Champix, a segítő!! (beszélgetés)
Igazad van Berzerker de én mégis az tanácsolom mindenkinek ha egy kicsit is problémája van akkor inkább a ch -hoz mint a cigihez nyúljon
Nem tudom menyire emlékeztek nekem már a harmadik próbálkozásom most épp a 13.napnál tartok.A ch nagyon meg könnyíti a leszokást de senki ne gondolja hogy a ch egymagában elég mi is kellünk hozzá.
Mögöttem 1-szer 11 majd 14 hónap füstmentes idő van, most úgy hiszem végleg abbahagyom.
Colanut,ne legyenek kétségeid a szlogen a dohányosnak sza a nem dohányosnak a jó
Jimmi minden elismerésem, azért a ch mindig legyen kéznél
kitartást mindenkinek
:DD Hát igen, mostanság a munkahelyek nem toleránsak a dohányzókkal szemben, sőt.De ne is legyenek!!!!
Köszi a motivációt!
Gratulálok, hogy már itt tartatok. Én nem szedem a champixet már, mégis egyfolytában kétségeim vannak. Ha elmegy mellettem egy dohányos, mélyen beleszippantok a füstjébe. Azért ez durva nem? Igaz egy dobozzal se szedtem végig a ch-ból. A 27. napnál tartok, nehéz átállni a bagós rituálékról. De szép lassan sikerül. Már nem megyek ki anyyit az erkélyre sem, mint az elején.
Ne féljetek, ha ilyen sokáig megcsináltátok, sikerülni fog ch nélkül is!
Szia Jimmy!! Először is nem semmi, hogy ilyen szépen megcsináltad!!!!Gratulálok!!!Én a 41. napnál tartok.Bennem is felmerülnek kétségek.Ha nem lesz champix, akkor nem lesz, ez az idő elég ahhoz, hogy ne nyúljunk a cigi után. Nehogy már a gyógyszer irányítson minket(most meg az, eddig a cigi..)
Sikerülni fog a nehezén bőven túl vagy!!!Sok sikert!!!
Sziasztok!
Kettő nap múlva vége a "kúrámnak"!82 napja egy szál cigi sem.Sajnos olyan helyen dolgozom,hogy sok cigis van körülöttem.Amikor dolgozom,bármikor rá tudnék gyújtani.Attól tartok,beszívok annyi nikotint,hogy visszaszokom!Aggódom,ha vége lesz a Champix-nek,mi lesz?Mert így most jól elvagyok!De ha nem lesz a Champix?Meglátjuk!
szia Erika1969,
neked egyből segített a ch???? én napi egy dobozt szívok és nagyon le kellene tennem a cigit mert már köhögök is elég sűrűn. már próbáltam mindent.elektromos cigi,tapasz,rágó, kuddzu,
nem sikerült. várom biztató válaszod.
üdv,Judit
sziasztok. én kudzu kapszullát szedek,ch-t már nem. 3 és fél szem maradt az első dobozból.
ma van a 26. cigi mentes napom.nem mondom, hogy mindig könnyű, de remélem lassan alakulok.
40. nap!!!
Mindenkinek kitartást, sportoljatok inkább, nekem nagyon segít!!Persze csak lightosan:D
Szia!
Köszönöm a biztatást!!!
Kitűztem az időt,13.-ra az egy jó nap:))))
Remélem minden nehézség nélkül menni fog....
Üdv.,és sok füst mentes napot kívánok!
Sziasztok!
Ma van a 8.napja,hogy szedem a ch-t,de sajnos még mindig nem érzem úgy,hogy letudnám tenni a cigit:((((
Úgy szeretném érezni,hogy nem esik jól a cigi,úgy könnyebb lenne letenni..
Remélem eljön ez a nap is!!!
Kedves Sorstársaim !
Érdemes kínlódni, mert sikerülni fog. Jómagam sosem hittem volna, hogy abba tudom hagyni a 38 évnyi dohányzást, de mint az ábra mutatja: érdemes volt !
2011/07/02 00:00 óta az eltelt dohányzásmentes idő:
1 év, 3 hónap, 7 nap, 14 óra, 27 perc.
A leszokás óta el nem szívott cigaretták száma: 11625 db.
Az így megspórolt költség: 379342 Ft
Környezetemben többen dohányoznak, (a lakásomban nem) a füst, a szag nem zavar, de én már el sem tudnám képzelni, hogy cigarettaszagú legyek. Csak sajnálom őket - és a régi önmagamat is - hogy nem tudják milyen jó dolog nemdohányosnak lenni.
Sok sikert és kitartást kívánok mindnyájatoknak.
Helló
Hát persze hogy sikerülni fog mindannyian azért vagyunk itt mert egyet akarunk soha többet nem rá gyújtani kitartás és akarat biztos hogy kell hozzá nem kevés Hajrá mindenkinek (8.sikeres füstmentes napom)
Szia! Szerintem kezd el felezni a bogyót, de ne hagyd abba! Szerintem kicsit korai lenne.
Üdv: R.
Azért a napi egy szemet vedd be, nehogy hirtelen nagy legyen az átmenet.
22.nap 3 hét, kicsit többet gondolok a cigire, mint pár napja, talán elmúlik. Többször kimentem az erkélyre, ahol cigizni szoktam, az megnyugtatott.
Ti hogy vagytok?
Szia!
Nagyon szurkolok,és irigyellek is:)
Remélem nekem is sikerül majd!
Űdv
Sziasztok! hatodik napom, egyre jobban érzem magamat, köszi Jimmynek és M.G-nek is a bíztatást. Ma kimondottan jól érzem magam és újra büszke vagyok hogy nem cigizek. Erika! egy nappal vagyok mögötted, szorítok Neked, nagyon vigyázz, mert én már megtanultam, hogy nem szabad egy szálat sem elszívni. Olvastam pár könyvet a leszokásról, mindegyik azt írja, 72 óra alatt a szervezetből kiürül a nikotin. utána már csak rajtunk múlik, hogy képesek vagyunk-e nem rágyújtani. Nassolás? Nálam most nincs. Ezt is megtanultam már, mint többszörös leszokó, ha nem rágózol, ha nem nassolsz, bármi, amivel a cigit akarod pótolni, pótcselekvés és mindig csak a dohányzásra gondolsz. Én most úgy érzem, nagyon erős vagyok, de nálam ma este lesz főpróba, csülök és sörfesztivál (mindegyiket imádom és ilyenkor több cigit is szoktam szívni). Kitartást mindenkinek, egyébként én is két napja már csak napi egy ch-t szedek reggelente. - az éjszakáim továbbra is borzalmasak -
Üdv
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek vannak őrzőangyalaink (vagy segítő szellemeink)?
- A mai világban miért nem olyan segítőkészek az emberek? És miért olyan agresszívek?
- Miért van ennyi rosszindulatú ember és kevés a segítőkész?
- Teherbeesést segítő "praktikák, fortélyok"
- Talán mégsem halt ki az emberség? Vannak még segítő szándékú emberek.....
- NEM segítő nagymamák