Csúcsforma 3 hónap alatt - sorstársak kerestetnek (beszélgetés)
Tusi én sem vagyok egy tornázós típus :D de futós sem voltam, aztán mégis rákaptam, remélem a tornával is így lesz, most a héten melózni kell este altatás után, de jövő héttől becsatlakozom mellétek ;-) és szerintem is a csoportosra sokkal könnyebben ráveszi magát az ember (csak nekem az nem megy a gyerekek miatt)
Különben lehet, ha lement pár kiló, bírja majd a bokád a futást... Jó a cipőd? Elég fokozatosan kezdted? Azt olvastam, a kezdő futók 90 százaléka jobban meghajtja magát, mint kellene...
Köszi!
Amúgy azért is jobb teremben, mert akkor úgysem hagyod abba :) Plusz egyedül nem olyan uncsi..
Ella! Gratulálok a mínusz kilóhoz még ha nem is így szeretted volna elérni!
Elhiszem, hogy kell a torna! Lehet nekem is fitnesz termet kellene néznem inkább!
Még nincs hír, kettőre megyek, de én tudom, hogy nem lett meg. Ha egyébként érdekel valakit, a naplómban leírtam, hogy mi történt.
Öröm az ürömben, hogy ráálltam a mérlegre, és 58,5 kg vagyok. Öt nap alatt sikerült egy kilót fogynom. Mondjuk nem így akartam...
Nem baj, lehet, hogy egy nap pofon kellett az élettől, mert hogy elérem azt a csúcsformát bármi áron, az egyszer biztos!! :)
Befejeztem a lelkizést. Hát akkor hajrá mindenkinek!
Cirmiana, gratulálok neked!
Ella, van híred a vizsgáról? Remélem sikerült!
Sziszi, jobban vagy már?
Nálam egyenlőre kg-ban nincs mérhető eredmény, bár nem is rég kezdtem. Centikben azért érzek változást, az övemet 2 lyukkal odébb kell gombolni, meg mintha a hasamból is ment le volna. Ami rossz az, hogy futni nem tudok a lábam miatt, így kénytelen leszek tornázni. Nincs ezzel gond, csak valahogy sosem voltam egy tornázós típus.
Sziasztok!
Én is leírom az adataimat, csak hogy ne maradjak ki a sorból :)
181 cm magas vagyok és jelenleg 75 kg. Nekem kg-ban 65-70 lenne a cél, de az is jó érzéssel töltene el, ha esetleg kg-ban ez nem jön össze, ha csak pár centivel beljebb lennék!
Csurmi, milyen tornára gondoltál? Nemigen vagyok képben tornaügyileg.
Sziasztok !
Ha mármindenki leírta az adatait, leírom én is.
168 cm magas vagyok, nekem első célem 60 kg lenne, de jó lenne majd utána szépen még letölni 3 kg-t vagy 2-t.
Ez a harmadik hetem a fogyiba. és úgy néz ki lement ismét egy kg- :) így már 4 kg fogyáson vagyok túl. Az első héten lement 3, majd megállt úgy 10 napra, és most ismét kezd beindulni úgy látom. jajj nagyon boldog vagyok miatta.
Tegnap nem futottam, mert fodrászatba ültem, de legalább lett szép hajam :) ma viszont ismét futás.
Kedves Tusi30 próbálj otthon tonázni , nagyon jó torna videók vannak. nem kell eröltetni a futást. az egészség fontosabb.
Sziasztok!
Nem túl jó hírekkel jelentkezem. Egy éven belül másodszor alakult ki nálam köszvény, egyfajta ízületi gyulladás a bokámnál. Nem tudom, hogy így mi lesz a futással. Egyenlőre nyilván nem tudok menni, a jövő meg még kérdéses.
Ti hogy vagytok? Hogy álltok? Remélem mindenki jól halad a céljai megvalósításában!
szia, várjuk meg az eredményt, hátha... Én még drukkolok!
Megértelek, én is ilyen stresszes vagyok, jövőben kell fokozati vizsgát tegyek a volt tanáraim előtt, de már most stresszelek.
Holnap lesz eredményhirdetés, de én tudom, hogy mi van. Nekifuthatnék még egyszer, egy év múlva...ez egy nagyon speckó dolog, és emiatt csak évente van, de nem biztos, hogy megpróbálom. Rámentek az idegeim konkrétan, lehet, hogy nekem ennyit nem ér, van már diplomám amúgy is. De azért most megzuhantam, mert igazságtalan volt.
Hát igen, a bánat/stressz fogyás nem jó, de ez van..
Ti viszont ügyesek vagytok! kialszom magam, és újult erővel térek vissza.
:)
most megnéztem gyorsan az időképen az előrejelzést, aztán kapcsoltam, h nem itt vagy :) brr, hideg hely, hol? :)
Egyébként ugye vannak oylan profibb cuccok, amikben hidegben is lehet futni? Nem szeretnék úgy járni, h nagyon sokat ki kell majd hagyjak az idő miatt, és addigra talán kiérdemlek magamtól egy-két drágább ruhát :) most egyedül a cipőmet vettem direkt erre.
Köszi :-) ez az uccsò kèt kilòt annàl nehezebb leadni :-( ùgy mennèk reggel futni, de itt megint hètfő òta esik ès 8-10 fok van. Következő màsfèl hètre is ezt jòsoljàk.
Ella, mikor fogod megtudni a vègeredmènyt? Ràstresszeltèl?