Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Amíg élsz, mindig jó dolog lesz, ha elmennek, lehet már párral.
Biztosan így lehetett, nem vagyok jártas szarka-ügyben :D
Vidéken az apró állatok mumusa volt, lopta a kiscsibéket stb.
Nem tudom hol van, hogy fészke, vagy mi van erre egy szarkának, de nagyon cserreg egész nap.
Óh, ezt nem is tudtam róla, hiába régen voltam már iskolás :D
Az jó lesz, biztosan, remélem sokáig lesz még így :D
Sok-sok vidámságot!......na meg erőt, hogy bírd a strapát az Indiánokkal!
igen és a kis állatokat is elviszi ha tudja kisnyúl, kismacska stb. nem szeretem.
Megjöttek az este :) Itt a világközepe :)
A szarka, "hivatalból" ilyen lopós, ez benne van a "vérében", ilyen, minden ami csillog, az k ell neki :D
azt hallottam, hogy a szarkák is ilyen gonosz madarak.
Az igen, nagy lesz akkor néha a tábor, de legalább ott vannak :D
Kellemes estét n eked is :D
Néha három anyástul, de még kétszemélyes:)
Szép napot :)
Az bizony, ma talán folytatódik:)
Kisebb darab, füledhez veszed, nem látják a különbséget, előfordul és azt látja, a szád felé emeled, sőt ugye a beszédtől arra is gondolhatnak, hogy beleharap az illető, vagyis kajának gondolják.
Tablett elég nagy, nem tudja elvinni, de azért jobb félni alapon, szorítsd csak :D
A varjú az nagy.
Annak idején a klinika télen tele van velük és komolyan mondom, néha féltem tőlük, amikor egyedül mentem az utcán, mert a hidegtől bejöttek, ez meg ugye erdő közepén van, ha csapott valami egyet, netán gyereknek tapsoltak a felnőttek, volt ott olyan csapatzaj, hatalmas csoportokban szálltak fel.
Lehet, mert már nem hagynak el olyan sokat a tarlókon a gépek, mint annak idején az emberek, nyilván nincs nekik annyi élelem, valahonnan be kell szerezni az élelmet.
Hát az ugye kocsival 10 perc, madrának kettő, nem csoda, hogy berepülnek.
Az jó dolog, még csak két indi van, vagy már három, esetleg néha három?
A telefont is kajának nézhetik, vagy csak lopnak ne tudom. De nagyon markoltam a tablettemet is, ha azzal fotóztam. Hatalmasak, 2x-3x akkorák, mint a mi kis sirályainl. Van rendesen karmuk és csőruk.
Szerintem bosszú. Tényleg nem tudom miért. A kutyára gyúlölettel támadólag néznek, az embereket meg célzottan dobálják. Azt sem tudom mit keresnek a belvárosban.
Tisza 13 Km.
Tábor volt, lesz a héten is :)
Ez most komoly?
MIért teszik ezt?
Éhesek és arra gondoltak, ha etetik a galambokat, majd ők is kapnak, a "kabicsért" cserébe?:D
De mit akarnak vele?
Telefonálni a távoli rokonoknak netán?
Vagy az Ángliusokhoz, hogy a fagyi finom-e ott?:D
Kavicsot, vagy gallyat dobnak magasról az emberekre. A Boráros téren ilyen kis gonoszkák.
Elég, ha a fülednél tartod, vagy fotózni szeretnél vele. Nagy dögök.
Ezt hogy kell érteni kristálytisztán? :DDDD
Akkor szerencse, hogy nem járok sirály-lakta környéken, bár a mobilom sem a derekamat díszíti már régóta :D
A magyar varjak, meg dobálóznak. :D
További ajánlott fórumok: