Csak holnap sikerüljön (beszélgetés)
A trombex, meg a xanax is "üti" a máj problémákat, vagy valószínűleg súlyosbítja, ezért jó a természetes megoldásokhoz folyamodni, lehetőleg nem gyógyszert szedni arra amire valami házilagos megoldás is untig megfelel. Nem nyírod ki vele a májadat.
Gyaloglás a trombózis ellen, - szintén mozgás meg meditáció, mittudoménmicsoda a jó alvás érdekében, millió dolog van ami vegyszermentes.
Nekem mindig van egy olyan érzésem, hogy hamar elmégy a könnyebb ellenállás irányába, hamar bekapkodni valamit persze hogy egyszerűbb, mint "csinálni valamit"... Alkohol, vagy valamilyen bogyó, - aztán szegény májad nem bírja ezt az iramot.
Én nem tudom, mi az ördögért élsz egyfolytában félelemben, vagy pláne mi a nyavalyától félsz, - hiszen attól rettegni ami majd úgyis bekövetkezik - annak nincs a világon semmi értelme.
Vagy nem pont a saját egészséged aggaszt? Ez inkább valami generalizált szorongás? Bakker, a pia azon is csak rontani tud...
Bocsánat!
Dormicum
"Kölcsönhatás léphet fel a Dormicum és olyan gyógyszerek között, amelyek a máj bizonyos enzimeit gátolják"
Xanax
"Ne szedje a Xanax-ot:
- ha Ön súlyos májelégtelenségben szenved;"
Érdemes gyógyszert szedni?
A doktor rendes, felirja amit kérek, amit vagy 30 éve is szedtem párszor
Annyi a beteg hogy nem lehet elvárni ilyenekre figyeljen
Valamikor áprilisban voltam angiologián, novemberben kontrollra megyek
Mit tud a doktor közben rólam?!
Kár volt utánaolvasni a tájékoztatóknak
Akkormost mit hagyjak el, melyik gyógyszert?
Mindet, akkor rövidesen akármi lehet
És folytatom
Mitöl jött rendbe a magasabb cukorszintem?
"THIOGAMMA ORAL 600 mg filmtabletta"
Cukorszint csökkentés de nem normálisan
Noclaud 100mg
- ha súlyos vesebetegségben vagy közepesen súlyos, illetve súlyos májbetegségben szenved
Hosszú évek óta szedem ezeket és pláne amiket ki sem váltottam
Úgy látszik akkor "ennyi" volt. Szegény b.nőm mondja mindig "főúr fizetek"
És nézd csak!
Trombex, szedem
"Ne szedje a Trombex-et
• ha súlyos májbetegsége van;
- ha vese- vagy májbetegsége van
- azonnal jelezze kezelőorvosának, ha Önnél olyan tünetek jelentkeznének, mint a láz és a bőr bevérzése, mely a bőr alatt apró, piros, tűhegynyi pontok formájában jelentkezik, megmagyarázhatatlan, szokatlan nagyfokú fáradtsággal,....."
Basszus, ezek megvannak/sárgaság asszem még nincs/, igaz hogy a fáradtság korábban kezdődött mint a Trombex szedése
Itt egy olvtárs/nő kérdezett valamit egy gyógyszerröl. Gyorsan utánaolvastam és jutott eszembe megnézni a betegtájékoztatómat
A rohadt életbe! Megy a kukába!
De ha most rossz irányba fordult, mitöl regenerálódna? Nem olvastam semmit, nem találtam, a gyógyitásáról
Ugyanakkor meg hiányzik az alkohol, mert nem akar elsímúlni a lelkem.
Valamilyen "kapaszkodót" kerestem egész délután is Megtaláltam, ha igaz, azt a pszichológus lányt, ma már gondolom asszony, aki a pánikom kezdetekor foglalkozott velem pszichodrámán
Ha nem alszom, egyfolytában félelemben élek, jár pörög az agyam, és most nagyrészt nem a májamra gondolok
Tudom.... dehát mit tegyek
Van olyan verzió, hogy enzim-érték eltérések nélkül alakul ki a zsírmáj. Mindig normál májfunkció értékeket mutat a labor, - és mégis... Ha a te esetedben is ez van, akkor hiába "hivatkozol" az előző vizsgálati eredményekre.
Majrézni nem kell, mert a máj tényleg jól regenerálódik, ha már megvan a bibi, hogy mitől alakult szerkezetileg rossz irányban, akkor azt kezelni is lehet.
Ez legalább képes regenerálódni. Nem úgy, mint pl. az érrendszer.
Jó napot mindenkinek
Ha azt hiszed hogy a pénzedért mindent, elsősorban információt, megkapsz, tévedesz
Találtam egy jól megközelithető helyen, ismert útvonalon egy spec. májvizsgálatot
Hepatológia, de mindenféle márkanevű UH készülékekkel készitik a felvételt ami nagyobb pontosságot ad mint a klasszikus UH
Emilben kértem felvilágositást
A menedzser örömmel üdvözöl és megadja a klét telephelyük elérhetőségét
Mit gondolz, honnan vettem az emilcimüket ha nem néztem át mindkét szakrendelési oldalukat, amúgy meg nem kettő hanem három rendelőjük van
"A pontositás érdekében telefonos egyeztetés
szükséges"
Egyértelmű kérdést tettem fel , hol, milyen készülékkel
Ne kezdjen ell kérdezgetni a doktor, tolja rám a tapogatót, irja meg a leletet, fizetek és ott sem vagyok. Nehogymár magánklinikán gyógyittssam msgsm
Ááá, ilyen egyszerűen nem megy, konzultálni is kell + X forintért
Francba!
A fő "manager" örömmel üdvözöl
a matek nem volt az en esetem.
human beällitottsägu voltam mindig.
jah, jah...csaK A lovam elveszett az ütközetben....
olvastam egy cikket a 10 legjobb Gimnasiumrol, es csodäk csodäja, a mienk ällt az elsö helyen...
ez mär döfi, nem igaz?
A Te tünder mereteiddel nagyon elegedett vagyok...
mert sehol sincs rajtad egy csepp felesleg sem...-))
Nem, az megviselné a szervezetét.
18 kg- hoz kellene valaki aki ellenőrzi az étkezését, hogy kellő nyomelem, vitamin kerüljön a szervezetébe.Sokszor a kevesebb a több.
Kovászost nem kedvelem, néha csemege máskor ecetes ubi. Végül is az ecetes az nem ugyanaz mint a csemege?
Korábban csípős csalamádét is, sav.káposztát kedvelem de nem veszem, retek ha leárazzák időnként
Zöldpaprikából a maszeknál sokkal nagyobbakat szebbeket vettem és olcsóbbat mint a multinál
Én mára elrakom magam, "csak holnap sikerüljön" :)
Jókat mára is!
A kovászos uborkát ajánlom, utána nálam a csemege jön, és csak utoljára az ecetes, mert az ecet nem egészséges.Ehetsz más savanyúságokat. Céklát , csalamádét, savanyú káposztát, de sokféle van. A paprikának lejár a szezonja, de inkább azt egyél, mint semmit.
Én alma nélkül rég nem tudom elképzelni a napot. Valamilyen gyümölcs kell.
Jegyeztem az articsókát is
Zsirmájat az UH vizsgáló leletezte a múlt héten
Zöldségböl zöldpaprika, esetes uborka
Gyümölcsöt valahogy abbahagytam, almáztam, narancs banán. Amikor kibukott hogy 2-es cukor akkor megszünt a gyümölcs. Aztán mégse 2-es a cukorszintem, gyümölcsröl leszoktam
Viszont sok gyógyszert szedek. Lehet valamelyik is rájátszik a májra. 4félét biztos a láb és más érszűlület, meszesedésre
és még kellene vagy 3 félét szedni, lemondtam róluk
Persze minden lehet, gyógyszer, alkohol akármi
További ajánlott fórumok:
- Mit csinálnál, ha tudnád, hogy holnap élsz már csak?
- Fogyjunk együtt mától! Nincs holnap csak ma és most! Cselekedjünk!
- E. coli baktériumot találtak a vizeletemben. Antibiotikumtól félek, dokival csak holnap tudok beszélni. Mit lehet ilyenkor tenni?
- Egy hétig csakgyümölcs és zöldség. Mennyit lehet vele fogyni? Velem tartasz holnaptól?
- Karácsonyra és az új évre én csak azt kérem, jól sikerüljön...
- Átkonvertált videókat szeretnék felrakni CD-re, de mindig csak félig rakja fel a számítógép. Mit tegyek, hogy tökéletesen sikerüljön?