Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Finomságos estét, én már régen nem kapcsolom be a gépem csak este, azt is 8 után.
Addig valahogy eltelik az idő, mindig van mit tevékenykeedni, de hát ezt tudod.
Nah, akkor boldogság is van, nem csak tábor :)
Picurka nem szokott még ilyenkor jönni?
Gyerekeid jól vannak?
Joestet 😃
Izé....
😅
Jó reggelt :)
Most kezdem a főzést.
Tábor van :) A gép is foglalt lesz, háborúznak az Indiánok :)
A boszit vállalom, és még a sárkányt is, mivel a kínai horoszkóp szerint, az vagyok és ettől még szerencsét is hozok, bibi :)
Így aztán egyben van minden, egy házisárkány, aki közben boszi is :DDDDDD
Nah, ehhez mit szólsz? :DDDD
Mármost éjszakát is kívánok, ha már így összejöttünk.
Én csak takarítottam, főztem, sütöttem, mostam.
Kicsit azért pihentem is :D
Erre nem lehet sok mindent válaszolni, mivel én tisztában vagyok ezzel.
Csak éppen egyedül nem szívesen beszélget az ember, mert még ráfogják,hogy süsü :D
Bizony nem mindig van az embernek energiája beszélgetni, de már egy köszönéssel is jelzi a többiek felé, hogy nála minden rendben van.
A másik dolog az, hogy nem csak itt a Hoxán találtuk meg egymást, hanem más fórumokon is és bizony van olyan, hogy az itt feltett kérdésre, amott kapjuk meg a választ. A lényeg az, hogy fogjuk ám azért egymás kezét, még akkor is, ha azt a másik fizikailag nem érzi.
Nekem néha az is elég, hogy a dominó aukción látom az illető nevét, abból érzékelem, hogy megvan és úgy különösebben az élete nem is változott.
Szóval, várakozó álláspontra kell helyezkedni, nem megszüntetni a "csevist", igaz én csak olvaslak benneteket, de azért a félszememet néha rátok vetem máshol is.
Összesen 5 fórumot olvasok, esetenként hozzászólva, de ez számomra elég is kikapcsolódásnak.
Fel a fejjel!:-)
Szia:)
Ufó vagy:dDDDD
Nyugi, mindenki így kezdte :D
Sziasztok 😊
Én meg csak úgy idekeveredtem az éterből 😊
Mi csak aggódtunk, mert szeretünk és akartuuk, hogy tudd, ránk számíthatsz :)
Az ember ahol jól érzi magát és tudja, érzi, törődnek vele, hát oda szívesen megy.
Gyere te is bármikor.
Itt voltatok nekem, vigasztaltatok mikor kisindim és a fiam is beteg volt. Nem hízelegni akarok, de sokat segítettek a napi jókívánságok onnan a távolból. (sokan az itteni rokonok, barátok közül meg sem kérdezték ki hogy van)
Köszönöm, és eszem ágában sincs lelépni, nem tudni mi van a BARÁTAIMMAL akikhez csak úgy bevágódtam, gondolom néhányan el is fogadtak úgy ahogy és ahol vagyok :)
Nyilván nem rád értettem, csak válaszoltam.
Nekünk eddig sikerült mindent megbeszélni egymással.
Nem értem. De a hiba biztos az én vevőkészülékemben van.
Vannak dolgok, amin egy fórumtag ha megszakad sem tud segíteni. :( Azzal meg, hogy meghallgatnak sok esetben nem tud az ember mit kezdeni, nagy dolgokban sajnos nem. Aki meg kíváncsi ránk meg keres privátban, mint ahogy tetted Te is azt számtalanszor. :)
Ez különösen akkor kellemes, amikor valakinek
komolyabb baja van, jól esne a baráti segítség, dehát ilyenkor szoktak sokan sarkon fordulni, mert így kényelmesebb.
Elég bizony.
Néha van olyan, hogy nem történik az emberrel semmi érdemleges, de attól még hozzá tud szólni a másik mondandójához, már amennyiben jól érzi magát a többiek között.
Tudod, meséltem, nálunk voltak bizonyos emberek, akiket nem kívánok egyetlen beszélgető csapatnak sem. Hát evvan.
Részemről azért van, mert semmi újat nem tudtam mondani. Aztán ha ugyanazt szajkóznám unalmassá válna.
Néha jobb csendben maradni, mint unalmassá válni.
Elég baj, ha az "ismerősök, barátok" nem tudnak miről beszélgetni :(
Mi elvagyunk :)
Az itteni pár ember azzal magyarázkodott, hogy már nem tudnak mit beszélgetni.
De ez csak nálunk van, felétek biztosan más a helyzet.