, mit higgyek :)