Csokihiányos nyomorom van:) (beszélgetés)
Csak azért volt ekkora szája, mert a húsz kilós húgom ült mellettem...
Utána az akkori barátom hetekig kereste a manust, és szerencséje, hogy nem találta meg :p
Ja egyébként jó reggelt :)
Ejnye pedig van már kutya-biztonsági öv is :p
A lényeg, hogy ti sértetlenül megúsztátok...
Én egyszer szendvicset csináltam magunkból :p Egy barom felhúzta magát, hogy megelőztem (bár igazából nem volt előzés, mert kétsávos úton voltunk, és nem mentem vissza elé), majd újra elém ment, és ránk fékezett, így a mögöttem lévő is nekem jött... Majd kipattant és ki akart tépni a volán mögül, de mire odaért lenyomtam a gombot. Az eseményeket látva meg egy útépítő brigád indult meg felé, és hirtelen csendben lett az ürge, mert nem neki adtak igazat... :p
de az a barom nálunk megúszta kis töréssel, nekünk meg roncs lett a kocsi, mert ő a csajokat bámulta és elfelejtett lefékezni.
hibázhat az ember...velem is előfordulhat, bár nem ezért mert a kirakatban gyönyörködöm és közben belemegyek az előttem álló kocsiba :)
hátul ült a lányom...ha vmi baja lett volna...hú...nem is írom le.
akkor hajrá!:)
az elmélet már megvan! úgyhogy most belecsapok a lecsóba:)
az nálunk mindig be van kötve.
nekünk is tk lett a ford hátulja, belénkjött egy barom a piros lámpánál. semmi bajunk nem lett, a leány elharapta a nyelvét, de egy kis suzukiban nem úsztuk volna meg ennyivel:(
a pasast úgy leordítottam, mondtam neki szépeket!
Epret valaki?
Tudom nem csoki, de egy kis porcukorral, vagy csokiöntettel? :)
most ettem tortát...
elrontottam a pocim, mert nagyon fáj...
utálom a tortát...
:D ez jó!
mert én is terhesen ettem utoljára. kb. 10 éve. Balatonparton ültem egy pokrocon nagy hassal. mellettem egy osztály hangoskodott,(osztálykirándulás lehetett). Ofőjük egy férfi volt, aki egy nagy tálcával hozott ilyet a gyerekeknek. én meg kinéztem a szájukból. a tálcán csak annyi volt, ahányan voltak az osztályban. a férfi egyszercsak felugrott és elment. 1 perc múlva előttem állt egy nagy rizskókkal. :)) hálás voltam neki, mert akkor nagyon jólesett.
csáó lányok!
regeli forrócsokit megkaptátok, remélem... :))
tégnap: rizsfelfújtat ettem hol csoki öntettel, hol pedig lekvárral...
Köszi :)
Húú de ravasz! :D
ebédre forrócsoki volt...csak nekem...a család forrólevest kapott.hi-hi-hi!!!!
jó volt. gyerekek azt hitték leves,mert mélyebb bögrében volt. nyugodtan elkortyoltam...