Campleaders-es tapasztalatok? (beszélgetés)
Inkább örülj neki, hogy szombaton este is a te ügyeddel foglakoznak. Én ezt inkább pozitívnak venném.
De ezek szerint mégsem alszol:)
Nekem is Swiss és 1 csomag:)
IME A SWISS JEGYEM, AMIN 20 KG SZEREPEL!SZOVAL EZ IS OSZTÁLYTÓL FÜGG!!!!!!!!!
11 Jun 2010
SWISS (LX) 2251 Economy (T) SWISS
Flight Operated By: HELVETIC AIRWAYS
Depart: Ferihegy Arpt (BUD) , Terminal 2A
Budapest 09:45
*Baggage: 1 X 20 Kilos
Fare Basis: TCAMPHU
Not Valid Before: 11 Jun
Not Valid After: 11 Jun
Origin : BUDAPEST (BUD) leaving at 20/06/10 at 09:35
Going Via : FRANKFURT (FRA ) on flight number ()
Destination : NEW YORK (EWR) arriving on 20/06/10 at 15:40:D:D:D
valaki???
Vki repül még ezeken a gépeken közületek?
Origin : BUDAPEST (BUD) leaving at 05/06/10 at 10:45
Going Via : AMSTERDAM (AMS ) on flight number ()
Destination : BOSTON (BOS) arriving on 05/06/10 at 15:55
Juppííí, megkaptam a repülési tervem:
Origin : BUDAPEST (BUD) leaving at 22/06/10 at 07:15
Going Via : ROME (FCO) on flight number ()
Destination : BOSTON/LOGAN INTL (BOS) arriving on 22/06/10 at 13:15
nekem is ma jött meg :D
Origin : BUDAPEST (BUD) leaving at 17/06/10 at 07:00
Going Via : MUC (MUNICH) on flight number ()
Destination : NEW YORK (EWR) arriving on 17/06/10 at 12:35
Általában akkor ültetnek át, ha túlkönyvelik a járatot és az üzleti vagy első osztályon még van hely. Vagy ha olyan magas fokozatú törzsutaskártyád van, akkor upgrade-elhetsz, de kis esélyét látom, hogy bármelyik diáknak lenne.
A Te estedben (KL 74M és DL 763) nincs a Business-nél magasabb osztály.
Ok,igazad van,DE a nyári munkára utazók jegyét első évben az ügynökségek veszik turista(economy) osztályra. Az aki másodjára megy saját magának veszi a jegyét(az esetek többségében) és mivel gyakran többnyire pénzkeresés végett megy ki próbálja a költségeit minimálisra szorítani ezért nem vesz jegyet business class-ra ami annyiba kerül mint az egész nyári fizetése.
Évente kb. 1000-1100 diák megy ki nyári munkára az USA-ba és ők talán az egy-két általad említett kivételtől eltekintve turista osztályon utaznak.
Mindenkinek javaslom,hogy a félreértések elkerülése végett tájékozódjon annál a légitársaságnál,amivel repül,PONT.
,,de ezt bírom a legjobban hogy mindenki mindenkitől okosabb!" : Talán az előző kommentjeimben valami téves infot jelentettem meg?
Részben igazad,abban hogy föl lehet adni akár 3 bőröndöt is free of charge,de a fórumot olvasók között nem hinném hogy bárki is business/first osztályon utazna.Pontosabban economy-ra szól a jegye,de lehet hogy valamilyen oknál fogva átültetik eggyel magasabb osztályra(velem már előfordult) a felszállás előtt,ez előfordulhat,de ebben az esetben ugyanígy az economy baggage policy érvényes az utazóra.
Ui: az oldalt sajnos nem tudom felhívni,mivel internetcím sajnos telefonról még nem tárcsázható és sajnos nem kommentálható az oldal.
Ez feszültség átalakító is, direkt arra, h az európai készüléket lehessen Amerikában is használni.
semmi gond de ha végig olvastad volna megkiméltél volna egy okoskodást! de ugy birom hogy végig se olvassa a komentet amit irnak és már irja hogy az nem ugy van! ott van a mondat végén hogy osztálytől függően! amugy nem tudhatod hogy esetleg van-e vki aki nem-e első osztályon utazik! nem tudhatod hogy ki az akinek megfinanszirozták a szülei!! de ezt birom a legjobban hogy mindenki mindenkitől okosabb! én csak azt irtam amit a KLM irt!!!
olvasd el és ha esetleg problémád van vele hivd fel az oldald és oda irjál!
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Ex-candidások tapasztalatai
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?