Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
cup drága!
hát hiányoztam?????
nem utaztam.az unokák már abba a korba vannak hogy elfoglalják a gépet....
már három iskolás,,és igencsak farmozik mind......
még a párom is beszervezték a trágyázásba,vetésbe fölmüvelésbe.....@@@@@@@@
már elmentek máshol fognak szilveszterezni...
cupppp.
hogy vagy???
a diavetítő nálunk megvan még.
a gyerekeimnek vettük annó..és az unokák is szeretik.
sajnos igen drága bele a film.
az én szuflám is fogyóba..és az a boszantó hogy nem is tudom hova került.....
sok finomságot alkottál!!!!!!!!!!!
nálunk kész a kocsonya a többi holnap.be akartam áztatni a lencsét, és kiderült hogy nincs is....
majd holnap beszerzek belőle....
régi szokás, de nemcsak a hozzá köthető jóslás beteljesedése miatt érdemes kipróbálnod a következőt. Éjfélkor kenjetek pároddal egymás szájára mézet, és úgy csókolózatok. Édes élvezeteken kívül, boldogság vár rátok az újévben.igen
Ha nem akarsz semmiben hiányt szenvedni a következő évben, akkor legyen tele a kamrád minden jóval, semmi ne álljon üresen, például a liszt- és cukortartó. A hűtőszekrényben is legyenek finom ételek, mert akkor ez lesz jellemző az egész évre. kacsint
egy középkori babona szerint ha nem falunk fel mindent szilveszterkor, akkor az új esztendőben sem fogunk hiányt szenvedni
Újév első napján igyekeztek tartózkodni a veszekedéstől, házi viszálykodástól.
Ugyanígy kerülendő volt mosni, teregetni, varrni, fonni, ez akár a család egy tagjának halálát is hozhatja! • Szokás volt kora reggel friss vízben mosakodni, hogy egészségesek maradjanak. Aki reggel a kútról elsőnek mert vizet, "elvitte az aranyvizet", és egész évben szerencsés volt. • Ezen a napon nem szabad orvost hívni, orvoshoz menni, mert akkor betegséggel töltjük majd a következő évet.
Sziasztok!
Juditmam,én egy vizuális tipús vagyok,látom maga négykézlább mászni......@@@
Bár az évnek még nincsen vége,
lehet, hogy négykézláb érünk a végére,
de addig, míg stabilan állunk,
BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK!!!
Juditmama és családja
A szuflád drágám hozzám került. Én is tovább adom 45 év felett egy fiatalnak, akinek gyereket kell nevelnie, háztartás, munka, edzés....
Akkor már nekem sem lesz annyira szükségem a szuflámra, hiszen a fiúk megnőnek....
Puszillak drágám!!!:))
Nagyon ügyes lány vagy, azon gondolkodtam hova lett belőlem a szufla.
Neveltem a gyerekeket segítség nélkül. Jártam tornászni, nem volt év, hogy ne tanuljak. Gyerekeket hordtam edzésre, kötöttem, hetente minimum egy könyvet kiolvastam. Volt két évem, hogy 3 munkahelyen dolgoztam, és minden rendben volt. Most meg teljesen leengedtem, szégyenlem is magam miatta.
Mindenkinek nagyon szép napot!
Sajnos nem tudok jelet küldeni senkinek, mert a gépemből kivettek valamit :S Az idén már nem foglalkozom vele.
Bővíteni kell majd a memóriáját.
Szia!
Nagyon boldog,békés és főleg egészségben gazdag újévet kívánok Nektek! ...és persze, hogy a pénz sose fogyjon ki a pénztárcádból :),legyen sok igazi barátod! Puszi: Enissa
Sziasztok!
Már akinek:))
Sütöm holnapra a sütiket: Kest szelet, zserbó és angol csokis vajas sütemény. Lehet, hogy még valami sósat is begyúrok...
Jó reggelt!
indul az év utolsó munkanapja.....
sziasztok drágáim!
ritkán járok erre, de ma elég sokat sikerült itt lennem...
pusza nektek!
emailen előbb megtaláltok mint itt...
Sziasztok!
Boszikánk kicsit utazik...
Ikertesó, jó szórakozást, majd írj egy pontos címet, hova postázzam a saroknélküli csokit:)
Jó szórakozást!:)
Szép napot:)
Szép jó reggelt !
Drágáim , egy pár napig nem leszek. . . . . nemsoká indulunk Egerbe (Eger mellé) . . . majd csak vasárnap fogunk hazajönni.
HA nem találkoznánk addig , akkor mindenki Boldog Új Évet kívánok.
Természetesen , ha lesz internet lehetőség , akkor néha bekukk . . . :-))))
♥ ♥ ♥ mindenkinek ! :-). . . Majd jövöööök ! :-))))