Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
akkor a jövő hétvégén duplán ünnepelünk,mert a sógornőmnek is ott van akörül a szülinapja, és mi szoktuk tartani, még torta is lesz :DDD
este van kérem és kiürült már minden, no meg a sóskajóska nem olyan nehéz étel :DD
a libaaa, az igen, már súlyra is :DDD
hát bökdösd meg apu vállát, hogy .....
hátha zaklatni kezd :DDDD
csak virtuálisan..
mind gondolkoztam, hogy miért vgyok ilyen éhes?
hát elfelejtettem én enni...
Sziasztok! November 11-én van Márton nap, de most hétvégén lesz nálunk a Múzeumfaluban pl. a nagy Márton napi vigaszság. HA ki tudunk menni, majd csinálok képeket. Isteni libasültet ettünk kint tavaly is:-)))
Ezen én is elgondolkodtam...de nem zaklat senki...fickó.
mikor van tulképpen Márton nap?
na ugy-e? ..)))
én csak az iskolai ünnepségen voltam a lányaimnak..ők tartootak Márton napi ünnepséget..s előadták a gyerekek a legendát..s volt lámpás... meg süti..
Csak annyit tudok Márton nappal kapcsolatban, hogy a faluban hatalmas buli van, és libát tálalnak fel annak, aki kimegy a pincesorra. Van ringlispíl, árusok - hatalmas búcsú van olyankor. Néptáncosok, sramli zenekar, cigányzenekar... szóval nagy buli. :)
akkor majd később valamelyikőnk :)
mi történt? baj van?
lányok hazaértek, kell a gép? :(
hát most nemhiszem , hogy tudnám keresni, mert a lelkem százfelé van..
sziaaaaa,
mi kettőt? mit küldtél? ide? vagy máshova?
nos, akkor megérdemelnék, hogy elkapjon minden szomszéd egyet-egyet, majd leszoknának a jószágok elengedéséről :))
a cukrodat meg ne hagy rohangálni :DDD
szídd le őket!
vagy nem lehet,?
megkeresem én is, mert nem is tudom mi van Márton napkor :(
de ha előbb tudsz meg bármit, figyelmesen hallgatlak :D
Szia Boszi! Megkaptad azt a kettőt, amit küldtem?
A szomszédoknak van kijárójuk a földekre, és a kanálison átjönnek. Nem csak a libák,pulyka csirke! Igy könnyű felnevelni a jószágot. Hanyag disznók, csak felhúzzák a cukromat!:((
ez az elosztás azzal a legendával kapcsolatos , hogy Márton lovag a köppenyét kettéhasította, s felét a koldusnak adta..vagy valami hasónló..de után nézzek Márton -napig..
miért kell eltörni, vagy mi az az elosztás?
miért kell elosztani, van jelentősége?
hogy a macskacicóban jöttek át ennyien?
vagy átrepültek talán ? :DDDD
akkor viszont túl vékonyak, ami azt jelenti, nem lehet semmit csinálni belőlük.
én is ammóndó vagyok..
s aki jól érti süssön valami finom sütit, olyan fajtát amit ketté lehet törni, mert szimbolikusan azt kell elosztani..
benne vagyok, érezzük jól magunkat :)
szia,
ezek AZOK a bizonyos libák? :DDDD
megyek megfogni,
bár ha meglátom őket, messzire futok :DD
viszont így virtuálisan lehet nagy szám :DDD
jó kis levest főzünk majd és utána másikból finom sültet, de annyi kell ám, hogy mindkét fórumnak jusson!
van ott annyi Gúgúgúnár :DDD
megyünk!..ugyse ettem mostanában liba húst!
hát mi legyen?. jólérezzük majd magunkat!::)))
Élőben is lehet, csak gyertek segiteni megfogni! A "kedves" szomszédom libái mindig a kertemben gágognak!:((((
igen... csak még nem elég puha, pedig már rég , hogy főzöm...
További ajánlott fórumok: