Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
ez a laptop, ez a laptop :DDDD
tudnod KELLLLLLLL !!!!!
A fiam, mert a laptopja nem elég hangos....))
Lehet, ki tudja...((
csak nem ismered ?
én nagyon szeretm mindkét együttest...eleinte a lányom hallgatta, aztán én is rászoktam ... ))) de nagyon
nekem jöhet mindenféle zene, a családom azt hallgatja éppen, amit én szoktam, nem szóltak még soha, hogy miért éppen ez van soron :))
viszont én mindenevő vagyok a zenében :))))
szia :-)))
az jóóóó :-)
Nem értem tetten....))
Meg vagyok...
csapj a kezére... ))
szia.. jól vagy ?
szarka lakik felétek :DDDD
ki vitte és hova? minek és miért? :DDDDDD
szia Nucim :DDD
látom nem vagy jobban, de azért olyanokra nem szabad gondolni, mint amit írtál az egyik asszonyról.
Tudod, neked még dolgod van itt, közöttünk is és a szeretteid között, hiszen ha ennyi gond és baj jutott ki, azt próbának szánják az égiek.
hájáj :(((
nálunk reggel óta vigasztalanul esik az eső, bár azt nem tudom, hogy most igen-e, vagy sem.
Viszont sötét van, mint egy tejfeles bödönben :((
Már! Most! Hat után!!!! :(((((
röf, röf :))
röf röf röf :DDD
sziasztok,
amíg nem mondok ilyet, addig minden oké :))
jól vagyok és nem fáj semmim :)))))
megyek visszaolvasni, mert ma napközben annyi időm sem volt, hogy belenézzek miről is folyt a szó :((
nade most! majd pótolom :)
vagy már nincs is itt senki?
nálunk az a jó, hogy kölcsönösen megneveltük egymást..s megtaláltuk az arany középutat, ami a zenehallgatást jelenti..
én szeretem a rap zenét.. ők szerettik a régi számokat!
ne is gondolj ilyesmire...:(((
most jobban vagy?
De igen, csak nem elég úgy látszik...
Nálunk a faluba így halt meg egy korombeli asszony, mire odaért az orvos, már csak a halál beálltát állapította meg.
szia!
várunk...♥
most elszórakozik vele..
míg nem volt gép , a lányoknak is a telcsi volt a szórakozás..
Puszi:) Mindenkinek:)
Mindjárt leszek, perceken belül kész a kaja:)