Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Csilis vörösboros marhalábszár recept

Csilis vörösboros marhalábszár recept

A Csilis vörösboros marhalábszár hozzávalói:
70 dkg marhalábszár (apróra vágva)
hagyma,(vöröshagyma egyben 2 nagyobb!)
só,
bors,
pirospaprika,
csili kicsit izlés szerint!
vörösbor
(füszerezés: 1 nagyobb gerezd fokhagyma, és egy kis tárkony ,és kicsi majoranna)


A Csilis vörösboros marhalábszár elkészítési módja:
A hozzávalókat főzőedénybe tesszük, előfőzzük, vörösborral felöntjük, és addig főzzük, míg a hús puha nem lesz és a bor el nem párolog róla. Fűszerezzük és kész. Köret tetszőlegesen választható.

sültkrumpilt, vagy esetlegesen tört petrezselymes krumplit


Kategória: Húsételek receptjei


A csilis vörösboros marhalábszár elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook