Ciki egy nőnek kezdeményezni kapcsolatot? Ha már a pasi nem csinál semmit?.. (beszélgetés)
én ezzel teljesen egyetértek,asszem hasonló a gondolkodásunk:)) és már esetleg voltál ilyen helyzetben ha jól sejtem?....)
énis ...
Szerintem ez egy óriási téveszme, mert nem a harmadik miatt hagyja el a párját a másik fél, hanem azért mert már nem érzi jól magát.
Ameddig minden rendben van, harmadik fél nem jöhet a képbe.
Ajjjjaj
nagyn sok pasi mondja azt hogy szar a kapcsolata, de csak mondja
na szóval van több is aki teccik az egyikröl tudom h foglalt de azt is hogy Ö elég olyan:) ezt ugy érzem h másokkal is kijezd, azt nem irom le mi a foglalkozása de ott nap mint nap rengeteg emberrel talizik.énis ott láttam meg,és tökre ugy éreztem h esetleg lesz vmi...de nem sajna.
pedig azért azt az ember észreveszi ha teccel vkinek...még akkor is ha van vkije.
de ja igazatok van,felesleges olyan után futni akinek van vkije,ha meg tegyük fel miattam elhagyná akkor velem is megteheti majd.
Igazából mindig a nő kezdeményez.
Általában a pasik csak akkor "lépnek" ha észreveszik a pozitív jelzéseket.Ők se szeretik ha visszautasítják Őket.
További ajánlott fórumok:
- Kitagadott az édesanyám.Szerintetek nekem kéne kezdeményeznem a kapcsolatfelvételt ezek után?
- Orvos beteg kapcsolat...Kinek illik kezdeményezni a tegeződést?
- Voltál már kezdeményező fél egy kapcsolat indításakor? Ha igen milyen tapasztalataid vannak?
- Nők - kezdeményeztetek már kapcsolatot?
- A Bak férfiak egy kapcsolat elején hajlamosak az eltűnésre-felbukkanásra? Ők szeretnek kezdeményezni, vagy azt ha a nő rámenősebb?
- Hogyan kezdeményeznél kapcsolatot egy félénkebb pasival?