Büntetnéd-e az olyan férfiakat, akik nem törődnek gyermekükkel? (beszélgetés)
bocsájs meg mindenkinek, elsősorban magadnak...
Mert nézd csak meg Te mit csináltál meg amire sokan nem képesek ???
Egyedül felnevelni a gyermeket...
És nézd meg a gyermeked:)
biztos lehetsz benne, hogy te jelented neki a világot...
A lányomnak csak én vagyok a hétköznapokban...
És ami folyton bezavar az az apja, az egyszem nagyi és az egyik nagynéni,
akik folyton okaosabbak és ahelyett hogy támogatnának és segítenének nekem még alám is tesznek....(ők mind párkapcsolatban élnek)
Melyik a jobb?
:)
Nem baj, előfordul, hogy félre megy egy egy bejegyzés :)))
bocsi igazad van
csak az eleje szólt neked a többi a fórumindítónak szólt.
Azt hiszem, ezt nem jó helyre címezted!-:)
Hajni nagyon jól megvan a családjával-:)
egyetértek...
És mi van akkor ha a párod apja, azért nem tud a fia szemébe nézni, mert magával nem tud elszámolni...
A párodat szerintem nem bántja annyira, mint téged.
Azt nem mondom, hogy egyáltalán...
DE
Mindez múlt és nektek a jelent kéne megélnetek...
Nagyon furi lesz amit mondok...
Néha bánom, hogy az apja foglalkozik a gyerekkel, néha örülök neki....
Mikor váltam azt kívántam, bárcsak kilépne teljesen az életünkből, de tudom ma már a düh beszélt belőllem...
Ma már tudom, hogy hála istennek jobb elválltnak lenni,mint egy olyan emberrel élni aki nem becsül..., de a saját vérét megtanulta tisztelni és ez itt a lényeg....
após nem tud megbirkózni a régmúlt hibájával...
A párod meg nem attól fogja jobban érezni magát, ha még támogatod is a fájdalmában, hanem ha megbeszélés után eltereled rólla a figyelmét és megpróbálkoztok jó dolgokra figyelni...
Igen mindenképpen!
Az apának ugyan annyi felelőssége van mint az anyának,elvégre az ő gyermekéről van szó!
Miért is nem?
Legalább anyagilag kellene.
Gyerektartást köteles lenne fizetni, ha már érzelem nincs benne.
Amikor az exem elment, elmeséltem mindent az akkor 13 éves fiamnak. Leírom mit mondott:
" Ha valaki nem érzi szükségét, hogy velünk legyen, és szeressen minket, akkor szerintem nekünk nem kell vele foglalkoznunk többet!"
A testvéreknek nem kell elszakadniuk a szülők miatt szerintem. Az egy teljesen más kapcsolat. Én is tartom a tesóimmal a kapcsolatot, akárhogy is volt a szüleinkkel.
A párod meg álljon a sarkára és mondja meg kerek perec a nagyinak, hogy vagy abbahagyja ezt, vagy őt sem fogja látogatni, ne idegesítse az apjával! A párod nem tehet arról, hogy ilyen az apja. Másrészt a nagyit se értem, ha ő nevelte és pontosan tudja milyen szar volt így a gyerekkora, akkor miért hergeli ezzel???
Elfelejteni meg nem lehet családtagokat csak úgy, nem hogy egy perc alatt, soha! Más kérdés, hogy az ember felnő a "feladathoz" és továbblép, akármennyire is szar. Miért kell az egész életét elcseszni a szülei miatt. Arról ő nem tehet, de joga sincs számon kérni!
További ajánlott fórumok:
- Mi vonzza a férfiakat náluk jóval idősebb nőkhöz?
- Miért járok mindig ugyanúgy a kapcsolataimban, miért taszítom a férfiakat egy pont után, amikor addig vonzottam őket, és semmi baj sem törté
- Kihasználom a férfiakat?
- Hogyan lehet meghódítani a bika csillagjegyű férfiakat?
- A nők tényleg jobban szeretik a komolytalan férfiakat, mint a komolyakat?
- Mivel büntetnéd azt az "apát", aki évek óta nem fizet gyermektartást?