Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Szép estét !
Tiszta nátha vagyok, az éjjel meg reggel, akkora fejgörcsöm volt, azt hittem ki sem kelek az ágyból.
Délutánra már jobb volt, sütöttem is pogácsát, meg körtés muffint.
Kértek ?
Boszikánk szilvás gombóca már biztosan elfogyott.
áhhháááááá, szóval nem Nuci lesz ovis :DDDD
remélem azóta a gombóc már el is fogyott :)))
Mondtam oda ne menjen, mert onnan jött a baci, vagy ki tudja?!:((
nah jó, elmentem, majd benézek :DD
ki-ki erre, arra, én meg amarra :))))
szia Napocska, remélem kihasználtad ez az utolsók közötti szép vasárnapot és pihiztél no meg a szabadban voltál, vagy unokáztál? :DDD
fúúú Tatica :)))főztem én annyit, meg sütöttem, hogy a hátam is belefájdult, de a jövő hétre van hús, csak melegíteni kell, meg holnapra ebéd és vacsi :)))
Kíváncsi vagyok, ma merre kóricáltál :))
Nektek is,
Lilike jobban van már? :(
Család rendben?
mire ideértem, már sötét is van :(((
Nektek is szép estét még :)
gyógyuljatok, szépen sorban, küldök gombócot, hogy legyen elég erőtök, meg boszis dolgokat, simit és puszit a kicsiknek :))
akkor csak max az orrocskádat dugd ki a házból :)))
nem mondod :)) Nucink oviba jár? ??? _DDDDDD
én pedig köszönöm a reggeli kv-kat, teát és virágot, a tegnapit is mert azt még nem köszöntem meg, amilyen feledékeny és izé, khm, na, szóval, értitek :DDD vagyok :DDDD
kűűűdöm kicsikém, máris :DDD
Sziaaa :-)))
itt a praclim :-ĐĐĐĐ
Sziasztok,
én nem bekukucska, jöttem most már egész estére :)9
csináltam süti helyett szilvásgombicot, aki kér tegye fel a pracliját :)) küldöm máris :)))
Szép estéééét !!!
csak bekukucska...majd kedden igyekszem többet leni ! :-)
Oda már nem kell járnom....
Vigyázz magadra! Ne menj az oviba:))
Sajnos ez végig vonul a családon...((
Én nagyon félek, hogy el ne kapjam...
Bennem volt a baj,a srácoktól kaptam, vagy ki tudja ki kezdte el a nyavaját. Lassan mindenki volt már egy két napig beteg:((
Köszi, nálunk egészen meleg volt. Az éjjel is ki kellett nyitnom az ablakot a hálóba, mert melegem volt, és nem tudtam aludni..
Nem is lassan, egyből sötét van, meg hideg! Egész de.vacogtam. Most már egy kicsit jobban érzem magam. Remélem itt is mindenki jól van:))
Lassan beköszönt az este. Remélem békésen, nyugodtan telt el mindenkinek a napja. Puszi nektek!!
Igen, és nálatok????
Szia Hugicám!!!!
kellemes szép vasárnap délelőttöt kívánok! Innen-onnan érzem a vasárnapi ebéd illatát, látom főzőcskéztek:-))
További ajánlott fórumok: