Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Tejszínes, krémsajtos csirkemell recept

Tejszínes, krémsajtos csirkemell recept

Elkészítési idő 30 perc

A Tejszínes, krémsajtos csirkemell hozzávalói:
2 egész csirkemell, kockára vagy csíkokra vágva
Főzőtejszín 0,5l
Krémsajt 25 dkg

Bors
Bazsalikom
Őrölt kömény
Étolaj


A Tejszínes, krémsajtos csirkemell elkészítési módja:
A kockára vagy csíkokra vágott csirkemellet olajon megpirítom. Megsózom, borsozom, kis fűszerköményt adok hozzá, ízlés szerint kevés bazsalikomot (ha van friss akkor azt, ha nincs, akkor szárított is jó ), majd hozzáöntöm a főzőtejszínt, meg a krémsajtot és jól elkeverem. A tűzre visszatéve átforralom, majd kifőtt tésztával, nokedlivel, esetleg hasábbal tálalom.


Kategória: Húsételek receptjei


A tejszínes, krémsajtos csirkemell elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook