Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Császárral szeretnék szülni! Császárral szültem, mert igy akartam! fórum

Császárral szeretnék szülni! Császárral szültem, mert igy akartam! (beszélgetés)

1 2 3
44. Trinitas (válaszként erre: 42. - Zsoltina79)
2012. jún. 20. 13:15
:S ez komoly??
43. Trinitas (válaszként erre: 41. - C7a878c6b5)
2012. jún. 20. 13:14
ok :) A rendszer persze, hogy szar.. dehátevvan..
42. zsoltina79 (válaszként erre: 23. - Nirvi)
2012. jún. 20. 12:46
Nekem is 6számjegyű összeget kellene fizetnem az elkötésért szülés után :)
41. c7a878c6b5 (válaszként erre: 33. - Trinitas)
2012. jún. 20. 12:45
Semmiképp sem vita akart lenni:)
40. 0a84e34983 (válaszként erre: 17. - Zsoltina79)
2012. jún. 20. 12:40
Nem mondanám,hogy senki sem hibás.Azért 8 gyerek nem jön csak úgy össze..
39. Trinitas (válaszként erre: 35. - 0a84e34983)
2012. jún. 20. 12:35
egyetértek.. ideje felelősségteljesebben gondolkodni.. én nem esek neki a kérdezőnek, magam is 3-4 gyerekben gondolkodom (5. is jöhetne ha nem lennék a császárral bekorlátozva) és szép a nagy család, de ha ők már nem akartak volna többet eddig sem és tudják, milyen termékenyek akkor már meg kellett volna csinálni a műtétet. Most még itt a remény, hátha belemennek a császárba, remélem összejön, de ha nem akkor talán össze kéne kapni azt a pénzt és védekezni ezerrel!! mert a 9. gyerek drágább lesz mint a műtét.
2012. jún. 20. 12:35

Nevessetek egy jót!

Anyuka bemegy szülni az ötödik gyermekét. Mondja neki a szülész, hogy asszonyom, mondtam, hogy védekezzenek! Az anyuka válaszol: - Védekeztem én drága doktor úr, de a férjem mindig erősebb!! :)

37. Trinitas (válaszként erre: 32. - Borsika)
2012. jún. 20. 12:32

Pedig neked nagy esélyed van, hogy találsz egy dokit aki megcsászároz hisz a ikerszülés indikáció lehet.. Abba nem kötne bele a felettes meg a kórház.

gratula a babákhoz! :)

36. Borsika (válaszként erre: 30. - Remoni)
2012. jún. 20. 12:32
Remoni, igazad van...ferj is bevallalhatna....
35. 0a84e34983 (válaszként erre: 29. - C7a878c6b5)
2012. jún. 20. 12:31
Tudod,hogy én gyerekpárti vagyok,de azért itt ne csússzon mát be több gyerek....Szerintem 8 gyereket sokkal többe kerül nevelni,mint kifizetni ezt a beavatkozást....
34. Borsika (válaszként erre: 27. - C7a878c6b5)
2012. jún. 20. 12:30
En ugy tudom, hogy ha csaszar van, ungyenes, ha nem, akkor laparoszkopos mutettel oldjak meg, es az vmi 13 ezer ftba kerul....de lehet tevesek az infoim ezek szerint....de kizart dolognak tartom, hogy 8 gyerek utan ne lehessenilyet kerni!!!!
33. Trinitas (válaszként erre: 29. - C7a878c6b5)
2012. jún. 20. 12:29

Most tényleg belemegyünk ebbe a vitába? hát ezt ne nekem mondd hanem a vezéreinknek akik ezt a törvényt hozták! Hivatalosan nem lehet kérni a császárt, fű alatt meg vagy megcsinálják vagy nem.

És én úgy gondolom, hogy 8 gyerekről azért csak tehet valamennyire a két szülő is.. hát könyörgöm, valahogy hozzák már meg azt az áldozatot ha nem akarnak több gyereket. Jó, ha összejön a császár de hiába lázadozik az ember a rendszer ellen, a lényeg nem változik!

Azon is lehet mérgelődni, hogy hálapénzt kell adni csak épp semmi értelme mikor rólunk vagy egy családtagról van szó..

