Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
emlékszem :( sajnálom :((
de összejön majd biztosan, ne félj :)
megjöttem :DD cijja Nuckó :))
miért nem lett kicsikém? mivel nem lett?
Megjöttél Boszika.....
Nem lett szerencsénk(((
min lehet egyezkedni,
egyezkedésbe én is benne lennék :O)
szióka, mióka, persze, nekem jöhet mindkettő, legalább az almalevet felszívja a kukuruca :DDD
te édesem, ez a rengeteg alma arról a két fáról jött? :DD
sziasztok,
hello szomszédság :DDD
jöttetek egy kicsit látom segíteni :DD
heles, naggggyon heles, hiába no, a jó szomszéd mindig lehet jó barát is :)))
köszönjük :D a csevisek nevében is :)
nagyon köszi!! én szintén örülök, ha Te is ezt teszed!!
majd együtt baglyoskodunk néha! :)))
Sziasztok ! Megint bekukk !!!!!!!
Most pattogtattam kukoricát, küldhetek ???????
Jaaa, meg hogy el ne felejtsem : natúrpermetezés nélküli, BIO almalevet !!!!!!!!
ugye???? :))) milyen jó, ha az ember segíthet,ha tud!!!! :)))
lassan mi is itt tartunk, még pár hsz. és jöhet a szomszédság ünnepelni hozzánk is! :)))
sziasztok! :))
akkor most ide beírok, hogy szaporítsam a szót,
és hogy jöhessek ünnepelni!! :))
ennyit megtehet egy szomszéd, elvégre Ti is segítettetek nekünk!! :@@@@@@@@@@@@@@@@
de nem ám :DD csokira :DDD
én szeretem a kerek csokit, a szögletes csokit, a hosszúkás csokit, a mogyorós csokit, az étcsokit, a töltött csokit, a csokis csokit és mindenféle fajtáját, szóval lehet készülni :DD
aki ötvenedik lesz, egy nagy hurrát kap azért :))
nos lányok és fiúk, engedelmetekkel elmentem,
miért?
jön a családunknak az ő feje :))) aaaa zuram :DDD
ezek után beszélgetni fogunk, vannak a hétvégére elintézni valóink, tehát jövök majd később, ha addig eléritek véletlenül az ötvenet, gratulálok előre a beköszönőnek, hozzászólónak :DD
de sietek ám vissza nagyon :D
szia,
örömmel látlak a társaságban,
tegnap elfelejtettem köszönni, de bepótolom :DD
szia, szia szia szia :DDD
gyere bármikor, amikor időd és kedved, no meg a családod engedi, hiszen mindig a gépen megy a legtöbbször a huzavona :DD
Sitikém, köszi a kv-t le is döntöttem gyorsan :)
Tutikám, sietnénk mi, de többen ugyebár dógóznak, a rendetlenek :DD
nem hagyjuk, hogy kiszáradjon senki :))
legfeljebb leöntjük vízzel :DDDDDD
Nektek is szép napot :D
Nucikám, most nem nagyon érek rá, mindjárt rohannom kell tovább, igen, tudom mondta az orvosdoki hogy pihenés, de hát ilyen az élet :)
szóval kérnélek, írd ki ide a fórumra, hogy ki mit tippelt, mert különben elvész az egész :))
Katihugi, tippelni tessék a nagykerekre :))
Csibike Te is mondj egy tippet, vagy mondtál, csak vakcsi vagyok? :DD
Imrénk, nem szeretnél tippelni, hogy mikorra érjük el?
kicsit érdekesebb lenne így, bár aki megnyeri tippjével, elég sok csokit fog kapni :DDD
A hétre én is vettem káposztát, kimondottan tésztára, és én is nagyon szeretem, deee cukorral :DDD
no meg egy kevés borssal :DDD
gratulálok a kiskereknek, Fitinek és örülök,hogy nem csak Neked, hanem Nucinak és talán Enissnek is sikerült jó kedvet hozni, még ha csak egy este erejéig is, de nagyon jó volt :))
Köszönöm a reggeli finom kv-kat és teát, a galagonyát és természetesen az időjárás jelentést is :)
Minden beköszönőnek és itteni csevegőnek, fecsegőnek nagyon köszönöm, hogy benézett, jött, maradt, volt, szóval értitek, mindent :)))