Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Csirkemáj tejszínes gombamártással recept

Csirkemáj tejszínes gombamártással recept

A Csirkemáj tejszínes gombamártással hozzávalói:
80 dkg csirkemáj
30 dkg gomba
egy nagy fej vöröshagyma
2 dl tejszín
1 csokor petrezselyem

fehérbors
ételízesítő
oliva olaj
étkezési keményítő


A Csirkemáj tejszínes gombamártással elkészítési módja:
A hagymát apróra vágva olívaolajon megfonnyasztjuk, majd a felszeletelt gombákat rádobjuk. Sóval, fehérborssal, ételízesítővel, friss petrezselyemmel ízesítjük, majd amikor megfőtt, tejszínes habarással sűrítjük. A májat szeletekre vágva vagy egészben vajon megsütjük, és a gombamártással nyakonöntve tálaljuk. Rizs illik hozza, vagy krokett.


Kategória: Húsételek receptjei


A csirkemáj tejszínes gombamártással elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook