Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Cordon vert - Zöld szalag recept

Cordon vert - Zöld szalag recept

A Cordon vert - Zöld szalag hozzávalói:
: 4 szelet sertés/borjúcomb (kb. 60 dkg)
1 csokor petrezselyem
20 dkg márványsajt

a bundázáshoz: liszt
tojás
5 dkg mogyoró
1 csokor petrezselyem


A Cordon vert - Zöld szalag elkészítési módja:
A húst megmossuk, felszeleteljük majd minden szeletre éles, hegyes késsel egy mélyedést hasítunk bele zsebnek. A petrezselymet felaprítjuk, és az elmorzsolt sajttal összekeverjük, majd a zsebekbe beletöltjük. A zsebek széleit hústűvel vagy fogvájóval összetűzzük, nehogy a sajt sülés közben kifolyjon. A szeleteket besózzuk, majd lisztbe, tojásba, végül a durvára tört mogyoró és a felaprított petrezselyem keverékébe bundázzuk be. A forró vajban mindkét oldalán szép aranysárgára sütjük. Minden szeletet félbevágva hogy a töltelék jól látható legyen, salátával tálalunk.


Kategória: Húsételek receptjei


A cordon vert - zöld szalag elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook