Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Szia:) Igen:) Már csak köhögök és fújom a dalt......
De már nem fáj semmi:)
sziasztok!
szép estét kívánok nektek!
gépközelbe értem én is...
délelőtt eltelt csak úgy..semmi különös..
ebéd után elmentünk az egyik temetőbe apukám sírjához..
ott fenn a nyílt terepen nagyon fújt a szél..s hideg volt..mind csak gyójtottuk ójra a gyertyákat s nem akartak égni!
de a szándék a fontos!
Beszélgettem telefonon.A változatosság kedvéért most a menyem és a kislányuk beteg. Mondtam én Fehérvár áruház az semmi ....még persze ha emlékszik valaki erre a reklámra.
Ma jól összeválogattam a kajócát. Káposztástészta, paradicsomos káposzta párolt husival. Előtte kelkáposzta főzelék, meg kelbimbó. Nem tudom miért esik jól a káposzta. Eszem a sok gyümölcsöt, akkor lehet még is hiányzik a C vitamin?
Sziasztok!
ANNUSKA PUSZIL MINDENKIT!
kész a kajám, már mindent el is pakolásztam. a pörkölt 2/3 része fagyoskodik a fagyasztóba a leves is mellé kerül, ha ki hült.
sütöttem kifliket. bélest akartam, de a párom kiflit kért, hát az lett. túrós, gesztenyés, meg tököset is csináltam. finom nagyon. a F1 időmérő után megyünk anyukámékhoz, és viszünk nekik is belőle. meg a temetőre is megyünk. megvettem a virágokat,20 szálat, meg egy élő csokrot, vagy ksoszorut ...vagy nem is tudom mi a neve.
ennyit csináltam ma.
és fájok továbra is,de kénytelen voltam dolgozni....
sziasztok!
csak most tudtam ideülni.......
tegnap este elbeszélgettem a férjemmel...
majdnem elsírtam magam.
azt mondta, hogy tavasszal akar elválni, mert akkor --nem így mondta, de ez volt a lényeg---hogy el tudnék menni a két gyerekkel....ő már ezt nem bírja.......
:-ĐĐĐ
Köszi :-))
Már megoldottam :-)))
Simán karcolás nélkül lejött ....csak egy kicsit be kellett áztatnom :-))))
Mostmár csak mágneses matricám van :-ĐĐĐĐ
Sziasztok !
Jó étvágyat !
Kellemes délutánt !
Csak bekukk:)
Jó étvágyat mindenkinek!
Van még egy kis tökfőzelék meg pörkölt ha valaki kérne:)
Megyünk sétálni,aztán családi csendes pihenő lesz:)
Én is megyek varázsolni :-ĐĐĐĐ
Jó étvágyat mindenkinek :-)))))
Én is majd még bekukk :-)))))
A jó levesnek idô kell:)
No, megyek teríteni:)
Jó étvágyat:)
Leszek majd...........
...az én levesem meg ????....ajajjjj..kb még egy fél óra......
pedig nem is lustiztam :-DDDDD
JÓ ÉTVÁGYAT MINDENKINEK:)
Mindjárt nyitom az ablakot is:)
Sziasztok! Én is csak bekukkantok, mert még ma jó idő van, és a kertet össze kell kapni.
Különben még most is a kutyák vizén kb. 2-3 mm-es jég van! :( De süt a Napocska, és kibírok néhány órát. Tegnap agyonfagytam magam (koszorúkat készítettem -az udvaron,hát hol?- aztán temetőket jártuk). Ma jól is esik egy kicsi a sugárzásból. :)
Köszönöm a jeleket! :)
bekuuuuk.....
a levesem nagyon szépen főőőő :-))))
a gomba kész.
a nokedli meg majd......
én is nyitom majd. :-))))
hogy milyen húúúúzat lesz itt délben :-ĐĐĐĐĐ
na tényleg lépek :-ĐĐĐĐ