Campleaders-es tapasztalatok? (beszélgetés)
Én nem tudom hol láttál ilyet,hogy három bőröndöt adhatsz fel,de egy biztos: Air France-KLM-Delta:tengerentúli járatra 1x23kg az ingyenesen feladható poggyászok száma,minden további kb. 50eur=15e Ft!!!!
A 3 ingyenesen feladható bőrönd az Business/First Class-ra vonatkozik,de nem hinném hogy az ügynökség oda foglalt nektek jegyet(mindösszesen legalább 3-4szer annyiba kerül mint az economy).
Mindenki olvassa el 2-3szor az adott légitársaság baggage policy-jét mielőtt bárkit is félrevezet itt illetve vmi téves infót jelentet meg,please.
1-nél több bőrönd csak a Swissnél adható ingyen,2x23kg összesen+8kg kézipoggyász+személyes tárgy/laptop/fényképező.
Nem tudja valaki, hogy elemtöltőnek jó, ha veszek egy sima átalakítót, vagy a különbségek miatt vmi speciális cucc kell erre a célra?
Ja, és itteni kártyafüggetlen mobillal valamennyire megéri kinti kártyával haza sms-ezni, ha esetleg nem lesz könnyen elérhető internet-kapcsolat?
Van esetleg köztetek valaki (fiú) akinek még nincs tábora és counselor-nek jelentkezett? Ma kaptam a táboromtól hírlevelet amiben azt írják, hogy még mindig van felvétel counselor pozícióba.
Nekem Camp Mitton ( [link] küldte az üzit, de lehet, hogy vmelyik testvértáborába kell counselor.
Egy e-mailt sztem megér.
ha esetleg érint az AIR FRANCE-KLM
Korábban az úticéltól függően két szabályt alkalmaztak (a csomagok száma vagy súlya alapján). Mostantól kezdve a csomagok száma a lényeges a 2010. március 28. után kiadott jegyek esetében. Az új előírások kedvezőbbek a korábbiaknál, mivel az Air France és a KLM utasai ingyen feladhatnak akár 3 darab 23 kg-os csomagot az osztálytól függően.
Szia!
Én is akkor utazom!
Ki utazik AIRBUS A380-annal????? had legyek már irigy:):):):)
nah de haza lehet én is ezzel fogok jönni ha átiratom a jegyem akkor csak ez miatt:)
Bárki bármit mond....ez a jegykategóriától is függ.
Nekem a swiss irta ra, hogy 1x20kg!
De amugy az a biztos, ami a jegyedre van irva!!!!!
Bárki bármit is mond,a Swiss-el Európa és az USA között utazók 2 bőröndöt adhatnak fel(részben ezért is akartam idén a Swiss-nél foglalni,de végül az ár végett a Lufthansára esett a választás) free of charge,egyenként 23kg,miként az általad idézett baggage policy linkje is rendelkezik. De ez csak a Swiss-re vonatkozik,a többi légitársaság esetében 1x23kg ingyen,a 2.-ért 50eur-t vagy 50usd-t kell fizetni,általában attól függően hogy honnan lett feladva.
De egyébként ha ezt a számot fölhívod,akkor itt készségesen állnak a rendelkezésedre kérdéseiddel kapcsolatban:
+36 1 296 5671 (Swiss Budapest Ferihegy)
Nekem semmi közöm hozzá, de sztem ha bárhol úgy érzitek, hogy nincs kitöltve, akkor szóljatok az irodába, hogy oda szeretnél írni is csináld meg.
Most az hogy valakinek ki van töltve és nincs tábora az nem jelenti azt, hogy te akkor ki se töltsd....lehet hogy az egyikőtöknek jun 17 a dátuma a másiknak május 30...1000féle dolog lehet mögött...biztosan nem kilóra választanak, hanem önéletrajza, és igenis írj, szetm oda, ha még eddig nem...
Szia!
Nekem ír egy két dolgot, de szerintem abszolút nem ettől függ, hiszen nekem annak ellenére, hogy ki van az a rész töltve, meg jó az angolom, meg van munkatapasztalatom, meg jó a profilom, meg a képem, meg minden még mindig nincs táborom!Úgyhogy szerintem ne foglalkozz ezzel!
jah és előre irigylem azt aki A380-annal megy:) de azért megélegeltem most egy 747-essel is:)
amugy kifelé KLM-el megyek haza meg DELTA
deltáról sok jót olvastam meg a világ utasainak a 6%-át teszi ki tehát jelenleg ők a világ legnagyob légitársasága ugyhogy bizok bennük:)
és te moncsi hova repülsz és meddig leszel kint?
És remélhetőleg kormány is...én is sokat repülök és pont azért mondtam, hogy a légitársaság kívánsága szerint vannak felszerelve és a székek sem egyformák!Ajánlom a Vista deáki irodáját, ott ki is lehet próbálni a különböző székeket!Illetve azt is a légitársaság dönti el, hogy adott gépet hány üléssel szerelnek fel!(national geographik, mérnöki csodák szerint legalábbis...)
Irigylem előre is azt, aki Párizs-New Yorkot repül az új 380assal...550 férőhely..beszállás két emeleten...
Amúgy a Lufthansa és a KLM a legdrágább, így biztosan jó lesz.
de részletek: www.airlines.net
Most áprilisban repültem KLM B747-400M típussal Chicagóba, úgyhogy azt hiszem kompetens vagyok a kérdés megválaszolásában. :)
Maga a fedélzet elég retro feeling, pl. nincsenek személyi monitorok, hanem a folyosók felett vannak elhelyezve tévék ( [link] [link] Az ülések kényelmesek, arra vigyázz, hogy vagy ablak mellé (bár akkor két embert is fel kell állítanod) vagy folyosó mellé ülj, ne ragadj középre. Ha megvan a foglalási kódod, a KLM honlapján be tudsz lépni a rendszerbe és ki tudod választani/módosítani tudod az ülőhelyed (a jó választáshoz egy kis segítség: www.seatguru.com/airlines/KLM/KLM_Boeing_747-400_combi.php), de a B, E, F, J üléseket kerüld, ha tudod.
A szolgáltatás azonban kiváló: felszállás után füstölt mandula és italszerviz, majd meleg papírtörülköző, ebéd (2 közül lehet választani) italszervizzel, kávé/tea plusz likőrök; kb. félúton jégkrém+italszerviz; leszállás előtt pekános mézes süti melegen+italszerviz. A személyzet is kedélyes és nagyon kedves volt.
Remélem, kimerítő választ adtam.
nekem nem szégyen de D-D és január eleje óta van táborom :)
Moncsika100 ha nem mondod hogy két szárnya van hülyén halok meg sztem! de ha jól emlékszem még van kereke is meg ülések is vannak benne jah meg tud repülni is :):):):):) vki amugy irt a gépekről infót hogy mennyire kényelmes milyen nagy volt a hely stb és erre gondoltam hogy hátha ment már vki ilyennel mert elég sokat repülök de ilyen gépet még nem fogtam ki soha mert europán belül nem igazán közlegkedik ekkora gép! :):):):):):)
Milyen infora gondolsz? A felszereltség légitársaság függő, meg az állapota is....de két szárnya van, az biztos:)
Nekem is A-A az angolom, nekem nyelvvizsgám nincs, de 2 évet Angliban babysitter voltam, meg fél évet nyomtam egy étterem konyhájában kint...kemény volt:)
Valószínű az E a leggyengébb.
Meg van a betű után magyarázva....legalábbis nekem.
Én A-A-t kaptam, és nekem felsőfokú gazdasági nyelvvizsgám van.
A B úgy tudom még jó, A C már nem annyira. Azt nem tudom, hogy D és E is van-e....Amerikában az E a leggyengébb, F már kritikán aluli...gondolom valami ilyesmi...
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Ex-candidások tapasztalatai
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?