Császárral szeretnék szülni! Császárral szültem, mert igy akartam! (beszélgetés)
Nevessetek egy jót!
Anyuka bemegy szülni az ötödik gyermekét. Mondja neki a szülész, hogy asszonyom, mondtam, hogy védekezzenek! Az anyuka válaszol: - Védekeztem én drága doktor úr, de a férjem mindig erősebb!! :)
Pedig neked nagy esélyed van, hogy találsz egy dokit aki megcsászároz hisz a ikerszülés indikáció lehet.. Abba nem kötne bele a felettes meg a kórház.
gratula a babákhoz! :)
Most tényleg belemegyünk ebbe a vitába? hát ezt ne nekem mondd hanem a vezéreinknek akik ezt a törvényt hozták! Hivatalosan nem lehet kérni a császárt, fű alatt meg vagy megcsinálják vagy nem.
És én úgy gondolom, hogy 8 gyerekről azért csak tehet valamennyire a két szülő is.. hát könyörgöm, valahogy hozzák már meg azt az áldozatot ha nem akarnak több gyereket. Jó, ha összejön a császár de hiába lázadozik az ember a rendszer ellen, a lényeg nem változik!
Azon is lehet mérgelődni, hogy hálapénzt kell adni csak épp semmi értelme mikor rólunk vagy egy családtagról van szó..
Én egyet értek veled, rossz ez a rendszer és azt is megértem, ha a kockázat ellenére valaki császárt akar mert egyszerűbb és ingyenes.. de a tény akkor is tény: hivatalosan ilyen nincs és ha nem megy bele egy doki sem fű alatt akkor..
És ha nem akarok 8. gyereket akkor inkább bevállalnám a 7. után, hogy kivárom a 3 hónapot meg befizetem amit kérnek.. szerintem egy 8. gyerek többe kerül mint a sterilizálás.. persze így gáz erről beszélni ha már ott az a 8. gyerek.. na de még a kilencedik előtt kéne az a b-terv mert a császárba vagy belemennek, vagy nem..
Én a 3. császárnál KÉRTEM a sterilizálást. Megcsinálták... Ingyen...
De, ha nem császár alatt csinálják, csak úgy.., bemész, 3 hó várakozás, biztosan akarod-e, majd újabb, hogy tényle???, majd jön az időpont miután befizetsz 25-80 000 ft-ot, kórháza válogatja!
Jó, ok, de nem tudom elképzelni, ha ezalatt többféleképpen védekeztek akkor teherbe ess.. :D
Egy ismerősünknél az elkötés után jöttek az ikrek, azt mondta a férje, hogy: ezentúl csak úgy szexelünk, hogy el vagy kötve, gyógyszert szedsz, óvszerrel és nem veled :)))
igen, pont ezt akartam írni én is...
Én is így tudom.
Egyetértek.
Egyébként meg pénzzel (sajnos vagy nem sajnos) mindent meg lehet oldani.
Nekem egyik ismerősöm most 18 hetes terhes, de már a terhesség elején megbeszélte a dokijával, hogy ő bizony császárral szeretne szülni, mert halálfélelme van, ha csak a szülésre gondol...a doki azt mondta neki oké. Igaz perkál majd egy hat számjegyű összeget a csaj...de simán megcsászározzák, úgy hogy egyébként ezt semmi nem indokolja.
Na de ez egy más téma...
Nemtóm hogyan csinálják most de azt hallottam átvágják a petevezetőt, tehát elvileg 100%-os, nem?
Régen csak elkötötték, úgy előfordult, hogy mégis lett baba.
De így, ha szeretnének mégis egy 9.-et, már csak lombikkal lehet :)))
aaaaaa, 8 gyerek? Nem semmi, szép család! Miért nem próbáltok más védekezési módot? És ha már nem szoptatsz, elkötteted magad. Azért egy császár elég nagy műtét, nagyobb mint egy laporoszkópos.
De egyébként meg ha jófej az orvos, megcsinálja szoptatás alatt is....24 órát kell csak kihagyni altatás után és érzéstelenítéses műtéttel is meg lehetne csinálni....akkor még annyit sem. Csak ezért ne vállalj be egy császárt.
De csak halkan jegyzem meg,h. az elkötés sem mindig 100%...én ismerek egy nőt, akit a 3. után elkötöttek és mégis teherbe esett 4Xis...:))) Valamit elrontottak a dokik. :O
További ajánlott fórumok:
- Baján szültem/szülni fogok
- Január elején 2. császárral szültem, most újra terhes vagyok...gáz?
- Lehet választani, ha mondjuk én császárral szeretnék szülni?
- 4.hónapos kismama vagyok, 4.babával:-)Első gyerkőcömet simán szültem a másik kettőt császárral! Lehet még ezután nem császáros szülésem?
- A Dél-pesti Kórházban szültem október 1-jén császárral, hogy tudnám felvenni a kapcsolatot azokkal, akikkel együtt szültem ott?
- Róbert Klinikán szültem vagy szülni fogok