2012. jún. 20. 12:28
Dokikat kemenyen b.sztatjak a korhazban ujabban...nezik am kinek milyen a szazalekos aranya mar ami a csaszi es a spontan szuleseket illeti...csaszar lenyegesen dragabb ( nyilvan) tb. meg persze nem szeret fizetni...pedig ha velunk " foldonfutokkal" fizettetik a jarulekokat kemeyen, hadd valasszam mar meg, hogy szeretnek szulni...uh. Dokik is vasarra viszik a boruket ilyen esetben...de nezd...en nem itelem el oket, vannak meg olyanok akik tisztessegesen meloznak, es figyelnek a kismamaikra ( mint pl. Az enyem) meselt sztorikat ( o spontan szules hive, szerinte konnyebb a kismamanak utanna, a babocaknak meg kellennyi " gyurodes" :), neki egy csaszi fel ora...szoval konyebb lenne mindenkit "levagni" mint pl. Kitudja meddig " lesnia lukat" es termeszetes szulesnel is irto sok koplikacio lephet fel...volt olyan kismamaja, aki szinten parazott a sima szulestol, escsaszart akart, aztan nagy nehezen rabeszelte, hogy szuljek meg a gyereket, vegig ott volt vele, biztatta, amikoreljott az ido es nyomni kellett vna, a csaj total leblokkolt, beparazott, es a " fejebe fujt" ugy kellett kinyomni belole a gyereket...egy masik doki rakonyokolt a hasara, aztan vakummal nagy nehezen kiszedtek azt a szerencsetlen babat...szoval nem mindenki " alkalmas" a termeszetes szulesre...( sztem keves az ilyen eset), en pont most allok elotte...raadasul dupla aldas ert egyszerre bennunket:)) halalaosan felek a spontan szulestol, de ennek ellenere erzek magamban annyi erot, hogy a kisbabaim erdekeben mindent elfogok kovetni, hogy gyorsan es flottul menjen...rajuk gondolok es tudom, hogy nincs az a fajdalom amit ne viselnek el ertuk...
2012. jún. 20. 12:28
Sokan nem tudják, hogy lehetséges.
30. Remoni
2012. jún. 20. 12:26
Kedves férjedben fel sem merül, hogy esetleg ő köttesse el magát? Kicsit egyszerűbb megoldás lenne...
29. c7a878c6b5 (válaszként erre: 28. - Trinitas)
2012. jún. 20. 12:24
És, ha valakinek nincs egyszerre annyi pénze? Vagy közben becsúszik egy újabb gyerek?
28. Trinitas (válaszként erre: 26. - C7a878c6b5)
2012. jún. 20. 12:21

Én egyet értek veled, rossz ez a rendszer és azt is megértem, ha a kockázat ellenére valaki császárt akar mert egyszerűbb és ingyenes.. de a tény akkor is tény: hivatalosan ilyen nincs és ha nem megy bele egy doki sem fű alatt akkor..

És ha nem akarok 8. gyereket akkor inkább bevállalnám a 7. után, hogy kivárom a 3 hónapot meg befizetem amit kérnek.. szerintem egy 8. gyerek többe kerül mint a sterilizálás.. persze így gáz erről beszélni ha már ott az a 8. gyerek.. na de még a kilencedik előtt kéne az a b-terv mert a császárba vagy belemennek, vagy nem..

27. c7a878c6b5 (válaszként erre: 20. - Borsika)
2012. jún. 20. 12:18
Akkor sem ingyenes, csak lehet kérni, hogy ismert okok miatt kevesebbe kerüljön.
26. c7a878c6b5 (válaszként erre: 19. - Trinitas)
2012. jún. 20. 12:17

Én a 3. császárnál KÉRTEM a sterilizálást. Megcsinálták... Ingyen...

De, ha nem császár alatt csinálják, csak úgy.., bemész, 3 hó várakozás, biztosan akarod-e, majd újabb, hogy tényle???, majd jön az időpont miután befizetsz 25-80 000 ft-ot, kórháza válogatja!

25. Trinitas (válaszként erre: 21. - Zsoltina79)
2012. jún. 20. 12:16

Jó, ok, de nem tudom elképzelni, ha ezalatt többféleképpen védekeztek akkor teherbe ess.. :D

Egy ismerősünknél az elkötés után jöttek az ikrek, azt mondta a férje, hogy: ezentúl csak úgy szexelünk, hogy el vagy kötve, gyógyszert szedsz, óvszerrel és nem veled :)))

24. Nirvi (válaszként erre: 20. - Borsika)
2012. jún. 20. 12:14

igen, pont ezt akartam írni én is...

