Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Champix, a segítő!! fórum

Champix, a segítő!! (beszélgetés)

2327. kuli 57
2012. okt. 15. 10:04
Sziasztok!En a 14ik napi gyogyszernel tartok. Ma talaltam ra a forumra es orommel olvasok a sorstarsaimrol.En a 8ik ch naptol nem szivok egy szalat sem,egyszerre fogtunk neki a szomszedasszonnyal ,akivel egyutt kaveztunk es sokat cigiztunk.a mellektuneteim,nem alszom jol ejszaka ,sokszor forrosag ont el es izomgyengeseg sokszor.Nem is a cigit kivanom hanem a bizonyos dolgok utan a ragyujtas.Most vettem ki az egesz idore valo gyogyszert,de csak ket honapra irt ki az orvos,azt mondta ennyi kell,de Ti mind 3honaprol beszeltek,irjatok most mennyi? Kitartast mindenkinek mert en 35 eve szivom(tam),SIKERUL!!!!!
2326. M.àgnes (válaszként erre: 2324. - Aed525becb)
2012. okt. 13. 20:13
Király, jól beszélsz:DD Szerencsére tőlem távol áll az önsajnálat.
2012. okt. 13. 19:23

Igazad van Berzerker de én mégis az tanácsolom mindenkinek ha egy kicsit is problémája van akkor inkább a ch -hoz mint a cigihez nyúljon

Nem tudom menyire emlékeztek nekem már a harmadik próbálkozásom most épp a 13.napnál tartok.A ch nagyon meg könnyíti a leszokást de senki ne gondolja hogy a ch egymagában elég mi is kellünk hozzá.

Mögöttem 1-szer 11 majd 14 hónap füstmentes idő van, most úgy hiszem végleg abbahagyom.

Colanut,ne legyenek kétségeid a szlogen a dohányosnak sza a nem dohányosnak a jó

Jimmi minden elismerésem, azért a ch mindig legyen kéznél

kitartást mindenkinek

2324. aed525becb (válaszként erre: 2323. - M.àgnes)
2012. okt. 13. 18:35
Nincsmit. Tudd, hogy mit akarsz aztán kész. Utána sokkal könyebb hidd el. Akinek nem inge ne vegye magára, de az önsajnálatnak legyen már vége! Elég legyen már a "jajjistenemmileszvelemhanemleszsecigisebogyó" hozzáállásból. Itt az oldalon valaki az életéért küzd a rohadt cigaretta miatt! Kell ennél több motiváció? Aki azt akarja, hogy olyan legyen a tüdeje mint egy sz@rral teli szivacs, az szívja tovább, aki meg nem az viselkedjen felnőtt módjára. Aki meg más orra alá fújja a füstöt, az kéretik ballagjon a kijelölt helyre, aztán köhécseljen egyedül!
2323. M.àgnes (válaszként erre: 2322. - Aed525becb)
2012. okt. 13. 18:22

:DD Hát igen, mostanság a munkahelyek nem toleránsak a dohányzókkal szemben, sőt.De ne is legyenek!!!!

Köszi a motivációt!

2322. aed525becb (válaszként erre: 2319. - Jimmy200)
2012. okt. 13. 16:25
Szia! Megmondjam mi lesz, ha nem lesz ch? Normális életed, az! Ha igazán le akarnátok szokni nem lenne kétségetek. Arra ne is számítson még senki ennyi idő után, hogy majd úgy ébred reggel mintha sosem dohányzott volna. Lesz ilyen is. Nálam kb az utolsó elszívása után 6 hónappal késöbb jött el az érzés. Pontosabban a nem érzés. Akkor már nem gondoltam minden 5. percben a cigire. De volt két lehetőségem. Vagy hagyom a francba az egészet és cigizek megint és segget csinálok a számból, vagy szépen kivárom amíg elmúlik. Utóbbit választottam és nem bántam meg. Milyen munkahely az, ahol még így oda lehet pöffenteni az ember orra alá?
2321. colanut
2012. okt. 13. 13:20

Gratulálok, hogy már itt tartatok. Én nem szedem a champixet már, mégis egyfolytában kétségeim vannak. Ha elmegy mellettem egy dohányos, mélyen beleszippantok a füstjébe. Azért ez durva nem? Igaz egy dobozzal se szedtem végig a ch-ból. A 27. napnál tartok, nehéz átállni a bagós rituálékról. De szép lassan sikerül. Már nem megyek ki anyyit az erkélyre sem, mint az elején.

Ne féljetek, ha ilyen sokáig megcsináltátok, sikerülni fog ch nélkül is!

2320. M.àgnes (válaszként erre: 2319. - Jimmy200)
2012. okt. 13. 13:02

Szia Jimmy!! Először is nem semmi, hogy ilyen szépen megcsináltad!!!!Gratulálok!!!Én a 41. napnál tartok.Bennem is felmerülnek kétségek.Ha nem lesz champix, akkor nem lesz, ez az idő elég ahhoz, hogy ne nyúljunk a cigi után. Nehogy már a gyógyszer irányítson minket(most meg az, eddig a cigi..)

Sikerülni fog a nehezén bőven túl vagy!!!Sok sikert!!!

2319. jimmy200
2012. okt. 12. 22:22

Sziasztok!

Kettő nap múlva vége a "kúrámnak"!82 napja egy szál cigi sem.Sajnos olyan helyen dolgozom,hogy sok cigis van körülöttem.Amikor dolgozom,bármikor rá tudnék gyújtani.Attól tartok,beszívok annyi nikotint,hogy visszaszokom!Aggódom,ha vége lesz a Champix-nek,mi lesz?Mert így most jól elvagyok!De ha nem lesz a Champix?Meglátjuk!

2318. luna0405 (válaszként erre: 2311. - Erika1969)
2012. okt. 12. 20:37

szia Erika1969,

neked egyből segített a ch???? én napi egy dobozt szívok és nagyon le kellene tennem a cigit mert már köhögök is elég sűrűn. már próbáltam mindent.elektromos cigi,tapasz,rágó, kuddzu,

nem sikerült. várom biztató válaszod.

üdv,Judit

2317. M.àgnes (válaszként erre: 2316. - Colanut)
2012. okt. 12. 19:28
Szia! A kudzu az valami gyógynövényes cucc, gyógyszertárban, herbáriában lehet kapni?
2316. colanut
2012. okt. 12. 18:35

sziasztok. én kudzu kapszullát szedek,ch-t már nem. 3 és fél szem maradt az első dobozból.

ma van a 26. cigi mentes napom.nem mondom, hogy mindig könnyű, de remélem lassan alakulok.

2012. okt. 12. 11:20
Sziasztok, kudzut szed valaki közületek, segít valamit? Írna róla valaki, aki szedi? Tablettát vagy kapszulát érdemes venni? Köszönöm.
2314. M.àgnes
2012. okt. 12. 08:52

40. nap!!!

Mindenkinek kitartást, sportoljatok inkább, nekem nagyon segít!!Persze csak lightosan:D

2313. jimmy200
2012. okt. 11. 22:07
Sok sikert mindenkinek!!!!
2312. Gyigyi67 (válaszként erre: 2310. - Zso69)
2012. okt. 11. 17:36

Szia!

Köszönöm a biztatást!!!

Kitűztem az időt,13.-ra az egy jó nap:))))

Remélem minden nehézség nélkül menni fog....

Üdv.,és sok füst mentes napot kívánok!

2311. Erika1969
2012. okt. 10. 22:05
Aki le akar szokni, a ch-val biztosan sikerül. 11. napja nem dohányzom és köszönöm jól vagyok:)
2310. zso69 (válaszként erre: 2309. - Gyigyi67)
2012. okt. 10. 11:27
EN 13-ik nap nem gyujtottam ra, en is elore a 8-ik nap akartam letenni de nem tudtam ugy mond a masodik heten jol ki cigiztem magam, de mar nem esett jol ,minden cigi utan hanyingerem volt es fej fajas.Ma mar a 11-ik napom hogy nem cigizek, mar eltelik egy jo idoszak hogy nem is jut eszembe, es ez meg jobb is lessz.Szerintem a lenyeg az hogy a 14-ik napig tedd le.Meg latod nem lessz nehez, legalabbis nekem az a velemenyem hogy a ch-val konnyu,persze akarat kell hozza de maskepp neki sem fogtal volna a gyogyszer szedesehez, ugy hogy fel a fejjel mert sikerulni fog.
2309. Gyigyi67
2012. okt. 10. 10:50

Sziasztok!

Ma van a 8.napja,hogy szedem a ch-t,de sajnos még mindig nem érzem úgy,hogy letudnám tenni a cigit:((((

Úgy szeretném érezni,hogy nem esik jól a cigi,úgy könnyebb lenne letenni..

Remélem eljön ez a nap is!!!

2308. aed525becb (válaszként erre: 2307. - Matek53)
2012. okt. 9. 17:55
Szia! Én egész más miatt kínlódtam. A cigin én már rég túl vagyok. Csak azt mondták, ha valaki kínlódik írja ide. :-) . Ugyanúgy gondolom ahogy te, csak egy kicsi különbséggel. Annyi, hogy én normális, egészséges életet élő ember vagyok, nempedig "nemdohányos" . Ugyanígy sérti a fülem, amikor cikkírók leírják, hogy roma és nemroma. Akkor én lennék a nemroma? Szerintem én magyar vagyok. A "dohányos" meg hülye. :-) . Csak ennyiben látom másképp. De teljesen egyetértünk abban, hogy sokkal jobban érzem magam így, és elfáraszthatatlan lettem! Ja, meg a lesajnálós részt is úgy élem meg mint te. Mindenkinek sok sikert kívánok én is!
2307. Matek53
2012. okt. 9. 14:52

Kedves Sorstársaim !

Érdemes kínlódni, mert sikerülni fog. Jómagam sosem hittem volna, hogy abba tudom hagyni a 38 évnyi dohányzást, de mint az ábra mutatja: érdemes volt !

2011/07/02 00:00 óta az eltelt dohányzásmentes idő:

1 év, 3 hónap, 7 nap, 14 óra, 27 perc.

A leszokás óta el nem szívott cigaretták száma: 11625 db.

Az így megspórolt költség: 379342 Ft

Környezetemben többen dohányoznak, (a lakásomban nem) a füst, a szag nem zavar, de én már el sem tudnám képzelni, hogy cigarettaszagú legyek. Csak sajnálom őket - és a régi önmagamat is - hogy nem tudják milyen jó dolog nemdohányosnak lenni.

Sok sikert és kitartást kívánok mindnyájatoknak.

2306. aed525becb (válaszként erre: 2305. - Colanut)
2012. okt. 9. 12:31
Kínlódok
2305. colanut
2012. okt. 9. 02:12
Nincs benne nyugtató. Vannak jobb és rosszabb napjaid, mint nekem is. Ma kezdem a 23. napot és még mindig meg van a hiányérzet, ami lelki. Ilyenko megyek az erkélyre, bűnözéseim egykori helyszínére és utána kicsit jobb. Kitartás mindenkinek, ha kínlódtok írjatok ide.Valaki mindig itt van, hogy erőt öntsön belénk.
2304. jegermeister (válaszként erre: 2299. - Gyigyi67)
2012. okt. 8. 20:41

Helló

Hát persze hogy sikerülni fog mindannyian azért vagyunk itt mert egyet akarunk soha többet nem rá gyújtani kitartás és akarat biztos hogy kell hozzá nem kevés Hajrá mindenkinek (8.sikeres füstmentes napom)

2303. Erika1969
2012. okt. 8. 18:13
Sziasztok! Ma reggel bevettem egyet, azóta nem hiányzik se a cigi se a gyógyszer. .szerintem is kell még a napi egy szem reggel éreztem, hogy nagyon feszült vagyok. Egyébként szerintetek ebben van nyugtató???
2302. Rebeka751975 (válaszként erre: 2300. - Erika1969)
2012. okt. 8. 17:34

Szia! Szerintem kezd el felezni a bogyót, de ne hagyd abba! Szerintem kicsit korai lenne.

Üdv: R.

2301. colanut (válaszként erre: 2300. - Erika1969)
2012. okt. 8. 06:24

Azért a napi egy szemet vedd be, nehogy hirtelen nagy legyen az átmenet.

22.nap 3 hét, kicsit többet gondolok a cigire, mint pár napja, talán elmúlik. Többször kimentem az erkélyre, ahol cigizni szoktam, az megnyugtatott.

Ti hogy vagytok?

2300. Erika1969
2012. okt. 7. 21:26
Sziasztok! Ma csak 1 ch-t vettem be, igazából nem gondolok többet a cigire, de mintha attól lett volna néha olyan különös rossz érzésem. Én tényleg nem tudtam már hetek óta egy jó ízűt nevetni, olyan mesterkéltnek éreztem magam. Lehet, hogy a gyógyszer tette? Tartok magamnál holnap gyógyszert és ha nem érzem szükségesnek nem szedem be, hátha ez befolyásolja a hangulatomat. Ha ez az érzés marad továbbra is, "önmegtartóztatás" akkor értem, amikor a volt dohányosok azt mondják: "nem leszoktam, csak nem gyújtok rá" ez azért nem semmi:(
2299. Gyigyi67 (válaszként erre: 2298. - Jegermeister)
2012. okt. 6. 19:00

Szia!

Nagyon szurkolok,és irigyellek is:)

Remélem nekem is sikerül majd!

Űdv

2012. okt. 6. 18:44

Sziasztok! hatodik napom, egyre jobban érzem magamat, köszi Jimmynek és M.G-nek is a bíztatást. Ma kimondottan jól érzem magam és újra büszke vagyok hogy nem cigizek. Erika! egy nappal vagyok mögötted, szorítok Neked, nagyon vigyázz, mert én már megtanultam, hogy nem szabad egy szálat sem elszívni. Olvastam pár könyvet a leszokásról, mindegyik azt írja, 72 óra alatt a szervezetből kiürül a nikotin. utána már csak rajtunk múlik, hogy képesek vagyunk-e nem rágyújtani. Nassolás? Nálam most nincs. Ezt is megtanultam már, mint többszörös leszokó, ha nem rágózol, ha nem nassolsz, bármi, amivel a cigit akarod pótolni, pótcselekvés és mindig csak a dohányzásra gondolsz. Én most úgy érzem, nagyon erős vagyok, de nálam ma este lesz főpróba, csülök és sörfesztivál (mindegyiket imádom és ilyenkor több cigit is szoktam szívni). Kitartást mindenkinek, egyébként én is két napja már csak napi egy ch-t szedek reggelente. - az éjszakáim továbbra is borzalmasak -

Üdv

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook