Csóróság ki mennyi pénzből él meg egy hónapba, hogyan viseli lelkileg? (beszélgetés)
akkor én már le sem merem írni, hogy mennyit keresek
miafarncnak ez az állandó betámadás mindenhol?
Szia!
Mi kb 200-250 ezer ft-ból élünk 4-en.Ebből kapásból kb 50 ezer a hitelünk.Én suliba járok és elég sok pénzbe kerül,hiába államilag támogatott.Aztán ugye a különböző számlák,meg egyebek.A szüleim állandóan idegesek és ez meghatároz mindent,már nem lehet normálisan beszélgetni,mindig veszekedés a vége.
Lehet hihetetlen, de tudok..... ezért még egyszer elnézést, nektek meg jó siránkozást itt. Bocs, hogy nem vagyok csóró, bár én nem érzem magam ettől különb embernek, mert bárki lehet még kispénzű, akár én is.
Teljesen igazad van,tényleg eltűnik a középréteg.
De ha tudsz szöveget értelmezni,akkor a cím valószínűleg nem azoknak szól,akik jól élnek.Hanem akik kevés pénzből és ők,hogy viselik.
Hát igen csak annyi hogy te tudsz félre rakni,ha még is történne valami így könnyebb helyzetben vagy.
mint ahogy azt én tettem, csak te egyből nekem támadtál.
Sajnos az országból lassan teljesen eltűnik a középréteg. Valaki vagy nagyon jól él vagy nélkülöz. Erre kellene megoldást találni mert ez még csak rosszabb lesz.
Nekem annyi szerencsém van, hogy egyedül élek és nagyon jó munkahelyem van, de ha történne velem valami nem tudom mi lenne.
Nem csak csórók írhatnak,csak egyszerűen kíváncsi vagyok ki mennyiből él meg,de te hála istennek jól meg élsz,,
Eszteren sem sértődtem meg csak ki nyilvánítottam a szabad véleményemet :)
Igaz az lehet én megyek mindig rosszkor,de én mindenkitől azt hallom hogy kaját azt muszáj venni és ez így is van,
A hencegést nem neked szánta hanem nekem, mert bemertem írni, hogy én mennyiből élek. Tőled, mint fórumindítótól elnézést kérek, hogy be mertem írni, de nem tudtam, hogy csórók írhatnak.
Ja bocsi el néztem azt hittem nekem írtad ne hari
Én Debrecenben élek, 2 hónapba ha egyszer előfordulunk a Tescóba, de kb már 2 éve nem kell várni szinte a pénztárnál, az embereknek alig van valami a bevásárlókocsijában.
Hát ha ez neked hencegés akkor vedd annak. Bocs, hogy nem vagyok "csóró", de jól látom nem az a fórumcím, hogy csórók írjatok. De bocs, többet nem írok.
Én indítottam a fórumot mire ki fizetek mindent 45 ezer marad kajára,pelenkára,gyógyszerre,tanklásra szerinted ez hencegés egyik napról a másikra élni?
Én is mindenkitől ezt halom hogy hónap végére már egy kenyeret sem tudnak meg venni nagyon nehéz,csak tudjátok mi a furcsa hogy ha el meggyünk pl a Tescóba szebbnél szebb autók állnak a parkolóban a kosár tele cuccokkal akkor kérdezem én nincs pénzük az embereknek? Még is luxus autóval járnak jó tudom vannak ki vételek,:((((
Nem kellet volna ide írnod ebbe a fórumba.
A tied nem nevezhető csóróságnak.
Vagy szeretsz hencegni :) ?
Mi kb 250ft ezerből élünk de így is nagyon nehéz,lelkileg nem jól viselem,de talán egyszer csak lesz könnyebb is,
Nálunk most pont nagyon aktuális a helyzet, én tegnap is kiborultam... És az egészben a legnehezebb, h tartoznak nekünk... 35ezerrel, ami most nagyon nagy segítség lenne...Most az abszolút mélyponton vagyunk, hitelt hónapok óta nem fizetünk, én munkanélküli lettem, a párom rokkantnyugdíjas, egyéni vállalkozásba kezdtem, de abból sincs még bevétel, ezért nincs munkanélküli segély se. A házunk fele ki van adva, abból és a párom rokkant nyugdíjából élünk. Ez kb. 75-80ezer Ft/hó... összesen. És csak hálát adok a Jósistennek, h nincs tél,nincs gyerekünk... és nem kell fűteni. Nagyon olcsó kajákat veszünk, szinte csak főtt ételt, nincs reggeli, hát így... Nehéz, de bízom benne, h túl leszünk rajta 1-2 hónapon belül...
Na erre én is kíváncsi vagyok! De ha már feltetted a kérdést, talán lehetnél az első, aki válaszol :D
Egyébként nem fogom megmondani itt a fórumon, hogy mi mennyit vagyunk kénytelen beosztani havonta. Max. annyit, hogy kezd nagyon elegem lenni abból, hogy lassan a legalapvetőbb dolgokra sem futja. Hogy állandóan azt kell mondanom a gyerekeknek, hogy nem tudjuk megvenni ezt vagy azt, mert nincs pénzünk.
Egyre több embertől hallom, hogy ilyen rossz helyzetben még sosem voltak, sosem volt olyan, hogy hónap végére nem hogy nem marad, de mínuszba mennek le. Szomorú, hogy ide jutottunk!
Én 170 ezerből élek egyedül
Kíváncsi vagyok mások mennyiből élnek és hogyan viselik el hogy nem vehetnek meg azt amit szeretnének?
További ajánlott fórumok: