Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ

Csokiálom recept

A Csokiálom hozzávalói:
1 tasak Krémpuding -csokoládé- , 400 ml tej, 50 g fehércsokoládé, 200 g hideg habtejszín,
1 tasak Bourbon Vaníliás cukor


A Csokiálom elkészítési módja:
A pudingot a tasakon lévő előírás szerint elkészítjük, de csak 400 ml tejjel, majd egy keverőtálba öntjük. Ezalatt a csokoládét lereszeljük.A tejszínt a vaníliás cukorral felverjük. A hideg pudingot egy konyhai robot segítségével simára keverjük. A tejszínhabot és a csokoládét (utóbbiból 1 evőkanálnyit a tálaláshoz félre teszünk) óvatosan a pudinghoz keverjük.Az elkészült krémet desszertes poharakba töltjük, és a félretett csokireszelékkel díszítjük. Tálalásig a hűtőszekrényben tartjuk

Ízlés szerint a hideg pudingba keverhetünk 4 evőkanál borpárlatot, vagy brandyt, ezzel kicsit pikánsabbá téve az édességet.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A csokiálom elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook