Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
a családsegítőhöz nem tudok elmenni, mert körülményes.
ügyvéddel sem beszéltem, mert nyugtatókat szedek....sajnos....és nem tudok elindulni sem:((((ha meg elkezdek beszélni a gondjaimról, elkezdem a sírást is...
Azt elhiszem!Én minden nap itthon vagyok Bazsival,de sokszor olyan fáradt vagyok,mint a franc:(
De nekem nem jár szabi:(
majd csak jövő hét pénteken megyek melózni :-)
tényleg jól jött ez a szabi ....kipihenem magam.
Mekkorák a gyerekek?
Átmenetileg barátokhoz sem tudsz menni,vagy más rokonokhoz?
Az jó:)
Legalább kipihened magad.
Meddig vagy otthon?
minden oké , minden rendbe :-))))
éppen szabin vagyok :-)
hát igen....tegnap közölte a férjem, hogy utána járt már ennek: ugyanis az övé a lakás, és ha nincs hova mennem, és itt maradok, akkor albérleti díjat kell neki fizetnem:((((((((
szerintem ennél sokkal többet tud....de az a baj, hogy nem mond ennél többet.
anyu meg azt hangoztatja, hogy számíthatok rá, csak pénzt nem tud adni, és oda nem mehetek a két gyerekkel....akkor??? szerinted számíthatok rá?????
én már 100x rákérdeztem------azt mondja, hogy nincs...de előbb a karácsonyt emlegette, hogy addig bírja, utána januárt, most a tavaszt emlegeti.
anyunál lakik a húgom és a kislánya....ráadásként állandóan veszekszem velük.
nem élünk jól, egyáltalán nem....a nagy fiam már azt mondja, váljunk el, még az is jobb lenne ennél, a pici meg csak 2 éves....
én is szeretném, ha már vége lenne, de nem tudom, akkor meg minek várni tavaszig????
sajnos nem tudok semmilyen tanácsot adni...
az elég baj,hogy nem számíthatsz anyukádra....:(((
az anyagiak nagyongátolják az embert...
hány családot tudok itt a környezetemben, hogy elváltak..de csak egyhelyt laknak..s marják egymást!
Miért nem kérdezel rá?
Anyukádhoz miért nem mehetsz vissza?
Egyáltalán jól éltek, hogy a férjed ilyeneket kezd el mondogatni? A gyerekek hogy viselik az eltávolodást?
Azt látom, Téged megvisel, de nem számítottál már rá egy ideje?
Ne haragudj, de fel kellett tennem ezeket a kérdéseket, hogy valóban beszélgetni tudjunk:)
Igen , sajnos :-(((
Pedig vagyogatok :-))))
Helló:)
Nagyon régen beszéltünk:(
Én tegnap csináltam koszorúkat.
Mi is tekeregtünk ma,Bazsim el is aludt hazafelé,olyan édes volt:)Raktam képet róla a naplómba.
Tessék gyorsan gyógyulni!!!