Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Csibemell a legfinomabban recept

Csibemell a legfinomabban recept

Elkészítési idő 30 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

Kalória 210 kcal
Zsírtartalom 6 gramm
Szénhidráttartalom 7,6 gramm

A Csibemell a legfinomabban hozzávalói:
Csibemell
Brokkoli
tejfol-sovány
hagyma
gomba
só, bors


A Csibemell a legfinomabban elkészítési módja:
A csibemelleket szép vékony szeletekre vágom, picit megsózom, megborsozom és jénai tálba teszem. Ontok rá egy kis vizet, lefedem és sutoben 200 fokon puhulásig párolom. Kozben finomra vágok egy hagymát, nagyon kevés olíva oljaon uvegesre pirítom, majd egy tálba, elkeverek egy sovány tejfolt, kevés sót és egy uveg lecsepegtetett gombát. Ehhez adom hozzá a hagymát és jól átkeverem. Kozben kicsit megpárolom a brokkoli és a nagyobb darabokat félbe vágom. Kiveszem a sutobol a husit, ráteszem a brokkolikat és az egészet leontom a gombás, hagymás tejfollal. Szépen elegyengetem rajta és visszateszem a sutobe, de csak 10 percre. Úgy finom, ha szaftos marad. Paradicsom salátával tálalom, hogy a szép színes legyen. Érdemes kipróbálni. Nemcsak diétás, de nagyon finom is.

Természetesen másfajta húsból is el lehet készíteni, én csak a diétás változatát írtam le.
Friss gombát is használhatunk, bár én ehhez az ételhez az uvegeset jobban szeretem.


Kategória: Húsételek receptjei


A csibemell a legfinomabban elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook