Csillámtetoválás és hennafestés (beszélgetés)
A port kevertem olivaolajjal, feketeteakivonattal, citromlével és eukaliptusz olajjal. Az arányokat ne kérdezd, az csak úgy jött. A fogkrémnél kicsit keményebb.
Most néztem egy oldalt:
[link]
Hát akkor azt írd már meg ahogyan te csináltad? Pontosan. Lécccike? Mert amit bemásoltál,abba benne van ez a tamara:O)))
Ja. Őszintén? Arról még nem hallottam. Én anélkül csináltam a maszatot, de bioboltban biztos van.
vagy a neten.
A balzsamot hol kapom? Bioboltban azt is? Drága nagyon?
Igen. ez az igazi henna. Az nem fekete. Amit feketével csinálnak az nem henna, hanem valami kutyvalék, mindenféle vegyi anyagokból
Van viszont egy olyan, az a neve, hogy Jagua gél, ami szintén tiszta növényi anyag, kis tubusban árulják. Azzal is lehet tetkózni, de az először "láthatatlan" Kb. 2 nap után tűnik elő és az viszont fekete lesz. Ilyet is csináltam már.
Doxi te már csináltál ilyet? Az a balzsam nagyon drága? Milyen kiszerelésbe van?
Már amit te csináltál,az volt halvány?
A henna először mindig olyan, később sötétedik, de erősen bőrfüggő és sosem lesz egész sötét. Barna, vagy inkább aranyszínű.
Hennát jobb sablon nélkül...elkezded és a minták már jönnek maguktól!
Sziasztok! Nekem is nagyon tetszik a henna, sablonjaim is vanna! Ám nem tudom hol lehet venni jó hennát (kutyulni nem akarok/szeretnék), mert amit vettem, lepergés után, olyan volt, mint ami már kopik, halvány barna, pedig aznap lett felfestve! Előre is köszi!
Nem találom a sablonokat. Hol vannak?
[link]
Ez is egy szép oldal. Baró minták vannak:O)
De én főleg hajra használtam eddig a hennát :))
[link]
Itt is van. Egyszerűnek tűnik. Lehet kipróbálom:O))
Ja ja találtam egy jó oldalt,mindjárt belinkelem.
Tök szépeket lehet vele csinálni! Nekem is volt kész pasztám, még tubusos is. Indiai boltban nvettem. Az is jó volt.
[link]
Itt sok érdekes dolog van ingyen letölthető sablonok is!!
A hennából csak a zöld a jó, a fekete káros az egészségre.
Hát, hogyispersze!! A tiéd! Kár, hogy nem lett róla jobb kép! :((
Én készen rendelem a hennapasztát a hennakaresz oldaláról. El szoktam bíbelődni vele, 1-2 hét alatt kopik le, szerintem jó szórakozás és nem káros :))
Igen, annak olyan a színe. A teát vagy kávét azért teszik bele, hogy barnább legyen. Fekete henna nincs!
Amúgy köl a lepkédről kép(ki lophatom a naplódból?)....eddig az a legszebb amit csináltam:)
De ha le jár az ideje....nem így kell lejöjjön....szépen fokozatosan kopik le(mint a gyerekeknél a rágós tetkó)....és ha már nem tudjuk elviselni magunkon a maradványokat....olajjal le lehet tisztítani a bőrt......de az h az ágyat össze fogja...hát lövésem sincs h mért van!
Tölcsért kell csinálni hozzá és azzal!!
hihi!! Minek utána ott tök jó járólap van a falon!! :))
Öhmm nem-nem hinném.Mostam ezidő alatt hajat,de odafigyeltem és nem hátra,hanem előre hajoltam.Mivel a hátamon volt.Nem tudom,szerintem ennek ennyi volt az ideje.:-) (nálam)
Most nézem. Hogy hagyjuk leülepedni. És a leülepedett részt használom? A tetején maradtat meg leöntöm. Tetoválni akarooook!!!
Akkor este te tettél valami olajosat rá....Esetleg hajmosásnál a balzsam?:)...