Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Csopaki pincepörkölt recept

Csopaki pincepörkölt recept

A Csopaki pincepörkölt hozzávalói:
1,5 kg marhalábszár
vöröshagyma

paprika
bors
kömény
zúzott fokhagyma
30 dkg lecsó
2 dl csopaki rizling
40 dkg sertésvelő


A Csopaki pincepörkölt elkészítési módja:
Az apró kockákra vágott marhalábszárat zsíron pirított, szeletelt vöröshagymával párold össze. Majd add hozzá a sót, paprikát, borsot, köményt, zúzott fokhagymát. Többször pirítsd zsírjára, ha muszáj, csak akkor önts hozzá kevés vizet. Ha a hús puhul, add hozzá a lecsót, és öntsd fel a csopaki rizlinggel. Ha felforrt, tedd bele a sertésvelőt is. Főzd addig, ameddig a hús meg nem puhul.


Kategória: Húsételek receptjei


A csopaki pincepörkölt elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook