Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Nem édesem, itt viszont egész reggel óta, olyan gyönyörűségesen süt a nap, kellemes az idő is,
szabályosan meleg van :)
Küldök, hogyne küldenék,mindent, Nektek főleg mindent, barátok vagyunk :D
Mint alant már írtam, a neten mondták, hogy ma van a leghosszabb nap, aztán a világos eltűnik és helyét átveszi a sötétség :(
Ez igaz, dec. 21-től kezdődik ismét a világosság, bár ahogy nézzük, attól még olyan sötét van sokszor, hogy belefájdul a fejem néha :(
Ma mindenhol a világon, egyforma hosszúságúak a napok.
Most olvastam a neten :)
Azt én sem szeretem, egyiket sem :)
Tiltakozni? Hát odafent, egészen fent, még attól is fentebbb :DD
Valami jó szered van Neked Boszi, hogy ilyen túl szépnek látod a mai napot :DDD
Ha barát vagy küldjél nekünk is belőle!!!!
szia Boszika!
Milyen időszámítás szerint??? Én úgy tudom június 21.-én van a leghosszabb napunk, onnan sajnos fogy a napos-világos órák száma, egészen december 21.-ig.
Sziasztok!
Tünde, nagyon jó egészséget és sok boldogságot kívánok a "kis"lányodnak! Puszi
sziasztok, gyönyörű napunk van. Itt legalábbis az van.
Vénasszonyok nyara. vagy indiánnyár, számomra egykutya, de gyönyörű.
Zulu gondolom sokan gondolják bárcsak a "gyereked" lehetne. :D Jó anyukájuk vagy.
Szasztok Csevisek!
Hajnalban már fent voltam, gyógyszereztem-reggeliztem-rosszul voltam (ez a gyógyszertől van), aztán visszadőltem, mert egyik gyerek sem akart még felkelni - én meg rendes mami vagyok, nem zörgök nekik. :D
10-kor ébredtünk.
Olvastam, hogy valaki ma nagyon boldog, mert nyert egy csomó pénzt. Reméljük, hogy jó helyre került és hasznát veszi az egész családja!
sziasztok!
agyon nevetem magam az x faktoron...
Kukk!
Bo9ldog szülinapot a "kislánynak"! :)