Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Cékla tartósítás, de nem ecetesen, hogyan? fórum

Cékla tartósítás, de nem ecetesen, hogyan? (tudásbázis kérdés)


4. evetke67 (válaszként erre: 2. - Mohonc)
2010. márc. 29. 09:15
Én szoktam csinálni céklából nyersen salátát. Két közepes céklát, 1 közepes répát, 1 almát, kis darab tormát a sajtreszelőn lereszelek, és kb fél citrom levével elkeverem. Hűtőben kell tárolni, néhány napig biztosan nincs semmi baja, és rendkívül egészséges!
2010. márc. 28. 18:31
Hát más nem jut eszembe, csak a fagyasztás.
2010. márc. 28. 10:16

Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy van-e valami ötletetek arra, hogyan lehetne a céklát nem ecetes módon tartósítani. Pl. reszelve és nyersen, csak a módját nem tudom.

Kösz!

2010. márc. 28. 10:15
Cékla tartósítás, de nem ecetesen

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook