Csajozási tanácsok pasiknak! (beszélgetés)
A "járás" sokkal drágább. Egy hétvége kész vagyon. Egy haverom szokott arra is bérelni, de szerintem nem éri meg.
Elismerésem mindkettőtöknek!!!!!!!!!! Pfujjjjjjjjj, undorító....
Na látod, ezért mondtam, hogy a "férfi" szó soha el ne hagyja a szádat!!! Sőt, a pasi kategóriáért is hajtani kellene még egy keveset, ami ugye lejjebbi színvonalat jelent... Gondokodj egy kicsit... Talán rájössz, miről beszélek :)))
Ha vulgáris akarnék lenni,most olyat mondanék!:D
én nem nézem le az ilyen csajokat. Nem az én dolgom ítélkezni felettük.
nem is hinnéd, hogy milyen sokan csinálnak egyszer-egyszer ilyesmit a fősulikon. Még az orvosin is. nem 10-20 pasival, csak egy-kettővel maximum.
Szerinted.... Tisztelet a kivételnek...
nem tök mindegy?A te szemedben minden nő az,aki lefekszik veled az azért,aki nem,az meg azért!
...az igazi kurva meg nem is az,aki a sarkon áll,és pénzér b****ik,hanem az amelyik mindent megkap,este meg fáj a feje!:P
Én nem veszem.:) Túl finnyás vagyok hozzá, az a baj. Pedig milyen jól mehetne az egyetemen...:) Na jó, nem írogatok ám bele, olyan jó olvasni titeket.
persze, nem a Nők Lapjában olvastam
nem mondanám kurvának. volt rendes pasija, akivel járt már jó ideje.
jaj, dehogynem ... Láttam én már karón varnyúúúúút
gondolod te. Nem is az út szélére, de megvan a módja. Volt már EÜ főiskolás így. gyógytornász.
:-)))))
Gondolom a tapasztalataid alapján írod ezt!?
Csak abban, hogy találkozunk, feljön hozzám, szex és megy haza. Amúgy is jött Bp-re a barátnőjével vásárolni a Westendbe. Rendes voltam, mert utána hazavittem Gyöngyösre, mert este már talija volt a pasijával.
...tisztelet a kivételnek,akinek nem inge....
Mindegy, hogy minek nevezed. A nők mindent kategorizálni akarnak.
A lényeg, hogy a legtöbb csaj ilyen.
Milyen árban állapodtatok meg?
Hogy föl jön?
Hogy szexszel veled?
Hogy jár veled?
....áááh,a főiskolás nem is áll ki az út szélére,hogy meglegyen a tandíj ára!áááh,hogyan?
Akarom mondani Jesszuska!!!!
Attól, hogy éretségizett még lehet k****va nem???? Hogy Te milyen naív vagy??? Jesszuka...
Dehogy. Érettségizett. Mindenkinek van ára.
Ezt TE mondod????????? Te is próbálkozhatnál egy kicsit, szerintem.... Jobban Rád férne azt hiszem...
...nekem meg akadt egy kis dolgom!
Nem, a neten szedtem fel. Telefonon megállapodtam vele az árban, aztán találkoztam vele a Westenben.
További ajánlott fórumok: