Császárral szeretnék szülni! Császárral szültem, mert igy akartam! (beszélgetés)
Nem értelek, elkötni akkor is elkötnek ha kéred, legalábbis 3 gyerek után tuti, minek ehhez császár? Megbeszéled egy nőgyógyásszal, és bemész, elvégzik a műtétet.
Különben meg nem véletlenül nem kívánságműsor ez.. németben konkrétan lehet kérni, és egy barátnőm ismerőse kérte is, pedig nem volt indokolt.. aztán a műtét után elfelejtett magához térni.. még jó, hogy 24 órával később felébredt, ugyanis ez előfordul, van, hogy valaki sosem kel fel onnan mert kómába esik.
Le a kalappal.
Sajnálom, hogy ilyen farok dokit fogtál ki. :(
Szegeny,ez nagyon gaz....de hat miert nem vedekeztetek mas modon?Ovszer?
De azert orulok a nagy csaladnak, es minden tiszteletem a tied!Sok sikert hozzajuk es kitartast, orvos ugyeben nem nagyon tudok segiteni!
Sziasztok!Hat tervezett szülés után,hüvelykúp és szoptatás mellett lettem terhes.Császárral szerettem volna szülni,hogy elkössenek.A kecskeméti kórházban elküldtek,hogy ez nem kivánságműsor.Simán szültem.A műtétre a szoptatás elhagyása után kerűlhetett volna sor.Az élet ismételte őnmagát,most 8hetes terhes vagyok.Nem szeretnék többet igy járni.Aki tud olyan orvost kecskeméten vagy 80km-es vonzáskőrzetében,akinél szülhetnék programozott császárral elkőtéssel,irjon!
Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Baján szültem/szülni fogok
- Január elején 2. császárral szültem, most újra terhes vagyok...gáz?
- Lehet választani, ha mondjuk én császárral szeretnék szülni?
- 4.hónapos kismama vagyok, 4.babával:-)Első gyerkőcömet simán szültem a másik kettőt császárral! Lehet még ezután nem császáros szülésem?
- A Dél-pesti Kórházban szültem október 1-jén császárral, hogy tudnám felvenni a kapcsolatot azokkal, akikkel együtt szültem ott?
- Róbert Klinikán szültem vagy szülni fogok