Búvóhelyet keresek (beszélgetés)
Nem értem én ezt.
Egy 3 éves kisgyerekkel simán el lehet menni akár a világ végére anélkül, hogy lépte-nyomon aludnátok, meg zuhanyoznátok.
Magyarország tényleg nem akkora, hogy az M3 meg M7 között pihenni kelljen.
Vagy dugva pihenni?
Mi ebben a rosszindulat?
De lehet pihenve elbújni, de az ilyen búvóhelyek kimondottan szexre vannak kialakítva, ahol órákra is kiadják a szobát.
Kérdés az, hogy az pihenés-e, ahol a mellette lévő másik három szobából nyögéseket, üvöltéseket és egyéb szex hangokat hallanak, és odavisznek egy 3 éves gyereket is. Mert azért egy kimondottan pár órás szobakiadásra specializálódott panzióban azért ez várható :)
Nem lehet pihenve elbújni?
Vagy elbújva pihenni?
Ennyi rosszindulatot alig 40 hsz-ben :O
Ekkora kisgyerekkel valóban nem túl szerencsés olyan helyen szobát kivenni, ahol akár a recepción találkozhattok ledér öltözetű, szabad erkölcsű hölgyekkel-urakkal.
Én valami u.n. utazási irodát hívnék fel telefonon, mint régen volt az IBUSZ, hasonló. Még ma is sokan adják ki a lakást rajtuk keresztül. Egész biztosan valamelyiknél találtok egy viszonylag olcsó, kiadó maszek lakást, szobát.
Akkor én már ( valószínű vénebb vagyok ) 30 évesek vagyunk.
Mármint 30 éve nyúzzuk egymást.
De attól független lehet hogy kivennék egy ilyen búvóhelyet a férjemmel.
Valóban a búvóhely azért több dolgot takarhat is akár.
De azért elsősorban egy pásztorórás szoba...
Ez még talán szebben is hangzik.
Bocs a kérdést feltevőtől hogyha úgy érzi kiforgattam a szavait.
Köszönöm a segítő szándékot.
Én azért már nem vagyok annyira fiatal és 14 éve vagyok együtt a férjemmel.
3 éves kisgyerekkel viszont nem biztos hogy jó hely ez a sztriptízbáros szállás de utána nézek.
;) :P
kb erre gondolnék én is.
Pontos cím: Belami Night local & Pansio
Budapest, XIV Csömöri út 94. Kikerestem neked.
Én leírtam mit kerestem,szállást átutazó vendégeknek.
Viszont amikor feltettem ezt a kérdést itt a Hoxán,szinte mindenki azt írta,keressek búvóhelyet úgy találok pár órára kiadó lakást.
Tehát a kérdés szándékosan búvóhely és aki elolvasta az írásomat az tudja hogy átutazó vendégeknek kellene szállás pár órára és azt is milyen céllal.
De legyen "kúróhely" a fene bánja hogy hívják.
Mivel nincs háború, így búvóhely alatt logikusan kúróhelyet ért mindenki.
Te fogalmaztál rosszul.
Talán pihenőhelyre gondolsz, de amkor írd azt, mert félreérthető.
De egyáltalán mikor indulnátok...jövőre, vagy már augusztusban?
Mert itt még csak a pihenést szervezed.
De most komolyan; Magyarországot nem lehet úgy átszelni, hogy ne álljatok meg aludni, zuhanyozni?
Menjetek el egy fürdőbe. Na? Zuhanyozás, sőt fürdés, és pihentek egyet egy fa alatt.
Hogy honnan indulunk és hova tartunk ezt nem szeretném leírni de M3-on jövünk Bp-n van dolgunk és M7-en megyünk tovább.
FÉRJEMMEL ÉS 3 ÉVES GYERMEKÜNKKEL!
Nem szeretnénk szállodába menni mert ott 10-15 ezer/fő/éj és ott sem tudnánk tovább maradni mint pár óra mert mennünk kell tovább.
Így pár ezerből megúsznánk.
Pár órás "pihenéshez" és zuhanyozáshoz minek ekkora feneket keríteni?
Ismeri-e valaki, mi a véleménye...