Én is így tudom.

23. Nirvi (válaszként erre: 19. - Trinitas)
2012. jún. 20. 12:13

Egyetértek.

Egyébként meg pénzzel (sajnos vagy nem sajnos) mindent meg lehet oldani.

Nekem egyik ismerősöm most 18 hetes terhes, de már a terhesség elején megbeszélte a dokijával, hogy ő bizony császárral szeretne szülni, mert halálfélelme van, ha csak a szülésre gondol...a doki azt mondta neki oké. Igaz perkál majd egy hat számjegyű összeget a csaj...de simán megcsászározzák, úgy hogy egyébként ezt semmi nem indokolja.

Na de ez egy más téma...

22. Trinitas (válaszként erre: 15. - Eperlevél)
2012. jún. 20. 12:12

Nemtóm hogyan csinálják most de azt hallottam átvágják a petevezetőt, tehát elvileg 100%-os, nem?

Régen csak elkötötték, úgy előfordult, hogy mégis lett baba.

De így, ha szeretnének mégis egy 9.-et, már csak lombikkal lehet :)))

21. zsoltina79 (válaszként erre: 12. - Trinitas)
2012. jún. 20. 12:11
Csak szoptatás alatt nem végzik el mert be kell feküdni hozzá.Én sokáig szoptatok,az az időszak a rizikós.A kislányom most 11hónapos,eddig szopizott...
2012. jún. 20. 12:10
En ugy tudom, van olyan rendelet, ami 35 ev felett, es min. 3 elo gyerek utan ingyenesen elvegezheto a mutet, 8 gyereknel mar amugyis fenn all a kockazat, a mehfal elvekonyodasa stb miatt, hogy a kovetkezo terhessegek soran komplikaciok lephetnek fel...ez egeszsegugyi indokkent is megallja a helyet...
19. Trinitas (válaszként erre: 14. - 0a84e34983)
2012. jún. 20. 12:09
igen, értem, én a 3. csaszira készülök és nekem is mondogatják, hogy elkötnek ha gondolom (nem gondolom) .. csak ez akkor sem kívánságműsor, Magyarországon hivatalosan tuti nem lehet kérni a császárt, aztán ki tudja melyik orvos tartja a hátát ebben az ügyben.. Persze, sok dolgot meg lehet oldani de ha egyszer nem megy majd bele egyik sem akkor marad a külön műtét, és szerintem már rég el kellett volna végezni, nem egy orvosra várni aki ha megint teherbe esik akkor megcsászározza..
18. Ágio8405 (válaszként erre: 13. - Zsoltina79)
2012. jún. 20. 12:07
az biztos csak az nem mindegy hogy milyen körülmények között. Persze mindenkinek másra van igénye....
17. zsoltina79 (válaszként erre: 7. - Ágio8405)
2012. jún. 20. 12:06
Szerintem senki se hibás!Próbáltam a gyógyszert,de többszőr előfordult,hogy elfelejtettem bevenni.Ilyenkor össze-vissza véreztem.Csak olyan dokit keresek,aki vállalja a császárt,ennyi...
16. eperlevél (válaszként erre: 14. - 0a84e34983)
2012. jún. 20. 12:06
Ja, h ez6 nem ingyenes??? 8 gyerek után sem???
2012. jún. 20. 12:05

aaaaaa, 8 gyerek? Nem semmi, szép család! Miért nem próbáltok más védekezési módot? És ha már nem szoptatsz, elkötteted magad. Azért egy császár elég nagy műtét, nagyobb mint egy laporoszkópos.

De egyébként meg ha jófej az orvos, megcsinálja szoptatás alatt is....24 órát kell csak kihagyni altatás után és érzéstelenítéses műtéttel is meg lehetne csinálni....akkor még annyit sem. Csak ezért ne vállalj be egy császárt.

De csak halkan jegyzem meg,h. az elkötés sem mindig 100%...én ismerek egy nőt, akit a 3. után elkötöttek és mégis teherbe esett 4Xis...:))) Valamit elrontottak a dokik. :O

1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook