ConCorde X-900 MSD MP5 2GB - Mi a véleményetek róla? (beszélgetés)
Megnéztem :)
akad néhány köztük, ami akár elfogadható is lenne, de az ára azért több az elképzelésnél.
8" Google Android 2.3 Tablet PC 1.3GHz 1GB DDR 8GB Kapacitív képernyő V08
45.600 Ft -----
Ennek már elfogadható a teljesítménye :) persze van ennél gyengébb is, de ugyan úgy nem olcsó.
Nem igazán kiforrott, sok gond akadhat vele, lefagy, kevés a kapacitás, élet tartalom gyenge a töltés után nem sokáig bírja.
A meghatározott keresés szerint már más árkategória van, tehát ilyen feltételek mellett elég magas az ár. Ettől függetlenül én nem siettetné a vásárlást, mert folyamatosan fejlesztik és többet tudóakat adnak már ki. Azért függ attól is, hogy mennyi összeg van rászánva.
Ht koszi,ezeket az adatokat en is is megtalaltam! :) Szemelyes tapasztalatra lettem volna kivancsi! :)
Kozben amugy rajottem,hogy megsem ez lesz az igazi.Olyat szeretnek,amire letoltheto jatek,zenet jatszik,filmet,es van benne kamera.
Otlet? :)
- 3,5 collos 262K színű (320*240 pixel) TFT kijelző
- Fekete, pink, szürke, fehér színekben
- Magyar nyelvű menü
- Zenelejátszás: MP3/MP4/WMA/FLAC/AAC/APE/WAV/MIDI/OGG
- Video lejátszás: RM/AVI/FLV/WMV/MPEG/ASF/DAT
- Kép megjelenítés: JPEG/GIF/BMP
- E-Book: TXT megjelenítés
- Beépített FM rádió
- Egyéb funkciók: digitális diktafon (hangfelvétel mikrofonról vagy rádióból), óra és világóra funkció, változtatható témák, automatikus kikapcsolás, állítható fényerő, időzíthető háttérvilágítás, billentyűzár, képnézegető, FM rádió lejátszás háttérben, játék, file kezelő, 5 különböző lejátszási mód
- 13 EQ mód: (Normal,3D,Pop,Bass,Rock,Jazz,Class,Dance,Elektronikus,Country, Bruce,Old,Opera,Speech)
- MicroSD kártya bővítés (max. 8GB-ig)
- Beépített hangszóró
- Extra vékony kivitel
- 2GB-os belső memória
- USB 2.0 támogatás
- Méret: 90mm x 72mm x 11mm
Ismeritek? Milyen?
Nem banom meg ha megveszem?
: )
További ajánlott fórumok:
- Melyik filmet láttad utoljára és mi a véleményed róla?
- Pest Megyei Flór Ferenc Korház Szülészete-Mi a véleményetek, tapasztalataitok róla?
- Darwinizmus?Mi a véleményed róla?
- Hydroface öregedésgátló krémet használt már valaki? Vélemények tapasztalatok róla?
- Félelem a nőktől! Mi a véleményed róla? Megoldások?
- Szeretném megkérdezni, hogy kinek van Concorde vezeték nélküli telefonja kb. 2000. évi kiadásban?