Callanetics tapasztalatok. (beszélgetés)
Hm... ez engem is érdekelne.
Cicizom... ha ilyen jó hatásai vannak, jöhet! :D
erre nagyon jo a callanetics, ruhával lehet jobban mérni itt az átalakulást :)
melyik van meg neked?
hm.. mi az amit pihentetni kell? vádlira nem edzek külön..igy is olyan izmos h nem jönnek rám a csizmák :D családi örökség, amikor nagy punny voltam akkor is a vádlim beton volt.
akkor lehet h lenyomom a gyors hasat, es lehet csinálok egy rubint reka felso testet :D
azt vettem észre, hogy a mellizom erősítéstől kerekebb a cici és nagyobbnak tűnik, ugyhogy hajrá :D
Micsoda sztorik! :D
Velem is volt ilyen. Nem akartak alkoholt adni a boltban! Ehh! Büszkén mutogattam az igazolványom, hogy boccs, de épp a múlt hónapban múltam 30. :D
Sajnos azóta sokat romlott a helyzet, de azért még most sem néznek 25-26-nál többnek. :)
Ma túlóra lesz (1 egész darab!)... és már most off-rotty vagyok. De kell a torna! Istenem adj erőőőőt!
Vannak izmok amiket pihentetni kell,vádli,has az mehet bármikor bármennyit.
Callanetics hosszú program azt hiszem 3x 1 héten ajánlott.
ilyen volt velem is,egyszer meg aláirast gyűjtöttek már nem tudom mire, és odamentem h aláírok. és akkor mondták h csak 18 éven felülieknek...akkor voltam sztem 22-23 :D
jó ez mókás, plusz még a callanetics aztán mehetek vissza a gimibe :D
szertintetek meg lehet csinálni kétszer egy nap a dvd-t? még ugy tornaznek este is erre.. de nem tudom h jo otlete, vagy keressek mást inkabb
A 20-as éveim elején még engem is idegesített...
De hidd el eljön majd az az idő,amikor büszke leszel rá,hogy elkérik a személyid.
Nekem is jól esett,amikor áprilisban a biztonsági őrök először megkérdezték,hogy elmúltam-e 18,aztán meg gratuláltak a férjemnek!:)
És ez gondolom neki is büszkeség!
De vissza térve a callaneticshez,én mára már le tudtam a tornát!
Ez jó!Szegény felesége!!;)
Tavaly becsengetett hozzánk egy fazon,vmit reklámozott...
Ajtót nyitottam és az első kérdése:Anya itthon van?
Mondtam,hogy én vagyok az!:)
jók az ilyenek, az ember csak rötyög magában :)
ex férjemmel volt, hogy a lányának néztek, volt, hogy összesúgtak a háta mögött a céges bulijukon, hogy a felesége vajon tud-e róla, hogy egy fiatal pipivel flangál (három és év sincs köztünk, hihi)
na én megcsináltam a 10 years youngert, eddig elmaradt végül. mintha újjászülettem volna :)))
vigyáznom kell, mert ha 10 évet fiatalodok akkor csak a 15 ötöt fogom tölteni novemberen :DDDD
Sziasztok Csajok!
De jó kis hangulat van, egy csomó új csaj -Üdv nektek! Már spanyolul is beszéltek,és finom illatok vannak:))Egy pici lemaradásom van,de igyekszem erőt meríteni belőletek!
Köszi köszi, volt még közte újdonság igyekszek még ma egy gyorsat kipróbálni :)
Köszi: Barbi
1 évig? hogy hogy?
nálam is glutén és laktózmentes.. olyan rég ettem ilyet :S hónapok óta nem ettem édeset, ennyi jár :)
nálam ma aranygaluska a vacsi nyammm
este meg 10 years younger lesz a callanbol :)
linkeket elküldtem, sikitson akit kihagytam :)
Hát ha a férjem lennél,sütnék neked! Siker,a lány megkóstolta a rakott krumplit. A szerelmes gyümölcs torta még várat ,magára! Szép napot kívánok nektek!
Tornázzatok ma is!