Callanetics tapasztalatok. (beszélgetés)
Sziasztok!
Este megcsináltam a 24-ik egyórásat:) Én csak formálódni akartam az elején,a fogyás nem volt célom mert féltem a kudarctól.Menet közben viszont sikerült egy kis kompromisszumot kötnöm önmagammal,de nem görcsöltem az étkezéssel.Mostanra lecsúszott négy kiló a formálódás mellett:) Még bőven lenne honnan lecsúsznia de én elégedett vagyok és jól érzem magam a bőrömben :))
:D
Most nagyon hullámhegyek vannak!
Jövő héten meg szabi, és nem utazom sehová. Rugdossatok csajok! Csapjak végre a lecsóba! :D
Szia: am úgy láttam te azért diétázol is mellette???
Vagy roszzul tudom? :D
Én is csak centiztem. 18 hónap alatt: csípő -8 cm, comb -8 cm, derék -10 cm.
Asszem ezzel elértem a végleges méreteimet :)
Szerintem érdemes havonta egyszer megmérni a főbb pontokat.
Jó reggelt!!
Szerintetek is elég ha "csak" tornázunk, vagy mellette kell a diéta is (vagy az odafigyelés) is a fogyáshoz/formálódáshoz?
Szia!
A dvd-ről kezdtem, bár egy kicsit más a gyakorlatok sorrendje, de segített a megfelelő kivitelezésben,a második alkalommal pedig már néztem hozzá a könyvet is.
Fényképet nem csináltam, csak centiztem. ( derék: -2, a csípő: -3 a comb: -1)
Testsúly: semmi változás.
Szia!
Én még nagyon kezdő vagyok, de megmértem centivel előtte magamat, kíváncsi vagyok mit mutat majd a 10-edik alkalom után. A kék könyvből csináltam meg először, de nekem az nehéznek bizonyult így áttértem a DVD-re, ami egy picit könnyebb számomra. De olyan helyeken érzem a hatását (izomláz) amelyekről fogalmam sem volt, hogy ott nekem izom is lenne :)
Sziasztok!
Mind könyvből kezdtétek, vagy van, aki egyből a dvd-ről?
Nekem nincs meg a könyv, pdf-n van csak, de elég nehéznek tűnnek, úgy értem elég nehéz helyesen kivitelezni a gyakszikat. Ezért tarthat sokáig a program. Én elsőre nem is gondolom hogy egy óra alatt meglesz...
Próbáltam már csak úgy magamtól, de nem egyszerű- de a lényeg, hogy látom, hallom, hogy van értelem.
Lehet kéne elötte-utána képet csinálni, és most induláskor centizni??
Ti hogy csináltátok??
Szia!
Azt hiszem, még én is kezdőnek számítok itt:)) Kb. egy hónapja tornázom, általában 3-szor egy héten.(Na jó, 40 fok felett nem tudtam rászánni magam)
Először másfél óránál is tovább tartott, hogy megcsináljam az alapprogramot, de ma már megvan egy óra alatt is.
Kezdd el bátran, nagyon fogod szeretni.
(Bónusz: a hátam sem fáj már annyira:)))
Köszönöm, tőled nem is vártam másmilyen üdvözlést:) Remélem, a többiek is ilyen kedvesek lesznek velem, mert olvastalak már titeket, és jó kis csapat vagytok:) Előre is kösz a majdani válaszokat, bugyuta kérdéseimre-mert igazi kezdő vagyok:)
Lassan lépek, de majd jövök később olvasni:)
Szép napot nektek!!
Drága barátném, jó hogy ide értél, hidd el, itt jó kezekben leszel ;)
Szerintem elég a 3-4 alkalom. De leginkább azt mondanám, hogy akkor csináld, amikor kedved van ;)
Ha megszereted, akkor majd úgyis "rászoksz"
Puszillak :D
Sziasztok!!
Hát, kicsit félve, és abszolút kezdőként betársulnék hozzátok, ha szabad:)
Eleinte csak csendes szemlélődő voltam, a tornát még nem kezdtem el, de nagyon tetszik, most nézegettem épp a könyvet...
Nem lesz könnyű, de asszem ennyit igazán megtehetek önmagamért:) NEm???
Szerintetek is elég heti 3-4* csinálni??
Ha esetleg lenne valami kérdésetek, bátran tegyétek fel:)
Látod? Pont erről beszélek :DD
Amikor meg épp nem piri, akkor kánikula, vagy csak depi...
De fel a fejjel, mindig vannak hullámhegyek ;)
Szégyen van!
Valahogy mindig úgy alakul, hogy amikor lendületbe jönnék, akkor jön piri.
Aztán megy piri... és mindig más dolgom lesz... :(
Remélem ha ez most elmúlik, megmarad a lelkesedés.
Húú, én nagyon szeszélyes rendszerben tornázom. Szóval inkább nevezhetjük abszolút rendszertelenségnek, úgyhogy ne tessék rólam példát venni :) :):)
De amikor "jó kislány" periódusban vagyok, akkor általában heti 4-5 alkalommal callaneticsezek.
Szibilke ezért szeretek ide járni,itt mindig olyan sok erőt öntünk egymásba!
Biztos vagyok benne,hogy rajtad sem fog sokáig tanyázni az a másfél kilócska:)