Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
akkor mondom
a férjem már megkapta,
az enyém elő van készítve, csak tüsszögök és nem akarom addig, hogy beadják, mert leveri az immunrendszeremet és beteg leszek akkor.
a fiunk is megkapja, ha másért nem, de az apja miatt.
no meg azért, mert az okosok szerint a kicsiknek és a közép korosztálynak hosszadalmasabb a gyógyulási időszak.
Nekünk már pár nap csak.
hát vagy itt és trécselés, vagy temető :( és fáradtság, ez első jobban tetszik, közben pedig haladtunk a munkával is rendesen :)
jó éjszakát, szép álmokat :)
Mi volt itt máma? Senki sem csinált semmit, csak trécselt? Na nem baj, csak most 10 oldalt kell visszaolvasnom, hogy képben legyek. :)
De meghagyom holnapra, mert elájulok a fáradtságtól (temetőjárat volt).
Jó éjszakát kívánok mindenkinek!
Elköszönök, holnap sok tennivalós napon lesz, korán kelek, az éjjel meg nem valami jól aludtam, és fáradt álmos vagyok !
Jó éjszakát, szép álmokat, szeretettel ölellek Mindnyájatokat !
Azért nagyon figyelj oda, hogy ott lehess minden orvosi rendelésen, még ha nagyon unalmas és nyűgös dolog, akkor is, hiszen az órák anyagát lemásolhatod, az egészségedet egyelőre nem :(
és nem vigyenek, inkább magad sétilálj el :DDD
köszi a receptet. nem ismertem. káposztával készítem az oldalast.
a párom nagyon szereti a túrós bélest, de olyan drága, meg nincs benne töltelék, igy mindig sütök.
Nagyon ügyes vagy !
Jó étvágyat tökhöz, réteshez.
Aludj jól, és melegedjél jól fel !!!
Nagyon lehűlt a levegő itt, akkor nálatok még hidegebb van.
Szia Blulake!
Örülök, hogy itt vagy. Olvaslak én is, és nem vagy elfelejtve. Mindig drukkolok, érted. :)
nekem reggelire marad még a tökből.DDD
a rétes is finom ám!
de holnap túrósbélest sütök meg káposztásat.be a fagyóba, és lehet apránként kiszedni....
Köszönöm, jól vagyunk, az unokáim száma még mindig öt, az egészség, hol így, hol úgy, de mi már megettük a kenyerünk javát, így a szervezetünk is elhasználódott, hamarabb megbetegszünk.
Addig, amíg nagy baj nincs, addig jól vagyunk.
Egyértelmű! Ne legyetek betegek, de ha mégis lenne valami akkor majd lehet jönni a "Csevis-rendelés"-emre:)
Igyekszek vigyázni, de nagyon korlátoz az egyetem, tényleg nincs időm elmenni. Most pl szerdán leműtöttek 2 anyajegyet, mert elváltoztak sajnos és lebeszéltem a dokival hogy 7kor műtsön, mert 8-ra be kell érni órára. Szerencsére megértette és a műtét is 30-40percnyi volt, úgyhogy beértem. De ez is szerencse hogy így el tudtam intézni... Jövőhéten is pl olyan dokihoz megyek, aki szeptember elején várt... De azért ami fontos oda megyek, vagy visznek.