Csendes nyugdíjas hétköznapok (beszélgetés)
Akkor neked mégjobb, mint nekem, ilyen helyekre, mint ahol élsz, nyaralni szoktunk járni.
Egyébként számomra is nagyon fura, de hidd el nekem, hogy Pesten pl a XX. kerületben, ahonnan 20 perc a belváros, de mégis mintha egy kisvárosban élnénk, szóval itt harmadannyiba kerül egy ház, mint kicsit beljebb egy lakás a hatodikon.
Soha nem fogom megérteni, miért jó nekik ott lakni annyiért.
3 hónapig laktam Pesten, annyi elég is volt belőle. Mintha egy nyüzsgő hangyaboly kellős közepén éltem volna. Úgy éreztem megfulladok, levegőt sem kapok.
Persze vannak előnyei is, de be kellett látnom, hogy nem nekem találták ki. :))
Hát a kutyakaka ürítésről annyi, tegnap még jobban szembesültem vele. Az ónos eső miatt nem a járdán mentem, hanem az kocsiút mellett a füves részen, hát nem győztem kerülgetni.
Ugyan is azt látom, sokan inkább elviszik a kutyát sétáltatni így kutyus más előtt végzi el dolgát. Persze nem divat összeszedni a végterméket „tisztelet a kivétel”, de ez a kevés, majd a tulaj megoldja.
Szép jó reggelt!
Én kertes házban lakom, de örülök a hónak. Az első adagot már ellapátoltam.
Kell egy kis test mozgás.
Jó reggelt, szép napot kívánok mindenkinek!
No végre itt is kifehéredett minden!
Csak azért tudok felhőtlenül örülni neki, mert nem kertes házban lakok, és nem kell havat söpörnöm. Ez az egyetlen előnye a panelnak!
Tisztességes kalória-égetés!
Nálunk kora délelőtt csak ónos eső esett, dél körül kezdte a hetes novemberi esőt, lehet, hogy sohasem fog elállni.
Jó is az, amikor lehet, ki kell használni!
Ma itt a házbeliek is (velem együtt) többen elindultunk 1-1 bevásárló körútra, meg egyéb laza sétára. Nagyon mondják a hírekben, hogy akár már holnapra is ideér az ónos eső. Bespájzoltunk, és ha úgy alakul, akár napokig sem megyünk le. Tegnap is, ma is bő másfél órát levegőztem. Jó volt.
Szevasztok! Látom mindenki el van a maga kis kuckójában!
Merre jártok, mit csináltok?
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek jogos, hogy a közeljövőben felülvizsgálják a rokkant nyugdíjasokat?
- Miért szombaton vásárolnak a bevásárlókocsis nyugdíjasok?
- Mennyire segítenek be a nyugdíjas (vagy nem nyugdíjas), de még aktív szüleitek a gyermeke(i)tek mellett elvégzendő háztartási munkákba?
- Házi sütemények hétköznapra, vasárnapra, vendégfogadásra, ünnepekre
- Ha valakiről tudom, hogy jogtalanul lett nyugdíjas, azt hol jelezzem?
- Pár napra elhúztam kipihenni a nyugdíjas hétköznapjaimat....