Campleaders-es tapasztalatok? (beszélgetés)
Aki nem megy tájékoztatóra (visszatérők, vagy aki egyéb ok miatt nem tud menni) annak is kell ettől függetlenül jelentkeznie a rendszerben????? Lécci valaki válaszoljon!!!!!
area_51 nálad mi a helyzet?hívtak már vagy írtak vagy valami!Remélem lassacskán mindenkinek meglesz a helye!
ezüstlile felvett a tábor?
Hát ez olyan, hogy a 9 hét után ott maradhatsz a táborodnál még plusz munkára. Dupla fizetés meg minden. Az én táborom szervez ilyet, de asszem nem mindenhol van így.De már olyat is hallottam hogy mehetsz egy másik táborhoz is post camp-re.Sajnos többet erről nem tudok:/
Ez legtöbbször tényleg így van. Csak nekem a táborom lesz annyira a "szabadban", hogy nekem olcsóbb sok helyre a Greyhound, mint a repülés, arrafelé megabus meg nem jár.
De mivel előre 21 nappal az utazás előtt ha neten megveszem a jegyet, sokkal olcsóbb mint ott venni, így nincs alkalmam felmutatni a diákot a pultnál sajna :(
Amúgy tábor után aug.19-20 körül azzal terveznék Chicagoból Vegasba menni, jó lenne utitársakat találni ;)
Másfél nap út, és sok helyen megáll 1-2 órára, látnivaló van bőven :)
Valaki lécci! Iza írt mailt h travel information-be adjam meg a hazautam időpontját. De ott csak azt írja ki, hogy keressem a campleaders irodát!:O Ilyenkor mi van?köszi előre is
Repülni általában olcsóbb,emellett persze kényelmesebb is.
Ha olcsón buszoznál akkor megabus.com és válaszd ki az USA-t.
Greyhoundnál csak be kellett mutatni a diákot a pultnál.
Nekem Alex ezt egyszer jobfairen magyárázta el...amiket te beírtál magadról annak mindennek stimmelni kell, sokan csak 21év felettieket keresnek, meg angol, meg dátum, meg munkakör, meg önéletrajz, meg jogsi, meg ....mit tudom én...például a barátomat jobfairen vették fel a Tovannába, neki nem lehetett se piercing, se tatto, se hosszú haj...ja meg bagózni se lehet ott...
Mokuci, nyilván nem küldik mindíg az összes önéletrajzot aki megfelel, hiszen akkor januárban egy tábor kaphatna vagy 200at!Gondolom meg lehet a dátum megfele, de amellett lehet még 600 kívánság...
Szia! Megkérdezhetem mi az a post camp? Ott meddig fogsz dolgozni? Hogy sikerült két tábort is szerezned?
Szia:D Akkor te is 21-én indulsz Ferihegyről???
nem tudja valaki, az ISIC-et hogy lehet a Greyhound-nál elfogadtatni, ha jegyet akarok venni? Vagy ez nem ugyanaz, mint a Student Advantage Card?
(hiába írom be, nem fogadja el, a CL még azt írta, hogy oda is jó...)
Szia.Én is arra, olyan 15km-re:) jún.14.-aug.17. utána post camp;)
Szia :) Én is pont jun.21-aug.21-ig leszek de kb. 50 km-errel arrébb:D
Sziasztok Valaki jön French Woodsba???
akkor már ezt is tudom :)
GRATULA!!!!!
Egyébként mi is jun 8 án repülünk, de a táborba csak 14én jönnek gyerekek, a két dolog nem ugyanaz...ez tuti!
Nekem Árpi nevű évfolyamtrársam itt dolgozott és tuti, hogy jun 6ám ment minden évben.
Futárszolgálattal a turista vízumosoknak küldik ki, nekünk a Campleaders adja le és veszi fel.
Engem még nem hívtak fel, már 3 napja várom:)
Wááá:D:D:D Felvettek:D:D:D Camp Watonka, Pennsylvania. jún 21-aug 21:D Esetleg még vki ide?
Többieknek kitartást, nekem 5 hónap után ez volt az első review-om és sikerült!:D
Camp Chimney Corners valaki??????
Lehet!Csak egyszerűen olyan rossz, hogy még mindig nincs táborom, és már annyira várnám!De mindi!Remélem azért téged legalább felvesznek!Aztán majd csak lesz nekem is valami!Remélem!:)
Honnan tudod, hogy nem küldték ki? Lehet, hogy valami miatt nem te vagy az ideális, és ezért nem foglaltak le. Félre ne érts én arra gondolok, hogy én például megjelöltem a karbantartó munkakört is. ;)
futárszolgálattal küldik ki. 1690ft-ért ha jól emlékszem.
Én nem igazán értem, hogy mi alapján küldik ki a profilunkat, az addig oké, hogy munkakör meg bla bla bla...de ha jól láttam ez a camp takajo is júni 25-től kezdődik, és nekem júni 15 a dátumom és mégse küldték el nekik a profilomat!
Veled mi volt? Hívott a Nashoba North?
Engem tegnap hívtak, egész jól elbeszélgettünk, majd küldött egy emailt, amire még aznap vissza is írtam, de még mindig review vagyok! :S
On review Camp Takajo. ^^
vagy kiutazás előtti tájékoztató, vagy iroda,de csak péntekenként...vagy valami hasonló...de kaptunk róla e-mailt!
azt meg tudjátok mondani, hogy ha megvan a vízum, akkor azt postán küldik, ki vagy majd az irodában lehet átvenni? köf
További ajánlott fórumok: