Csak szexet akar, ez oké... De szerintetek? (beszélgetés)
Nézd én azt mondom aki a facen ilyen az életben is az.
Volt kapcsolatom chatről nem egy. Volt akivel 2évig együtt voltam.De aki ilyent csinál az vagy felül nem normi vagy ennyire nincs mivel lekötni magát. De én sok sikert kívánok remélem azért egy normi példányt fogsz ki
:)
"ha nagyon rá vagy állva egy ilyen "kalandra", akkor rendeld oda valami forgalmas helyre, és a bokor mögül lesd meg, "
:XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD le vagyok maradva:DDDDDDD
Először én is azt mondtam magamnak, hogy nem vagyok normális egy idegennek így kiadni magam. De úgy fölbolondította az agyamat, mert normális, komoly ismerkedős kérdésekkel indított...:S
Meg azt is írta, hogy nem is abba a városba lakik ahol dolgozok (amúgy én sem), tehát elég messze lakunk egymástól.... mégis így is megérné neki a találkozó csak a szexért?? na értitek ugye...
szerintem is jobb az ilyen kiéhezett, kissé beszűkült gondolkodású pasikat kihagyni.
ha nagyon rá vagy állva egy ilyen "kalandra", akkor rendeld oda valami forgalmas helyre, és a bokor mögül lesd meg, hogy tényleg úgy néz-e ki, mint akivel le is akarnál feküdni.
de megjegyzem, akik úgy néznek, általában baromira nem szorulnak ilyen facebookos bohóckodásra
Idézet. Majd egyszer csak közölte, hogy ő igazából most csak kalandot keres. Ezzel nincs is semmi baj, mert még benne is lennék.
Akkor nem értem miért zavarja hogy milyen a srác ha ő is csak kalandot keres amiből az derül ki nem akar komolyat
Meg olyanokat kérdezgetett, hogy mikor vesztettem el, volt e már egy éjszakás kalandom, nekem számít e a méret..
Ez egy nagyon gyenge szöveg. Inkább valami perverz alak nyögdécselésének
hangzik. Hogy fordul meg egyáltalán a fejedben, hogy ilyenre reagálj?
Természetesen számít a méret, elférjen keresztben hosszában.
Akárkivel pedig nem megyek kalandtúrára, nekem ennél több kell.
(vagy nem???)
"Meg olyanokat kérdezgetett, hogy mikor vesztettem el, volt e már egy éjszakás kalandom, nekem számít e a méret. ."
Ingyen numera kb. max. ennyire kellenél.Ezért ismerkedik igy.
Aki ezt irja, az igy szokott:DD
Egy okos pasi nem igy kezdi:)
Azt szokták mondani,hogy legyünk optimisták...hát ebben az esetben inkább ne legyél az :)
Ha ennyire akar tőled valamit,akkor miért nem megy vissza az üzletbe?Amúgy nekem van egy ilyen ismerősöm,legalábbis hasonló...van vagy ezer ismerőse,abból 800 lány.Megkérdeztem tőle,hogy mindegyiket ismeri?Azt mondta igen.Aztán lebukott,mert bejelölte a szobatársamat és megkérdeztem,hogy ismeri e ezt a srácot,azt mondta,hogy nem is látta még.Az én kedves ismerősöm így akar csajozni...az ismerősei ismerőseiből szemezgeti a neki jó csajokat és beszélget velük.Nagyot csalódtam benne és annyira szánalmas.Főleg,hogy azt akarta beadni,hogy az öccse szórakozott...na persze.És a pasi 36 éves...
Gondolom kamu csajozós facebook acc. Nincs ebben semmi érdekes, a hím nemű humanoidok így működnek.
De azért legyél óvatos vele, ki tudja, igazat mond -e: szerintem ha tényleg az üzletben látott volna, akkor már beugrott volna hozzád hogy megsimogassa a hajad, pláne egy ilyen jó beszélgetés után.
szia
szerintem kamu a srác...más nem kérd meg videó beszélgetésre
ez egy kamu adatlap, amit csajozásra készített.
nagy valószínűséggel baromira nem ő van a képen.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek mi lehet az oka annak, ha egy nőtől a pasik tartósan CSAK szexet akarnak és nem kapcsolatot?
- Honnan lehet tudni, hogy egy szerető csak szexet akar vagy szerelmes?
- 24 éves nő nagyon tetszik egy 50 éves elvált férfinak - van barátnője, állítólag vége felé a kapcsolat.. Ettől függetlenül csak szexet akar?
- Mit tegyek hogy ne csak szexet akarjon?
- Mennyire lenne értelme belekezdeni egy kapcsolatba, ha látom, hogy talán csak szexet akar?
- Hogy tudnám elérni, hogy ne akarjak többet a másiktól csak szexet?